19. září 2024, svátek má Zita
ÚnikovéhryvPraze.cz nabízí kreativitu a probudí týmového ducha

ÚnikovéhryvPraze.cz nabízí kreativitu a probudí týmového ducha

Nabízíme nevšední dobrodružství v centru Prahy pro týmy hráčů, kteří se nebojí výzev. Teambuildingové hry vás semknou, probudí ve vás kreativitu a naučí vás přemýšlet mimo vaše zajeté stereotypy.

stazeny-soubor-5.png

Co dělá únikové hry tak přitažlivými? Klíčem je rozmanitost a kreativita témat, která nabízejí.

Ve hře Agent 007 se stanete součástí britské tajné služby a dostanete za úkol zneškodnit nastraženou bombu. Instrukce dostanete na vlakovém nádraží. Celý děj se pak odehrává právě tam a ve vlakovém kupé.

O holý život vám půjde ve hře Al Capone, kde musíte posbírat důkazy proti konkurenčnímu gangu a pomoct tak nejen sobě, ale i svému šéfovi, který se vám v případě dobře vykonané práce znamenitě odmění.

stazeny-soubor-11.jfif

Dobrodružnou cestu si dopřejete v Gulliverových cestách, kde se dostanete na ostrov Liliputů a do říše obrů.

Námořníkem ve španělských službách se stanete ve hře Kryštof Kolumbus. Ocitnete v přístavu, doplujete na cizí kontinent. Bude to očekávaná Indie?

V zahraničí zůstaneme i ve hře Buddhova stopa, kde vás čeká hon o čas, neboť jsou vám v patách nepřátelské kmeny. Vaší odměnou však bude odhalení buddhova tajemství a možná i nějaké to splněné přání.

stazeny-soubor-10.jfif

Pokud jste jednou vrhli kostkou, musíte hru dohrát. Přesně jak je to ve filmu Jumanji, kterým je inspirovaná hra Jungle, která je oblíbená u hráčů všech generací. Elektronické šifry, senzory, doprovodné zvuky a světla vás doslova pohltí. Jen pozor na čas!

stazeny-soubor-8.jfif

Dobrodružství, které na vás čeká ve hře Zlobr je opět inspirováno kultovním filmem – Shrek. Putování s Oslíkem vás nejen pobaví, ale i zaměstná vaše mozkové závity a prověří zručnost.

Z mírumilovné hry se přesouváme do Upíří hrobky, kde řádí krvelačný šlechtic již několik desítek let. Padnete do jeho spárů nebo zvolíte posmrtný život a laškování v eroticky laděné hře Doupě neřesti, která je dostupná pouze od 18ti let?

Poslední naše hra se těší velké oblibě. Nejen, že vás zavede na bar, kde dostanete něco na kuráž, ale 

také vás provází celou hrou jeden komplexní zapeklitý úkol, který když vyřešíte, dostanete za odměnu zbraň pro vaši obranu. Nikomu nevěřte! Ve hře Maphia zažijete velké zvraty. Tak co? Jdete do toho?

Jaké kolegy pošlete na hru o život a koho vyberete na cesty za dobrodružstvím. Ve kterém týmu bude váš šéf? Rozhodnutí necháme na vás nebo našem náhodném losovacím zařízení. Ať tak nebo tak, těšíme se na vás a garantujeme pořádnou zábavu.

stazeny-soubor-9.jfif

Nabízíme:

  • Prostory pro akční teambuilding - 5 her na jednom místě
  • Týmy tvoří 2-6 hráčů
  • Odbavíme až 60 hráčů za 3h
  • Posezení v prostorách her pro cca 30 osob
  • Dětské oslavy
  • Rozlučky se svobodou
  • Dárkové poukazy jako poděkování zaměstnancům či obchodním partnerům

img-3027.jpg

Lze objednat:

  • Catering / studený/teplý
  • Degustace vína
  • Fotograf / fotobox Tematická výzdoba

Teambuilding vám ušijeme na míru dle vašich požadavků. Napište nám na info@unikovehryvpraze.cz a připravíme teambuilding, vánoční večírek, rozlučku se svobodou nebo třeba narozeninové překvapení. Uvidíte, že na společně strávené chvíle budete ještě dlouho vzpomínat.

unikovka.jpg

5 her na jednom místě

www.unikovehryvpraze.cz

ČTĚTE DÁLE

Czech Cabaret Show je unikátní spektakulární umělecká show

Vraťte se s námi o několik dekád zpět a nechte se očarovat kouzlem kabaretu! Czech Cabaret Show přináší úchvatné celovečerní představení, kombinující prvky kabaretu, divadla, burlesky, vaudevillu a tradičního cirkusu. Nejznámější kabaretní a muzikálová čísla vás ohromí svým originálním zpracováním, bohatou výpravou i překrásnými kostýmy. Obsazení kabaretu tvoří půvabné showgirls a tanečníci, přední čeští muzikáloví zpěváci, elitní performeři, cirkusoví umělci a akrobaté. To vše je umocněno nadměrnými rekvizitami a jevištními efekty.

Hotel Savannah: Okouzlující prostředí jižní Moravy nabízí nerušený klid i jedinečnou atmosféru pro práci.

Hotel Savannah se nachází nedaleko historického města Znojma. Široká nabídka služeb zaručí, že se zde budete cítit komfortně ať už pořádáte školení, konferenci nebo teambuilding.

PRIME ORCHESTRA - Nová ROCK SYMPHO SHOW 2024

Tato hudební show je skutečnou senzací! Bouře emocí a dojmů, drajv a šílená energie! Nová ROCK SYMPHO SHOW 2024 - legendární rockové hity 20. a 21. století v originální reinterpretaci inovativního crossoverového orchestru - PRIME ORCHESTRA!

Firemní akce na jižní Moravě: 7 + 1 tip na oslnivý zážitek

Jižní Morava, to je synonymum slunečných dnů, cyklostezek mezi vinicemi, krásných památek, vinařských slavností, jiskřivého vína, skvělého jídla... prostě pohody. Je to ale i region, který nabízí nepřeberné možnosti pro firemní eventy, neotřelá místa pro akční teambuildingy a skvělé zázemí pro velké konference!

Firemní akce v srdci Krkonoš: objevte Grund Resort

Sehnat prostor s kvalitním zázemím, cateringem a dostatečnou ubytovací kapacitou může být náročné, Grund Resort Golf & Ski v Mladých Bukách v Krkonoších nezklame - na firemní akce se zde specializují a vyjdou vám vstříc ve všech ohledech.

„THE UNIVERSE OF JOHN WILLIAMS“ Strhující melodie legendy filmové hudby exkluzivně v pražském O2 universu. Jedinečná originální show poprvé v ČR!

Jedinečná show „The Universe of John Williams“ v podání The City of Prague Philharmonic Orchestra s hostujícím dirigentem Petem Harrisonem skládá hold nejslavnějšímu skladateli filmové hudby všech dob, držiteli pěti Oscarů. Hudba Johna Williamse, vepsaná do srdce každého filmového fanouška, ožije výpravnými projekcemi, komentáři „ze zákulisí“ vzniku kultovních melodií, a také velkolepou světelnou show už 7. prosince v pražském O2 universu.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.