19. září 2024, svátek má Zita
„THE UNIVERSE OF JOHN WILLIAMS“  Strhující melodie legendy filmové hudby exkluzivně v pražském O2 universu.  Jedinečná originální show poprvé v ČR!

„THE UNIVERSE OF JOHN WILLIAMS“ Strhující melodie legendy filmové hudby exkluzivně v pražském O2 universu. Jedinečná originální show poprvé v ČR!

Jedinečná show „The Universe of John Williams“ v podání The City of Prague Philharmonic Orchestra s hostujícím dirigentem Petem Harrisonem skládá hold nejslavnějšímu skladateli filmové hudby všech dob, držiteli pěti Oscarů. Hudba Johna Williamse, vepsaná do srdce každého filmového fanouška, ožije výpravnými projekcemi, komentáři „ze zákulisí“ vzniku kultovních melodií, a také velkolepou světelnou show už 7. prosince v pražském O2 universu.

williams-a-spielberg.jpg

Strhující melodie ožijí v originálním konceptu už na začátku prosince v pražském O2 universu. Audiovizuální show s filmovými a světelnými efekty i komentáři, v podání The City of Prague Philharmonic Orchestra s hostujícím dirigentem Petem Harrisonem, ohromí i dojme publikum poprvé v České republice. Diváci se mohou těšit na skladby z filmů jako Star wars, Jurský park, Harry Potter nebo E.T.; nebudou chybět ani titulní melodie k filmu Čelisti a Indiana Jones. Mnohé možná překvapí oficiální hymna Olympijských her, kterou John Willliams složil pro svátek zimních sportů, který se konal v roce 2002 v Salt Lake City. Mráz po zádech bude běhat při poslechu ústřední skladby ke snímku Schindlerův seznam, a tu pravou atmosféru adventu vykouzlí pohádková melodie z filmu Sám doma. Zkrátka nepřijdou ani fanoušci Supermana nebo válečného dramatu Zachraňte vojína Ryana.

Dirigent Pete Harrison je nejen zkušený umělec, hostující v mnoha britských i světových hudebních tělesech, ale také energický moderátor. Díky tomu divákům během show zprostředkuje mnohé zajímavosti o okolnostech a inspiraci, které Johna Williamse vedly ke vzniku doslova kultovních děl nejen žánru filmové hudby.

Připomeňte si nesmrtelné skladby spjaté s hollywoodskou kinematografií a nechte se unést úžasnou fantazií nadčasového hudebního skladatele, Johna Williamse. Výjimečný zážitek umocní živé provedení v podání The City of Prague Philharmonic Orchestra a velkého pěveckého sboru, filmové efekty, světelná show i komentáře o vzniku nezapomenutelných melodií.

the-universe-of-john-willimas.png

The Universe Of John Williams 7.12.2024, Praha O2 universum

Lístky v prodeji v síti Ticketportal

ČTĚTE DÁLE

Firemní akce na jižní Moravě: 7 + 1 tip na oslnivý zážitek

Jižní Morava, to je synonymum slunečných dnů, cyklostezek mezi vinicemi, krásných památek, vinařských slavností, jiskřivého vína, skvělého jídla... prostě pohody. Je to ale i region, který nabízí nepřeberné možnosti pro firemní eventy, neotřelá místa pro akční teambuildingy a skvělé zázemí pro velké konference!

6 DŮVODŮ, proč si udělat výlet do Bratislavy

Objevte kouzlo města na Dunaji, nadchněte se pro jeho historii, zažijte skvělou atmosféru a ochutnejte jeho různorodost. Dopřejte si 72 hodinový výlet plný zážitků v městě, kde je všechno na skok.
Reklama
reklama

Světelný zábavní park Winter Wonderland se vrací – nový a ještě lepší!

Světelný zábavní park Winter Wonderland se vrací do pražských Letňan. Přináší více než 200 nových světelných instalací inspirovaných pohádkovými a fantasy příběhy, přidá také další, ještě větší zábavné a adrenalinové atrakce. Všechny venkovní atrakce a světelné instalace jsou v ceně základní vstupenky. Winter Wonderland otevírá v pátek 18. 10. 2024.

Zlín. Město unikátní funkcionalistické architektury

Existují místa, která jsou na pohled k nerozeznání. A pak je tady Zlín. Město, které vás překvapí svou jedinečností a unikátností. Projdete-li se jeho ulicemi, objevíte klenoty funkcionalistické architektury, stovky červených cihlových domků a rozsáhlý areál bývalých továren Baťa. Právě zde se začala psát kapitola průmyslové revoluce, vznikly nejmodernější továrny a unikátní koncept továrny v zahradách, který se stal vzorem pro celé město.

Průvodce kasiny s českou licencí: bezpečné a regulované hazardní hry

Svět online kasín se může zdát velký a nepřehledný, ale opak je pravdou. Stačí se vyznat v hráčské hantýrce, mít přehled o platných pravidlech provozování kasín a nenechat se strhnout líbivou grafikou. To vše vám pomůže nenechat se napálit neprověřeným zdrojem
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.