19. září 2024, svátek má Zita
Světelný zábavní park Winter Wonderland se vrací – nový a ještě lepší!

Světelný zábavní park Winter Wonderland se vrací – nový a ještě lepší!

Světelný zábavní park Winter Wonderland se vrací do pražských Letňan. Přináší více než 200 nových světelných instalací inspirovaných pohádkovými a fantasy příběhy, přidá také další, ještě větší zábavné a adrenalinové atrakce. Všechny venkovní atrakce a světelné instalace jsou v ceně základní vstupenky. Winter Wonderland otevírá v pátek 18. 10. 2024.

winter-wonderland-praha-2024-25-8-lvice.jpg

Nejlepší atrakce, naučná stezka a obrovské světelné instalace za cenu jedné vstupenky

Světelný zábavní park Winter Wonderland je plný nových zážitků a bláznivých atrakcí. Děti i dospělí si užijí zábavu na velkém autodromu, obří chobotnici i na létajících slonech a velkém řetízkovém kolotoči, ze kterých je výhled na celý park. Adrenalin návštěvníkům zvedne horská dráha, bláznivá lavice nebo pirátská loď, ale i strašidelný zámek. Ti nejodvážnější mohou vyzkoušet Extrem kyvadlo. Menší děti ocení veselý vláček, autíčkovou dráhu, tradiční caroussel s koníky i hrnečkový kolotoč. Vstup na všechny venkovní atrakce je neomezený už v ceně vstupenky.

Když se děti i dospělí vyřádí na atrakcích, mohou se vydat do nádherné říše fantazie a pohádek inspirované nejkrásnějšími princeznami, veselými zvířaty z Madagaskaru, mamuty Doby ledové, odvážnou Vaianou nebo hrdiny bájného Avataru a Shrekovy bažiny. Cestou do podmořského světa se návštěvníci mohou nechat spolknout obrovskou velrybou a připomenout si pohádky 101 dalmatinů, Lví král a Mauglí. Nechybí ani romantická srdcová alej plná pohádkových postav. Zvídavé děti objeví desítky stanovišť se zajímavostmi ze světa zvířat a rostlin i příběhy o vzniku nejznámějších pohádek našeho dětství. To vše v rámci naučné stezky plné veselých úkolů.

winter-wonderland-praha-2024-25-3-princ-a-princezna.jpg

Romantika i adrenalin pro všechny

„Navazujeme na velký úspěch Winter Wonderlandu z loňské sezóny a chceme návštěvníky potěšit novými, ještě působivějšími světelnými instalacemi. Přidali jsme také spoustu nových velkých atrakcí jako je autodrom, horská dráha, obří chobotnice, pirátská loď, bláznivá lavice nebo Extrem kyvadlo a další. Návštěvníci si tak užijí zábavu, dokud je venku světlo, a potom romantiku, když se začne stmívat, a celý park doslova ožije světelnými pohádkovými příběhy. Těšit se mohou na tajemný svět inspirovaný Avatarem, dobrodružnou Vaianou, Shrekem a jeho přáteli nebo hrdiny Doby ledové. Nebudou chybět motivy pohádkových princezen a Ledového království s veselým sněhulákem. Připraveni jsme i na rozmary počasí, které mohou návštěvníci lehko přečkat ve velkých stanech, kde na ně čekají další atrakce – několik stanovišť s nejmodernějšími simulátory virtuální reality, na nichž zažijí malí i velcí stovky dobrodružství. Pro naše nejmenší návštěvníky jsme přidali ještě více veselých maskotů, kteří budou každou hodinu procházet parkem a o víkendech jich bude dokonce celý průvod,“ komentuje nový Winter Wonderland Květa Havelková z pořadatelské agentury JVS holding group.

winter-wonderland-praha-2024-25-5-dalmatini-2.jpg

Winter Wonderland – otevřen od 18. října

Více než 200 nádherných pohádkových světelných instalací, nové příběhy, a ještě více bláznivých a veselých atrakcí pro děti i dospělé, přivítají návštěvníky v pražských Letňanech už 18. října.

Vše za cenu jedné vstupenky, předprodej zahájen!

Všechny venkovní atrakce jsou neomezeně v ceně vstupenky již od 290 Kč.

Do konce září je v prodeji cenově zvýhodněná vstupenka FLEXI - VČASNÝ PŘEDPRODEJ.

Vstupenky zakoupíte on-line na www.winterwonderland.cz/vstupenky, dále na pokladně na místě přímo vedle parku nebo na prodejním stánku naproti TESCO v OC Letňany.

Otevírací doba: od pondělí do neděle od 15 do 21 hod / Více na www.winterwonderland.cz

ČTĚTE DÁLE

Firemní akce na jižní Moravě: 7 + 1 tip na oslnivý zážitek

Jižní Morava, to je synonymum slunečných dnů, cyklostezek mezi vinicemi, krásných památek, vinařských slavností, jiskřivého vína, skvělého jídla... prostě pohody. Je to ale i region, který nabízí nepřeberné možnosti pro firemní eventy, neotřelá místa pro akční teambuildingy a skvělé zázemí pro velké konference!

„THE UNIVERSE OF JOHN WILLIAMS“ Strhující melodie legendy filmové hudby exkluzivně v pražském O2 universu. Jedinečná originální show poprvé v ČR!

Jedinečná show „The Universe of John Williams“ v podání The City of Prague Philharmonic Orchestra s hostujícím dirigentem Petem Harrisonem skládá hold nejslavnějšímu skladateli filmové hudby všech dob, držiteli pěti Oscarů. Hudba Johna Williamse, vepsaná do srdce každého filmového fanouška, ožije výpravnými projekcemi, komentáři „ze zákulisí“ vzniku kultovních melodií, a také velkolepou světelnou show už 7. prosince v pražském O2 universu.

Zlín. Město unikátní funkcionalistické architektury

Existují místa, která jsou na pohled k nerozeznání. A pak je tady Zlín. Město, které vás překvapí svou jedinečností a unikátností. Projdete-li se jeho ulicemi, objevíte klenoty funkcionalistické architektury, stovky červených cihlových domků a rozsáhlý areál bývalých továren Baťa. Právě zde se začala psát kapitola průmyslové revoluce, vznikly nejmodernější továrny a unikátní koncept továrny v zahradách, který se stal vzorem pro celé město.

Průvodce kasiny s českou licencí: bezpečné a regulované hazardní hry

Svět online kasín se může zdát velký a nepřehledný, ale opak je pravdou. Stačí se vyznat v hráčské hantýrce, mít přehled o platných pravidlech provozování kasín a nenechat se strhnout líbivou grafikou. To vše vám pomůže nenechat se napálit neprověřeným zdrojem

PlayStation konzole PS5 Pro dorazí ještě letos. Láká na lepší výkon a zážitek ze hry

PS5 Pro je na světě! Společnost PlayStation oficiálně oznámila vydání své nejnovější vylepšené konzole, která přinese vyšší výkon.

Výstava Miro Žbirka

Roky a dni míří do Londýna, exkluzivní koncerty s největšími hity SYMPHONIC NIGHT do Bratislavy a Prahy
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.