30. března 2025, svátek má Arnošt

Kavárna a cukrárna Smis

Adresa:
Jana Želivského 27, Praha 3 0
Telefon:
222585989
Web:
www

Otevírací doba

Pondělí
08:00 - 19:00
Úterý
08:00 - 19:00
Středa
08:00 - 19:00
Čtvrtek
08:00 - 19:00
Pátek
08:00 - 19:00
Sobota
08:00 - 19:00
Neděle
10:00 - 19:00
Právě je zavřeno

Poskytované služby

Pořádání akcí
Jídlo s sebou

Pro Vás, kdo máte zájem o naše výrobky pro svoji osobní spotřebu, je určen odkaz v levém okně - Kavárna a cukrárna Smis. Tam pro Vás bude v nejbližší době připraven také celý katalog s dorty, které v naší cukrárně nabízíme.

Naše dorty vyrábíme z živočišné („pravé“) šlehačky. Nepoužíváme žádné instantní krémy.

V případě jakýchkoliv dotazů nás prosím kontaktujte, rádi se Vám budeme věnovat.

po-so 8-19; ne 10-19; kavárna; cukrárna a výroba dortů a zákusků

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

CO TEĎ LETÍ V GASTRONOMII?

Gastronomie se neustále vyvíjí a trendy se mění s chutěmi zákazníků i technologickým pokrokem. Rok 2025 přináší několik zásadních směrů, které ovlivňují restaurace, kavárny i street food podniky.

Městský překážkový závod se vrací do legendárních Bohnic!

Připravte se na adrenalinovou jízdu! Městský překážkový závod se 11.–12. dubna 2025 vrací do Psychiatrické nemocnice Bohnice, místa s jedinečnou atmosférou, kde se historie snoubí s výzvou. Čekají vás ikonické překážky, běh mezi starobylými budovami, rozlehlými parky i tajuplnými zákoutími. Tohle není jen obyčejný závod – tohle je výzva, která vás prověří!

Oslavte Mezinárodní den Cavy s Codorníu – tradicí španělského šumivého vín

Každoročně 23. dubna si milovníci šumivých vín po celém světě připomínají Mezinárodní den Cavy – svátek věnovaný výjimečnému španělskému vínu vyráběnému tradiční metodou. Cava se může pochlubit jemnějšími bublinkami, bohatší chutí a delší dobou zrání oproti populárnímu Proseccu, a přitom si zachovává dostupnou cenu. Značka Codorníu zve všechny milovníky šumivých vín k oslavě tohoto výjimečného dne s jejími vybranými cuvée. Připravili jsme pro vás přehled toho, čím se Cava liší, jak ji správně podávat i s jakými pokrmy ji nejlépe kombinovat.

Tacos, mole, ceviche i BBQ. V Holešovicích otevřela nová restaurace – Mexická

Na gastronomické mapě Prahy přibývá místo, které láká vůněmi a barevnou kuchyní. Restaurace Mexická, nejnovější projekt z dílny gastroaliance Together, přináší mexickou atmosféru do dynamicky se rozvíjející pražské čtvrti. Hosté se mohou těšit na ručně vyráběné kukuřičné tortilly, bohaté mole, čerstvé ceviche i BBQ maso připravované ve smokeru.

Oslavy 130 let Holešovické tržnice v gurmánském stylu!

Přijďte si do Holešovické tržnice zavzpomínat i nasát čerstvou energii. Připravované akce vás naladí gurmánsky a zavedou na kulinářský obřad i denní kázání. A kdo si pospíší s nákupem vstupenek, zažije mši v podání Kryštofa Bartoše!

KAM NA PRAVOU NEAPOLSKOU PIZZU? DO ROSSOPOMODORO!

Pokud jste někdy ochutnali pravou neapolskou pizzu, určitě si ji pamatujete. Její jedinečnost spočívá nejen v kvalitních ingrediencích, ale i v tradičním způsobu přípravy a pečení, díky čemuž má nezaměnitelnou chuť. Pokud chcete autentický zážitek, nemusíte cestovat do Neapole – v Praze, konkrétně v nově otevřené pobočce Rossopomodoro na Vinohradech, si můžete vychutnat skutečnou neapolskou pizzu. Tato pobočka je druhá v pořadí a jejím majitelem je Alberto Lagorio, se kterým jsme si povídali o tom, co stojí za úspěchem jeho konceptu.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
BESbswy