12. března 2025, svátek má Řehoř
Užijte si nevšední Valentýn, na který jen tak nezapomenete!

Užijte si nevšední Valentýn, na který jen tak nezapomenete!

Blíží se svátek zamilovaných a vy hledáte způsob, jak svého partnera nebo partnerku opravdu překvapit? Pokud nejste fanoušky klasických klišé, jako jsou červené růže, nebo hledáte způsob, jak vaše rande po letech ozvláštnit, vyzkoušejte den plný zážitků.

skola-cepovani.jpg

Nejlepší rande je zážitek!

Pokud nepatříte mezi fanoušky romantických večeří při svíčkách, vsaďte na společný zážitek, díky kterému bude vaše valentýnské rande nezapomenutelné. The Original Tour je jedinečná interaktivní expozice, která vás přenese zpět v čase a na vlastní kůži prožijete příběh vzniku piva od starověku po současnost. Buďte u vaření prvního zlatého ležáku na světě a prozkoumejte pivovarské procesy Pilsner Urquell na vlastní kůži. Okruhem provádí digitální audioprůvodce s detektorem pohybu, díky kterému se do expozice opravdu ponoříte všemi smysly.

Součástí multimediální prohlídky je mimo jiné i 360° herní zóna a v expozici nechybí ani ochutnávka tankového piva, během které se seznámíte se sládkem, který v roce 1842 uvařil první várku plzeňského ležáku. Abyste vstřebali zážitky z expozice, můžete si navíc v místní pivnici vychutnat dvě piva na účet podniku.

beer-somelier-dinner-2.jpg

Společná zábava na Škole čepování!

Užijte si společný zážitek, během kterého se dozvíte mnoho zajímavostí o pivu a užijete si spoustu společné zábavy. A je jedno, jestli se rozhodnete strávit Valentýna ve dvou, nebo s přáteli.

Ve Škole čepování se na chvíli stanete výčepním a vlastnoručně si budete moci načepovat plzeňský půllitr. Sami na to ale nebudete, s radostí vám pomohou profesionálové z Pilsner Urquell Experience. Pod jejich vedením se naučíte načepovat hladinku, šnyt i mlíko. A co si načepujete, to si taky vypijete! A až půjdete příště „na jedno“, poznáte dobré pivo mrknutím oka.

beer-somelier-dinner-3.jpg

Večeře při svíčkách? Zkuste raději zážitkovou degustaci s pivním someliérem

Snoubení jídla s různými typy piv? Proč ne! Večeře s pivním someliérem přináší neotřelý zážitek pro vaše chuťové buňky. Toto speciální degustační menu je inspirované českou kuchyní a doplněné o kvalitní piva z tuzemska i různých koutů Evropy. Jednotlivé chody jsou pivním expertem ke konkrétním nápojům napárovány tak, aby maximálně podtrhly jejich chuť a intenzitu.

the-original-tour-2.jpg

Toto degustační menu tak nabízí skvělou příležitost, jak si rozšířit pivní obzory a vydat se za hranice tolik oblíbeného plzeňského ležáku. Celou večeří vás provede zkušený pivní someliér, který ví o pivech téměř vše a rád se o své znalosti podělí nevšedním a zábavným způsobem. Tato zkušenost tak není jen gastronomickým zážitkem, užijete si navíc večer plný zábavy a nově nabytých znalostí!

skola-cepovani-2.jpg

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

VYBRANÉ AKCE

11.4.2025 - 13.4.2025

Otvíračka DinoLive

11.4.2025 - 12.4.2025

Prague Beer Fest

ČTĚTE DÁLE

Tacos, mole, ceviche i BBQ. V Holešovicích otevřela nová restaurace – Mexická

Na gastronomické mapě Prahy přibývá místo, které láká vůněmi a barevnou kuchyní. Restaurace Mexická, nejnovější projekt z dílny gastroaliance Together, přináší mexickou atmosféru do dynamicky se rozvíjející pražské čtvrti. Hosté se mohou těšit na ručně vyráběné kukuřičné tortilly, bohaté mole, čerstvé ceviche i BBQ maso připravované ve smokeru.

Oslavy 130 let Holešovické tržnice v gurmánském stylu!

Přijďte si do Holešovické tržnice zavzpomínat i nasát čerstvou energii. Připravované akce vás naladí gurmánsky a zavedou na kulinářský obřad i denní kázání. A kdo si pospíší s nákupem vstupenek, zažije mši v podání Kryštofa Bartoše!

KAM NA PRAVOU NEAPOLSKOU PIZZU? DO ROSSOPOMODORO!

Pokud jste někdy ochutnali pravou neapolskou pizzu, určitě si ji pamatujete. Její jedinečnost spočívá nejen v kvalitních ingrediencích, ale i v tradičním způsobu přípravy a pečení, díky čemuž má nezaměnitelnou chuť. Pokud chcete autentický zážitek, nemusíte cestovat do Neapole – v Praze, konkrétně v nově otevřené pobočce Rossopomodoro na Vinohradech, si můžete vychutnat skutečnou neapolskou pizzu. Tato pobočka je druhá v pořadí a jejím majitelem je Alberto Lagorio, se kterým jsme si povídali o tom, co stojí za úspěchem jeho konceptu.

Popeyes začíná s expanzí v regionech, první na řadě jsou České Budějovice

České Budějovice, 28. února – Popeyes míří na jih Čech. Nová restaurace otevře během několika týdnů v IGY centru, největším nákupním centru v Českých Budějovicích i v celých jižních Čechách, přitom v dochozí vzdálenosti od historického centra města. Zároveň je to poprvé, co řetězec otevírá pobočku v nákupním centru.

Národní kolo proslulé kuchařské soutěže BOCUSE D'OR bude poprvé hostit Grandhotel Pupp

Tuzemská gastroscéna žije v očekávání velké události – 2. ročníku českého národního kola Bocuse d’Or, nejprestižnější, ale také nejtěžší kuchařské soutěže na světě. Vrcholné kuchařské klání se uskuteční za účasti laické i odborné veřejnosti od 30. června do 1. července v legendárním Grandhotelu Pupp v Karlových Varech. Do soutěžních kuchyní se postaví šest mladých profesionálních kuchařů se svými týmy, aby před zraky diváků během 5 hodin a 35 minut kompletně připravili dva teplé pokrmy dle zadání. Vítěz získá prestižní titul a šanci postoupit do evropského kola Bocuse d’Or, ze kterého vede cesta do světového finále. Národní kolo ozdobí bohatý doprovodný program plný mimořádných gastronomických zážitků.

Zažijte Olomoucký tvarůžkový festival

Nejen milovníci tvarůžků se mají na co těšit. První dubnový víkend totiž centrum Olomouce už poosmé zaplní a hlavně provoní Olomoucký tvarůžkový festival. Přijďte si užít největší gastronomickou událost v Olomouci. Poznačte si v kalendáři víkend 5. a 6. dubna od 10 do 18 hodin!
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.