19. září 2024, svátek má Zita
Společné orgasmy? Není to mýtus a víme jak na to!

Společné orgasmy? Není to mýtus a víme jak na to!

Věděli jste, že existují párové vibrátory, s kterými je dosahování společných orgasmů celkem snadné? Že ne? Pojďte se s námi na to podívat v našem nejnovějším článku.

Ve spolupráci s profesionály ze sexshop.cz jsme se zaměřili na párové vibrátory, které získávají na oblibě. Jak již z názvu vyplývá, opravdu jde o pomůcku, která se používá v páru. Jsou však i kousky, které si užijete nejen ve dvou a současně, ale i samostatně, když zrovna partner není po ruce.

Nedovedete si představit, jak to funguje? My jsme také nevěděli.A teď už víme, žedíky párovému vibrátoru můžete zažít i společný orgasmus! Párový vibrátor má nejčastěji tvar do písmene „U“. Jednu část si žena zasune do vaginy, druhá část pak zvenku hezky dolehne na klitoris. Vibrátor je tak pevně zasunut a drží, kde má, po celou dobu sexu či mazlení. Část na klitoris hezky doléhá a vy si můžete uzpůsobit sílu vibrací, které mohou být plynulé i přerušované, v různých rytmech. Některé párové pomůcky nabízí na vnější části i podtlakovou stimulaci klitorisu.

Vnitřní část je zase dlouhá tak akorát, abysprávně stimulovala bod G. I ten je stimulován nejčastěji vibracemiv mnoha různých stupních. Některé vibrátory nabízí navíc potěšení bodu G formou tepání. Část, která se zavádí do vaginy, je plochá, tedy muž nemá problém se do partnerky vejít současně s párovým vibrátorem. Díky tomu je žena pro muže užší. Navíc se i na muže přenášejí vibrace, které umožní zase jiný způsob stimulace a prožitku.

-foto-k-clanku-parove-vibratory.jpg

Proč zkusit párový vibrátor?

 Mnoho žen při klasickém sexu – klasické penetraci – nedosáhne orgasmu. Řešením je kvalitní ruční práce a orální stimulace před nebo po sexu.Ženy si také rády během milování přidržují na klitorisu masážní hlavice či vibrátory.Některé polohy ale neumožňují toto přidržování a pak je právě párový vibrátor řešením. Žena nemusí nic držet, na párovém vibrátoru si jen zvolíte sílu vibrace. Tu navícmůžete měnit díky dálkovému ovladači, který je většinou součástí hračky. Ovládání umožní mj. přímo při sexu, když už cítíte, že přichází orgasmus, buď vibrace zeslabit a oddalovat tak orgasmus, nebo naopak zesílit vibrace a dosáhnout třeba i společného orgasmu!

-foto-k-clanku-boom-helen.png

Tipy párových vibrátorů

Jak jsme již psali, většinou mají párové vibrátory tvar písmene „U“. Jsou buď „jen“ vibrační, nebo jsou vybaveny u žen oblíbenou podtlakovou stimulací klitorisu. Absolutní hit mezi párovými vibrátory je vibrátor Helen od Boom, který je i cenově skvěle dostupný a má i dálkové ovládání. Najdete ale i párové vibrátory trochu jiné. Jsou multifunkční a je s nimi opravdu spousta zábavy! Například BeaumentsFlexxionabízí opravdu nespočet možností použití. V páru i při sólo hrátkách. Mezi  novinkami je nyní absolutním hitem RomantCouple, což je nejen párový vibrátor, ale i masturbátorpro muže a umožňuje například i dvojitou penetraci! Pro váš lepší přehled jsme připravili infografiku a věříme, že si každý vybere to své. 

Ceny párových vibrátorů jsou již od 399 Kč na www.sexshop.cz a vybere si opravdu každý – stojí to za to!

ČTĚTE DÁLE

Czech Cabaret Show je unikátní spektakulární umělecká show

Vraťte se s námi o několik dekád zpět a nechte se očarovat kouzlem kabaretu! Czech Cabaret Show přináší úchvatné celovečerní představení, kombinující prvky kabaretu, divadla, burlesky, vaudevillu a tradičního cirkusu. Nejznámější kabaretní a muzikálová čísla vás ohromí svým originálním zpracováním, bohatou výpravou i překrásnými kostýmy. Obsazení kabaretu tvoří půvabné showgirls a tanečníci, přední čeští muzikáloví zpěváci, elitní performeři, cirkusoví umělci a akrobaté. To vše je umocněno nadměrnými rekvizitami a jevištními efekty.

ÚnikovéhryvPraze.cz nabízí kreativitu a probudí týmového ducha

Nabízíme nevšední dobrodružství v centru Prahy pro týmy hráčů, kteří se nebojí výzev. Teambuildingové hry vás semknou, probudí ve vás kreativitu a naučí vás přemýšlet mimo vaše zajeté stereotypy.

Hotel Savannah: Okouzlující prostředí jižní Moravy nabízí nerušený klid i jedinečnou atmosféru pro práci.

Hotel Savannah se nachází nedaleko historického města Znojma. Široká nabídka služeb zaručí, že se zde budete cítit komfortně ať už pořádáte školení, konferenci nebo teambuilding.

PRIME ORCHESTRA - Nová ROCK SYMPHO SHOW 2024

Tato hudební show je skutečnou senzací! Bouře emocí a dojmů, drajv a šílená energie! Nová ROCK SYMPHO SHOW 2024 - legendární rockové hity 20. a 21. století v originální reinterpretaci inovativního crossoverového orchestru - PRIME ORCHESTRA!

Firemní akce na jižní Moravě: 7 + 1 tip na oslnivý zážitek

Jižní Morava, to je synonymum slunečných dnů, cyklostezek mezi vinicemi, krásných památek, vinařských slavností, jiskřivého vína, skvělého jídla... prostě pohody. Je to ale i region, který nabízí nepřeberné možnosti pro firemní eventy, neotřelá místa pro akční teambuildingy a skvělé zázemí pro velké konference!

Firemní akce v srdci Krkonoš: objevte Grund Resort

Sehnat prostor s kvalitním zázemím, cateringem a dostatečnou ubytovací kapacitou může být náročné, Grund Resort Golf & Ski v Mladých Bukách v Krkonoších nezklame - na firemní akce se zde specializují a vyjdou vám vstříc ve všech ohledech.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.