2. dubna 2025, svátek má Erika

Periferie pizza restaurant

Adresa:
Pražská 636, Dolní Břežany 25241
Telefon:
775565777

Otevírací doba

Pondělí
10:00 - 23:00
Úterý
10:00 - 23:00
Středa
10:00 - 23:00
Čtvrtek
10:00 - 23:00
Pátek
10:00 - 23:00
Sobota
10:00 - 23:00
Neděle
10:00 - 23:00
Právě je zavřeno

Poskytované služby

Klimatizace
Dětský koutek/hřiště
Parkoviště aut
Rezervace
Bezbariérový přístup
Vstup se psy
Zahrádka
Extra salónek
Free Wi-Fi
Koktejly
Točené pito
Rozvoz jídla
Jídlo s sebou
Platba platební kartou
Platba stravenkou
Točené pivo
Parkování kol
Zajištění taxi

Periferie pizza restaurant

Vítejte v italské restauraci PERIFERIE v prostorách Pivovarského dvora v městečku Dolní Břežany.

V příjemném, moderně zařízeném prostředí restaurace pro Vás naši kuchaři připraví nevšední zážitek moderní gastronomie, zejména z oblasti Středomoří, za použití výhradně čerstvých a kvalitních surovin dovážených převážně z Itálie.

V naší nabídce naleznete vynikající pizzu, připravovanou podle tradiční italské receptury v pravé peci na dřevo, široký výběr domácích těstovin, salátů a lahodných dezertů, ale také speciality z masa a ryb nebo tradiční pokrmy italské kuchyně.

Denně pro Vás připravujeme polední menu za výhodnou cenu s pestrou nabídkou jídel, ze kterých si zajisté každý vybere. To vše skvěle doplňuje bohatá nabídka nealkoholických i alkoholických nápojů, moravských a především italských vín, českého piva a v neposlední řadě výborné italské kávy.

. Kapacita vnitřní části restaurace 80 míst s dětským koutkem
. Letní zahrádka s kapacitou 70 míst s dětským koutkem
. Oddělený salónek pro 5 osob
. Oddělená nekuřácká část
. Zvýhodněná nabídka poledního menu (po-pá)
. Každý týden nová speciální nabídka
. Jídla s sebou
. Rozvoz jídel se speciálním závozovým programem pro firmy
. Výborná možnost parkování
. Bezbariérový přístup
. Přebalovací pult
. Možnost vstupu se psy

Přejeme Vám dobrou chuť a příjemný gastronomický zážitek. Věříme, že se k nám budete rádi vracet.

Personál restaurace PERIFERIE

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

CO TEĎ LETÍ V GASTRONOMII?

Gastronomie se neustále vyvíjí a trendy se mění s chutěmi zákazníků i technologickým pokrokem. Rok 2025 přináší několik zásadních směrů, které ovlivňují restaurace, kavárny i street food podniky.

Oslavte Mezinárodní den Cavy s Codorníu – tradicí španělského šumivého vín

Každoročně 23. dubna si milovníci šumivých vín po celém světě připomínají Mezinárodní den Cavy – svátek věnovaný výjimečnému španělskému vínu vyráběnému tradiční metodou. Cava se může pochlubit jemnějšími bublinkami, bohatší chutí a delší dobou zrání oproti populárnímu Proseccu, a přitom si zachovává dostupnou cenu. Značka Codorníu zve všechny milovníky šumivých vín k oslavě tohoto výjimečného dne s jejími vybranými cuvée. Připravili jsme pro vás přehled toho, čím se Cava liší, jak ji správně podávat i s jakými pokrmy ji nejlépe kombinovat.

Tacos, mole, ceviche i BBQ. V Holešovicích otevřela nová restaurace – Mexická

Na gastronomické mapě Prahy přibývá místo, které láká vůněmi a barevnou kuchyní. Restaurace Mexická, nejnovější projekt z dílny gastroaliance Together, přináší mexickou atmosféru do dynamicky se rozvíjející pražské čtvrti. Hosté se mohou těšit na ručně vyráběné kukuřičné tortilly, bohaté mole, čerstvé ceviche i BBQ maso připravované ve smokeru.

Oslavy 130 let Holešovické tržnice v gurmánském stylu!

Přijďte si do Holešovické tržnice zavzpomínat i nasát čerstvou energii. Připravované akce vás naladí gurmánsky a zavedou na kulinářský obřad i denní kázání. A kdo si pospíší s nákupem vstupenek, zažije mši v podání Kryštofa Bartoše!

KAM NA PRAVOU NEAPOLSKOU PIZZU? DO ROSSOPOMODORO!

Pokud jste někdy ochutnali pravou neapolskou pizzu, určitě si ji pamatujete. Její jedinečnost spočívá nejen v kvalitních ingrediencích, ale i v tradičním způsobu přípravy a pečení, díky čemuž má nezaměnitelnou chuť. Pokud chcete autentický zážitek, nemusíte cestovat do Neapole – v Praze, konkrétně v nově otevřené pobočce Rossopomodoro na Vinohradech, si můžete vychutnat skutečnou neapolskou pizzu. Tato pobočka je druhá v pořadí a jejím majitelem je Alberto Lagorio, se kterým jsme si povídali o tom, co stojí za úspěchem jeho konceptu.

Popeyes začíná s expanzí v regionech, první na řadě jsou České Budějovice

České Budějovice, 28. února – Popeyes míří na jih Čech. Nová restaurace otevře během několika týdnů v IGY centru, největším nákupním centru v Českých Budějovicích i v celých jižních Čechách, přitom v dochozí vzdálenosti od historického centra města. Zároveň je to poprvé, co řetězec otevírá pobočku v nákupním centru.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.