5. října 2024, svátek má Eliška
Wonderland Halloween 2024 – Největší halloweenská party v Evropě slaví 15. výročí

Wonderland Halloween 2024 – Největší halloweenská party v Evropě slaví 15. výročí

Wonderland Halloween 2024 je víc než jen party – je to nezapomenutelný zážitek, který je vrcholem roku pro tisíce fanoušků Halloweenu. Lidé se měsíce připravují na tuto jedinečnou noc, kde se setkávají v těch nejoriginálnějších kostýmech, aby si užili noc plnou zábavy, hudby a show.

img-6185-min.jpg

Akce se koná 1. listopadu 2024 od 21:00 v Lucerně, což je jediný prostor v Praze, který může hostit takto velkolepou akci. Bude zde vystupovat více než 40 umělců, včetně tanečníků, akrobatů a gogo tanečnic, doplněných o vizuální show na velké LED obrazovce. Wonderland Halloween je největší halloweenská událost v Evropě, která pravidelně přitahuje nejen veřejnost, ale i množství influencerů a známých osobností. 

w-61-min-scaled.jpg

Předprodej vstupenek

Klasická vstupenka opravňuje ke vstupu do podzemí Wonderlandu všude kromě VIP a TOP class pater.

do 15. 10. 2024 – 590,-
do 20. 10. 2024 – 690,-
do 31. 10. 2024 – 790,-
od 1. 11. 2024 890,-

KOUPIT VSTUPENKU

VIP CLASS VSTUPENKA
VIP vstupenka opravňuje ke vstupu do světa Wonderlandu.
Součástí výhod je expresní odbavení při vstupu NOVĚ samostatným vchodem. Přístup s VIP vstupenkou máte na čtyři VIP terasy, které jsou umístěny ve 2. a 3. patře. Obě dvě patra mají další 2 V.I.P terasy s vlastním barem a obsluhou.
Pro zachování komfortu je v prodeji pouze omezené množství vstupenek.

do 15. 10. 2024 – 1 590,-
do 20. 10. 2024 – 1 690,-
do 31. 10. 2024 – 1 790,-
od 1. 11. 2024 – 2 500,-

Buď součástí nezapomenutelného zážitku, na který budeš vzpomínat celý rok!

3-5.png

GOLDEN VSTUPENKA
VIP vstupenka opravňuje ke vstupu do světa Wonderlandu.
Součástí výhod je expresní odbavení při vstupu NOVĚ samostatným vchodem. V ceně vstupenky jsou zároveň vybrané alkoholické nápoje po celou dobu zdarma. Přístup s GOLDEN do speciální GOLDEN zóny, Zóny jsou umístěny v patrech, kde jsou k dispozici terasy a balkóny.
Pro zachování komfortu je v prodeji pouze omezené množství vstupenek.

Pro svojí unikátnost pouze velice omezené množství vstupenek. Cena 2499 Kč

KOUPIT VSTUPENKU

1-5.png
 
TOP CLASS VSTUPENKA
TOP CLASS vstupenka je vstupenka která opravňuje ke vstupu do světa Wonderlandu.
Součástí výhod je expresní odbavení při vstupu samostatným vchodem. Přístup s TOP class vstupenkou máte do 3 VIP teras a TOP class zóny, která je kapacitně velmi omezená.
Očekávejte welcome drink, Bloody Sexy Sushi, bloody pool show, shisha, catering, exkluzivní obsluhu, možné přikoupit gaučové sezení a degustace výběrových rumů zdarma. Cena 4999 Kč

Konkataktujte nás
+420 721 000 080, info@wonderlandhalloween.cz

– Doporučujeme zakoupit vstupenky v předprodeji, očekáváme letos vyprodanou akci a na místě nebudou k dispozici.
– VIP class | vstupenky mají přístup do VIP patra s rychlým odbavením u vstupu.
– TOP class | vstupenky mají exkluzivní přístup do všech 3 pater s rychlým odbavením u vstupu.

www.wonderland halloween.cz
 
wonderland-halloween-ctverec.jpg

 

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

Říjnové tipy z Divadla Bolka Polívky: Židle, Charleyova teta, Sága aneb Vizovský zázrak, Saturnin, Rebelky a další zdařilé inscenace

Nová, už 31. sezona Divadla Bolka Polívky, se naplno rozběhla. V současných prostorách divadla v Bílém domě na Žerotínově náměstí v Brně bude 3. října k vidění čerstvá novinka Židle – klasická komická tragédie mistra absurdního dramatu Eugèna Ionesca. Režisér Martin Čičvák do rolí ústřední dvojice Stařenky a Stařečka obsadil Evu Novotnou a Michala Kerna, jako Řečník a hrou na trubku je doprovází Lukáš Soldán. Hrdinové, či spíše antihrdinové Ionescových Židlí jsou na konci svého žití. Možná chtěli, snad i mohli něco dokázat, ale jaksi to nevyšlo… Lze to ještě napravit? A má vůbec smysl hledat nějaký smysl života?

Netflix odhaluje speciální teaser ke Hře na oliheň Připravte se na tu pravou hru, který započne 26. prosince

Netflix oficiálně odhaluje speciální upoutávku na očekávanou druhou řadu seriáluHra na oliheň(Squid Game), který bude mít premiéru 26. prosince. Tři roky po vítězství ve Squid Game se hráč 456 vzdal cesty do Států a vrací se s novým předsevzetím v hlavě. Gi-hun se znovu ponoří do tajemné hry o přežití a odstartuje další hru na život a na smrt s novými účastníky, kteří se sešli, aby vyhráli cenu 45,6 miliardy wonů.

Největší tuzemská konference neziskovek a světa byznysu se blíží. Good Company Circle ocení vybrané z nich

V dnešní době už nestačí, aby firmy sem tam přispěly na charitu nebo vysázely pár stromů – tedy dělaly klasické CSR (společenská odpovědnost firem). Investoři, zaměstnanci i zákazníci vyžadují promyšlenější přístup, který podrobně ukazuje, jak společnost např. šetří vodou, jaké nabízí pracovní podmínky nebo zda dodržuje zákony a předpisy – ESG (enviromentální, sociální a správní faktory). Jak se dá na přechod připravit? Nejen to se dozví návštěvníci na druhém ročníku konference Good Company Circle, která se uskuteční 10. října v pražské Galerii Mánes. Největší akce o sociální udržitelnosti propojí byznys, neziskový a veřejný sektor. Součástí je i vyhlášení GCC Awards – tedy nejlepší spolupráce byznysu s neziskem.

Balet „Freedom“ Taneční představení „Skříň“

Rádi se díváte? Co když vám někdo nabídne nahlédnout klíčovou dírkou do tajemné Skříně, která uchovává cizí tajemství a osobní příběhy?

ALICE AMAZING CIRCUS SHOW v České republice!

“ALICE amazing circus show” – to je mimořádná, zářivá a barevná podívaná, která již vyvolala senzaci v mnoha zemích!

Hogwart's Holidays Ice Show od Hvězd Světového Cirkusu!

HOGWART'S HOLIDAYS - jedinečné představení na pomezí fyzického divadla a cirkusu, komedie a magie, které spojuje cirkusové umění a krasobruslení do jediné show na umělé ledové ploše, speciálně vytvořené na jevišti každého sálu. Představení je kompletní příběh s jedinečnými kostýmy, scénami a vizuálními prvky, které vám umožní ponořit se do magického světa Joanne Rowlingové jako nikdy předtím.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.