13. září 2024, svátek má Lubor
Užijte si rituál Čaj o páté v secesních prostorách Foyer Café

Užijte si rituál Čaj o páté v secesních prostorách Foyer Café

Přijďte poznat autentický rituál Čaj o páté do nově otevřené secesní kavárny Foyer Café přímo ve Fantově budově na Hlavním nádraží v Praze.

Bruschetta s foie gras s želé z červeného vína, špenátová palačinka s lososem, medová sušenka s pralinkou z kozího sýra i tartaletka s konfitovanou kachnou na červeném víně, Champagne Perrier Jouët Grand Brut a mnohem více ochutnáte v rámci rituálu Čaj o páté v nádherných prostorách secesní kavárny Foyer Café v Praze.

Čajový rituál se podává v tuzemském porcelánu Bernadotte. Přijďte si užít chvíli pohody pro sebe a své blízké, poznejte oázu klidu a secesní výzdoby uprostřed pulzující Fantovy budovy na Hlavním nádraží v Praze.

Cena: 760 Kč /osoba

Rezervace: www.foyercafe.cz

caj-o-pate-foyer-cafe.jpeg

ČTĚTE DÁLE

Konferenční prostory Columna: Kde se rodí úspěšné události

Hledáte ideální místo pro vaši příští akci? Vítejte v Columna! Tyto konferenční prostory nabízí fle- xibilitu a profesionalitu pro každou příležitost.

Mlýna vodníka Slámy. Firemní zákazníci jsou u nás vítáni

Utečte z ruchu velkoměsta a vydejte se na malebný ostrov obklopený přírodou, který se rozkládá mezi břehy řeky Opavy a mlýnským náhonem. Na půli cesty mezi Ostravou a Opavou, v Háji ve Slezsku – Lhotě, objevíte prostor s neodolatelně pozitivní energií v blahodárném klidu venkova. Mlýn vodníka Slámy je ideálním místem k relaxaci, dobrodružství, lenošení, ale také k pořádání komorních i velkolepých akcí.

Vietnamsko-česká kuchařka a influencerka Chili Ta: Hejty mě baví, hrňte to na mě!

Již za pár týdnů ji uvidíme po boku tanečníka Jakuba Mazúcha ve StarDance. Chili Ta, vlastním jménem Ta Thuy Dung, už má s televizními soutěžemi zkušenosti. Zazářila nejen jako kuchařka v Masterchefovi, ale i pořádná bojovnice v Survivoru. Lidem se to ale nelíbí a dávají to jasně najevo. „Pokaždé, když mě někdo kritizuje, se sama sebe ptám, co tím ten člověk asi sleduje a jestli to je konstruktivní kritika na moji tvorbu, kreativitu, inteligenci. Pokud je pro někoho moje účast ve více pořadech důvod k tomu, aby mě na internetu označil za »vietnamskou k*ndu, která se všude cpe«, tak na to se snad ani nedá reagovat jinak než ignorací nebo humorem. Je to jako když někdo kope sám do hlavy a doufá, že to bude bolet vás,“ říká Ta Thuy Dung, které nikdo neřekne jinak Chili!

Kde uspořádat nejlepší firemní večírky, Vánoční večírky nebo eventy?

Večírky nejsou jen o zábavě – jsou příležitostí stmelit kolektiv, ocenit zaměstnance a ukázat, že i práce může být plná radosti. V našich tipech na nejlepší místa pro firemní večírky vám ukážeme, kde můžete prožít nezapomenutelný večer plný smíchu, skvělého jídla a netradičního programu.

PODZIM CHUTNÁ... I NA KOLE!

Bratislavský region nabízí bohatý výběr turistických tras, tradičních událostí a festivalů, které přitahují návštěvníky z celého světa. Pokud hledáte dobrodružství, kulturu nebo gastronomické zážitky, máme pro vás přímo dokonalé tipy.

Nomad Beer Festival: V Holešovicích přistanou létající pivovary.

Již počtvrté se bude konat Nomad Beer Festival – jediná akce v Česku věnovaná výhradně létajícím pivovarům. Proběhne 6. a 7. září v Pražské tržnici v Holešovicích. Chybět nebudou ani rozmanité pokrmy hodící se ke zlatavému moku, živá hudba nebo tombola.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.