31. března 2025, svátek má Kvido

KONFERENČNÍ PROSTORY COLUMNA

Adresa:
Pyšelská 2361/4, Praha 4 0
Telefon:
272192458
Email:
Web:
www

Otevírací doba

Pondělí
10:00 - 22:00
Úterý
10:00 - 22:00
Středa
10:00 - 22:00
Čtvrtek
10:00 - 22:00
Pátek
10:00 - 22:00
Sobota
zavřeno
Neděle
zavřeno
Právě je otevřeno

Firemní večírky

Podnik je k dispozici pro pořádání firemních večírků.

Kapacita podniku: neuvedeno

Hledáte vhodný prostor pro konání Vašeho firemního večírků, kongresu, konference či koncertu? Obraťte se na profesionály konferenčních prostor Columna na pražském Chodově. Všechny akce zajišťují individuálně dle přání a vždy akci vytvoří ke spokojenosti zákazníka. Najdete zde prostornou kongresovou halu ideální pro vánoční večírky, kongresy či kulturní události, dále kongresový sál vhodný ke konferencím či přednáškám, tři malé jednací salonky vhodné pro menší školení a workshopy a zkušený personál.

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

CO TEĎ LETÍ V GASTRONOMII?

Gastronomie se neustále vyvíjí a trendy se mění s chutěmi zákazníků i technologickým pokrokem. Rok 2025 přináší několik zásadních směrů, které ovlivňují restaurace, kavárny i street food podniky.

Oslavte Mezinárodní den Cavy s Codorníu – tradicí španělského šumivého vín

Každoročně 23. dubna si milovníci šumivých vín po celém světě připomínají Mezinárodní den Cavy – svátek věnovaný výjimečnému španělskému vínu vyráběnému tradiční metodou. Cava se může pochlubit jemnějšími bublinkami, bohatší chutí a delší dobou zrání oproti populárnímu Proseccu, a přitom si zachovává dostupnou cenu. Značka Codorníu zve všechny milovníky šumivých vín k oslavě tohoto výjimečného dne s jejími vybranými cuvée. Připravili jsme pro vás přehled toho, čím se Cava liší, jak ji správně podávat i s jakými pokrmy ji nejlépe kombinovat.

Tacos, mole, ceviche i BBQ. V Holešovicích otevřela nová restaurace – Mexická

Na gastronomické mapě Prahy přibývá místo, které láká vůněmi a barevnou kuchyní. Restaurace Mexická, nejnovější projekt z dílny gastroaliance Together, přináší mexickou atmosféru do dynamicky se rozvíjející pražské čtvrti. Hosté se mohou těšit na ručně vyráběné kukuřičné tortilly, bohaté mole, čerstvé ceviche i BBQ maso připravované ve smokeru.

Oslavy 130 let Holešovické tržnice v gurmánském stylu!

Přijďte si do Holešovické tržnice zavzpomínat i nasát čerstvou energii. Připravované akce vás naladí gurmánsky a zavedou na kulinářský obřad i denní kázání. A kdo si pospíší s nákupem vstupenek, zažije mši v podání Kryštofa Bartoše!

KAM NA PRAVOU NEAPOLSKOU PIZZU? DO ROSSOPOMODORO!

Pokud jste někdy ochutnali pravou neapolskou pizzu, určitě si ji pamatujete. Její jedinečnost spočívá nejen v kvalitních ingrediencích, ale i v tradičním způsobu přípravy a pečení, díky čemuž má nezaměnitelnou chuť. Pokud chcete autentický zážitek, nemusíte cestovat do Neapole – v Praze, konkrétně v nově otevřené pobočce Rossopomodoro na Vinohradech, si můžete vychutnat skutečnou neapolskou pizzu. Tato pobočka je druhá v pořadí a jejím majitelem je Alberto Lagorio, se kterým jsme si povídali o tom, co stojí za úspěchem jeho konceptu.

Popeyes začíná s expanzí v regionech, první na řadě jsou České Budějovice

České Budějovice, 28. února – Popeyes míří na jih Čech. Nová restaurace otevře během několika týdnů v IGY centru, největším nákupním centru v Českých Budějovicích i v celých jižních Čechách, přitom v dochozí vzdálenosti od historického centra města. Zároveň je to poprvé, co řetězec otevírá pobočku v nákupním centru.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.