24. dubna 2025, svátek má Jiří
Zažijte Italské Vánoce v Srdci Prahy s Invitaly

Zažijte Italské Vánoce v Srdci Prahy s Invitaly

Přichází období radosti, lásky a společného oslavování. A co kdybyste letos Vánoce prožili s autentickým italským šarmem, teplým přivítáním a výjimečnou kuchyní? Vše to a mnohem více naleznete v restauraci Invitaly, kde připravují nezapomenutelné Vánoční večírky.

invitaly-praha-10.jpg

Invitaly pro Vás připravili Exkluzivní Vánoční Menu. Jejich vánoční menu je kulinářským dílem šéfkuchaře, který přivedl do každého pokrmu špetku italské vášně. Od tradičních pochoutek až po exkluzivní předkrmy z italské kuchyně - připravte se na chuťový zážitek, který vás zahřeje u srdce. Můžete také ochutnat vína z Itálie. K lahůdkám nabízejí široký výběr kvalitních italských vín, která dokonale doplní každý váš pokrm. Zjistěte, proč jsou italská vína známá po celém světě.

invitaly-praha-9-1.jpg

Vánoční termíny jsou vždy žádané, a proto doporučujeme rezervovat své místo již nyní.

Pro rezervace a další informace nás neváhejte kontaktovat na +420 773 060 490 nebo piazzetta@invitaly.cz.

Přijďte a oslavte Vánoce s námi, ať už jste s rodinou, přáteli nebo kolegy. Buon Natale a Felice Anno Nuovo! 

www.invitaly.cz

inv3-dscf8067_1.jpg

 

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

Pop up kavárna, gastro extravagance, přednášky i znovuotevřená vodárenská věž. Oslavy Holešovické tržnice startují již příští týden a návštěvníky čeká bohatý program

Holešovická tržnice je jako živý organismus, který dýchá s Prahou už více než století. Místo, kde se setkává syrová minulost s pulzující současností. Bývalá jatka, burza zvířat i zeleninový ráj – dnes scéna pro kulturu, jídlo a komunitu letos slaví 130 let od svého založení. Od 24. dubna do 14. května se zde odehraje série akcí, které svým osobitým způsobem propojí to nejzajímavější z minulosti a přítomnosti. Čekají vás zážitky, které vás překvapí, potěší a inspirují. Čas gastro performance BEEF, vůně starých receptů i futuristických chutí. Čas otevřené pop up kavárny s čítárnou a autentickým menu. Čas koncertů, které rozehrají Halu 17, i výstavy, která vás vezme na cestu časem až na samotný vrchol vodárenské věže.

Slepý test ležáků Prahy s rekordmanem: Kbelské pivo podruhé v řadě nejlepší

První pivní extraliga, respektovaný spolek znalců piva, podrobila na sklonku roku 2024 opětovnému testování pražské ležáky. A to tak, jak se to má dělat – anonymně ve slepém testu, přímo z výčepu, lednice nebo pultu, bez nominací, zápisného a sponzoringu. Za 15 let existence Extraligy však poprvé v soutěži o Krále Prahy zvítězil držitel koruny z předchozího roku – Kbelský pivovar se svou dvanáctkou 12 pilotů.

Smažený sýr jako král českých talířů: Kde se vzal a proč ho tak milujeme?

Mnozí z nás si nedokážou představit jídelní lístek bez smaženého sýra. A není divu! Kombinace křupavé strouhanky a dokonale rozteklého sýra je synonymem komfortního jídla, které si rádi dopřejeme jak v restauracích, tak doma. Jak se ale smažený sýr dostal na naše stoly a proč se stal neodmyslitelnou součástí české gastronomie?

Není to apríl! Popeyes dorazilo do Českých Budějovic

Ikonický Chicken Sandwich si ode dneška dáte i v Českých Budějovicích. Možnost jako první ochutnat unikátní kuřecí recepty, jedinečnou směs koření a další speciality louisiánské kuchyně si nenechaly ujít desítky fanoušků proslulé americké značky, první stovka sendvičů zmizela během půlhodiny. Restaurace v českobudějovickém IGY Centru je už pátou pobočkou Popeyes v Česku, ale první na jihu Čech.

Burger King® nově podává snídaně. K jejich uvedení uspořádal Pancake Party

BURGER KING® bude každý den od rána až do 11 hodin servírovat ve svých restauracích snídaňové menu. S kreativní agenturou Zaraguza proto v rámci Pancake Party přivezl do Česka trend Morning Disco a doprovodil jej soutěží v pojídání mini palačinek s malinovou polevou, jednoho z taháků dopolední nabídky.

CO TEĎ LETÍ V GASTRONOMII?

Gastronomie se neustále vyvíjí a trendy se mění s chutěmi zákazníků i technologickým pokrokem. Rok 2025 přináší několik zásadních směrů, které ovlivňují restaurace, kavárny i street food podniky.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.