Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
7. července 2024, svátek má Bohuslava

Český catering

Adresa:
Pod Žvahovem 11, Praha 5 15200
Telefon:
602792222

Beata Zemanová
Catering manager
+420 602 792 222
info@ceskycatering.cz


Nesvazujeme vás ani sebe žádnými přednastavenými balíčky služeb. Catering
navrhujeme vždy na míru s ohledem na vaše představy.


Přijedeme kamkoli. Na louku, statek, zahradu i zámek. Vaříme přímo na místě a
ladíme výzdobu podle stylu události. Připravíme akci jakékoliv velikosti a nebojíme se
ani velkých prestižních akcí, jako jsou například Ceny české filmové kritiky, večírky a
konference společností a slavnostní otevření podniků.

 

S sebou si přivezeme
- Dřevěné stoly ve vintage stylu
- Plechové a dřevěné sudy
- Mobilní bar a výčep
- Grily různého druhu
- Přenosná ohniště
- Kotlíky s komíny
- Pec na pizzu
- Vlastní stany
- Plotýnka na sladké palačinky crêpes a slané galettes
- Nádobí, etažéry a další dekorace


Stoly a dekorace vždy ladíme s motivem a barvami vaší svatby nebo firemní akce.


Český catering je součástí společnosti Ventura Group, která provozuje hotely a
restaurace s chutí od srdce.

ČTĚTE DÁLE

Otevírají se unikátní secesní prostory na Hlavním nádraží, oživí je Foyer Café

Secesní prostory ve Fantově budově na Hlavním nádraží v Praze se otevírají veřejnosti. V nově zrestaurovaném křídle budovy zahajuje provoz kavárna Foyer Café. Podnik láká na čerstvé pečivo typu viennoiseries, vyladěné kanapky, sendviče na cestu i kvalitní šampaňské a víno. Klidné posezení v kavárně přímo na nádraží potěší všechny milovníky architektury, gastronomie i samotné cestující.

Červnový festival Pivo na Náplavce představí 40 minipivovarů

Pivo na Náplavce – oblíbený degustační festival zlatavého moku se v letošním roce bude konat 14. a 15. června na Rašínově nábřeží. Účastnit se ho budou stálice i nováčci, na pravém břehu Vltavy se představí 40 zástupců českých minipivovarů. Součástí festivalu budou i stánky s jídlem, pivní bleší trh a několik koncertů.

VINAŘSTVÍ U MLÝNKŮ

Kapacita sklepa je 170 míst a nabízí tak prostor pro větší akce, pro soukromé akce menšího rozsahu je připraven sklepní salonek s kapacitou 20 míst.

Nové Bistro U Býka v centru Prahy: Ty nejlepší česko-slovenské chutě od snídaně do večeře

Pražská gastronomická mapa se rozrostla o nový cíl. Bistro U Býka v Hybernské ulici nedaleko Prašné brány a Masarykova nádraží na jednom místě nabízí to nejchutnější nejen ze Slovenska. Čerstvé uzeniny, speciality z masa či ryb podle originálních receptur, klasické saláty, ale také polévky, guláš, burgery... V moderním československém Bistru U Býka je každý den na výběr z kvalitních chlazených i teplých jídel určených pro konzumaci v bistru či k zakoupení s sebou.

Vítěz Peče celá země Vojtěch Vrtiška: Místo vítězné euforie jsem se šel učit na zkoušky

Každou výzvu měl promyšlenou do posledního detailu, z každé z nich vyzařovalo jeho estetické cítění a vždy bylo vidět, že ví, co dělá. Třikrát vyhrál titul pekaře týdne, a nakonec se stal i celkovým vítězem třetí řady soutěže Peče celá země. Dvaadvacetiletý student medicíny a kaligrafik si ve finále získal porotu svou rebarborovou pavlovou, fialkovými indiánky, levandulovými madlenkami, vyšperkovanými nanuky a dalšími neodolatelnými dobrotami. A to na první casting přinesl covid!

V polovině května dorazí do Prahy 30 vinařů. Dovezou šest tisíc lahví růžového vína

Celkem 46 stánků, 30 vinařů, degustace růžových vín a klaretů, k tomu vhodná gastronomie, bohatý doprovodný program – to vše nabídne už 13. ročník festivalu Růžový máj. Ten proběhne 18. května na pravém břehu Vltavy na Rašínově nábřeží.