16. září 2024, svátek má Ludmila
SkyShowtime premiéra Král Tulsy (2. SÉRIE)

SkyShowtime premiéra Král Tulsy (2. SÉRIE)

První série seriálu Král Tulsy měla premiéru v roce 2022 a rychle si získala pozornost diváků hvězdným obsazením a příběhem. Sylvester Stallone se v roli Dwighta "Generála" Manfrediho, bývalého mafiánského bosse, který byl po 25 letech propuštěn z vězení a vyslán do Tulsy, kde začíná budovat nový zločinecký impérium, našel.

tulsa2.webp

Seriál byl v recenzích vychvalován za scénář, režii a především za Stalloneho výkon, což vedlo k jeho okamžitému obnovení v druhou řadu.

První série skončila napínavým cliffhangerem. Dwight se musel postavit nejen svému bývalému šéfovi Chickiemu, ale i rivalovi Caolanu Waltripovi, jehož smrtí si získal kontrolu nad Tulsou. Avšak radost z jeho vítězství netrvala dlouho, protože při slavnostním otevření svého baru a kasina byl zatčen agenty ATF, které na něj navedla agentka FBI Stacey Beale. Druhá série slibuje pokračování této napínavé ságy. Dwight a jeho tým budou čelit novým hrozbám nejen ze strany kansaského mafiánského syndikátu, ale i od mocného místního podnikatele. Očekávat můžeme více intrik, akce a nečekaných zvratů. Mezi výraznými nováčky v obsazení jsou Neal McDonough a Frank Grillo.

Hlavním tvůrcem seriálu je Taylor Sheridan, známý svou prací na úspěšném seriálu Yellowstone. Spolu se scenáristou Terencem Winterem, který je podepsán pod ikonickými projekty jako Rodina Sopránů a Vlk z Wall Street, slibují přinést do druhé série stejně vysokou úroveň kvality jako do té první. Pro české fanoušky bude druhá série Král Tulsy dostupná od 18. září 2024 na SkyShowtime.

Najdete na: SkyShowtime premiéra: 18 . 9 . 2024, Drama / Krimi
hrají: Sylvester Stallone, Andrea Savage, Jay Will, Garrett Hedlund, Neal McDonough, Frank Grillo

 

ČTĚTE DÁLE

Firemní akce na jižní Moravě: 7 + 1 tip na oslnivý zážitek

Jižní Morava, to je synonymum slunečných dnů, cyklostezek mezi vinicemi, krásných památek, vinařských slavností, jiskřivého vína, skvělého jídla... prostě pohody. Je to ale i region, který nabízí nepřeberné možnosti pro firemní eventy, neotřelá místa pro akční teambuildingy a skvělé zázemí pro velké konference!

„THE UNIVERSE OF JOHN WILLIAMS“ Strhující melodie legendy filmové hudby exkluzivně v pražském O2 universu. Jedinečná originální show poprvé v ČR!

Jedinečná show „The Universe of John Williams“ v podání The City of Prague Philharmonic Orchestra s hostujícím dirigentem Petem Harrisonem skládá hold nejslavnějšímu skladateli filmové hudby všech dob, držiteli pěti Oscarů. Hudba Johna Williamse, vepsaná do srdce každého filmového fanouška, ožije výpravnými projekcemi, komentáři „ze zákulisí“ vzniku kultovních melodií, a také velkolepou světelnou show už 7. prosince v pražském O2 universu.

Světelný zábavní park Winter Wonderland se vrací – nový a ještě lepší!

Světelný zábavní park Winter Wonderland se vrací do pražských Letňan. Přináší více než 200 nových světelných instalací inspirovaných pohádkovými a fantasy příběhy, přidá také další, ještě větší zábavné a adrenalinové atrakce. Všechny venkovní atrakce a světelné instalace jsou v ceně základní vstupenky. Winter Wonderland otevírá v pátek 18. 10. 2024.

Zlín. Město unikátní funkcionalistické architektury

Existují místa, která jsou na pohled k nerozeznání. A pak je tady Zlín. Město, které vás překvapí svou jedinečností a unikátností. Projdete-li se jeho ulicemi, objevíte klenoty funkcionalistické architektury, stovky červených cihlových domků a rozsáhlý areál bývalých továren Baťa. Právě zde se začala psát kapitola průmyslové revoluce, vznikly nejmodernější továrny a unikátní koncept továrny v zahradách, který se stal vzorem pro celé město.

Průvodce kasiny s českou licencí: bezpečné a regulované hazardní hry

Svět online kasín se může zdát velký a nepřehledný, ale opak je pravdou. Stačí se vyznat v hráčské hantýrce, mít přehled o platných pravidlech provozování kasín a nenechat se strhnout líbivou grafikou. To vše vám pomůže nenechat se napálit neprověřeným zdrojem

PlayStation konzole PS5 Pro dorazí ještě letos. Láká na lepší výkon a zážitek ze hry

PS5 Pro je na světě! Společnost PlayStation oficiálně oznámila vydání své nejnovější vylepšené konzole, která přinese vyšší výkon.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.