11. září 2024, svátek má Denisa
ROCK SYMPHO SHOW 2023 PRIME ORCHESTRA v Praze!

ROCK SYMPHO SHOW 2023 PRIME ORCHESTRA v Praze!

Nová ROCK SYMPHO SHOW 2023 - legendární rockové hity 20. a 21. století v originální reinterpretaci inovativního crossoverového orchestru - PRIME ORCHESTRA! V Praze proběhne 27.10 v Kongresovém centru.

4-4.jpg

ROCK SYMPHO SHOW byla skutečným zážitkem a vyvolala bouři nadšení po celé Evropě. Četné rozhovory, publikace a televizní reportáže podnítily zájem o otázku - jaký by měl být moderní orchestr? Každý, kdo byl na koncertě Prime Orchestra, zná odpověď!

Nová ROCK SYMPHO SHOW 2023 jsou 2 hodiny čistého hudebního adrenalinu 35 hudebníků a zpěváků na pódiu! Je to nová zářivá show, noví zpěváci, nové hudební experimenty a samozřejmě oblíbené skladby, které se již staly značkou Prime Orchestra.

344750076-758685189241702-8299584982434081212-n.jpg

Fenomén PRIME ORCHESTRA vtrhl do hudebního a koncertního prostoru na vlně kvalitativně nové ukrajinské hudby v roce 2014. Inovativní imerzivní crossoverový orchestr si vytvořil mezeru a okamžitě se stal lídrem koncertních programů Sympho Show. Prime Orchestra si vytvořil svou obchodní značku z coververzí a mash-upů světových hitů a soundtracků v autorské úpravě a zabalil je do zářivých vizuálů.

img-5542-2-1-1680x1120_1.jpg

Orchestr vypadá velmi stylově. Světelná show a speciální efekty přivádějí diváky do varu, když se hrají oblíbené skladby THE PRODIGY, NIRVANA, THE BEATLES, DEEP PURPLE, LED ZEPPELIN, MR BIG, KISS, QUEEN, AC/DC, METALLICA, COLDPLAY, EVANESCENCE a další.

Dokonce i dirigentovu interakci s publikem můžeme směle zařadit do nového žánru symfonického stand- upu, který přivádí diváky do extáze bez jediného slova.

Za srozumitelnou prezentací stojí tvrdá práce a profesionalita týmu PRIME ORCHESTRA. Složení orchestru 21. století už zdaleka není klasické: rocková kapela, zpěváci, sbor, smyčcové, dechové a bicí skupiny a dokonce i live DJ sound effects.

1-3_1.jpg

Výsledek: Za 9 let - dvě desítky programů a více než tisíc koncertů, plné sály po celém Evropském kontinentu i mimo něj. Finanční prostředky vybrané na koncertech budou použity na pomoc lidem trpícím ruskou vojenskou agresí na Ukrajině.

Vstupenky jsou již v prodeji v síti Ticketportal

2710-pr-1200x628.png

Finanční prostředky vybrané na koncertech budou použity na pomoc lidem trpícím ruskou vojenskou agresí na Ukrajině.

 

ČTĚTE DÁLE

Průvodce kasiny s českou licencí: bezpečné a regulované hazardní hry

Svět online kasín se může zdát velký a nepřehledný, ale opak je pravdou. Stačí se vyznat v hráčské hantýrce, mít přehled o platných pravidlech provozování kasín a nenechat se strhnout líbivou grafikou. To vše vám pomůže nenechat se napálit neprověřeným zdrojem

PlayStation konzole PS5 Pro dorazí ještě letos. Láká na lepší výkon a zážitek ze hry

PS5 Pro je na světě! Společnost PlayStation oficiálně oznámila vydání své nejnovější vylepšené konzole, která přinese vyšší výkon.
Reklama
reklama

Výstava Miro Žbirka

Roky a dni míří do Londýna, exkluzivní koncerty s největšími hity SYMPHONIC NIGHT do Bratislavy a Prahy

Švandovo divadlo uvádí: Návrat krále

Švandovo divadlo uvádí písničkový retro muzikál o božském zpěvákovi putujícím za snem o dokonalém popu.

Vietnamsko-česká kuchařka a influencerka Chili Ta: Hejty mě baví, hrňte to na mě!

Již za pár týdnů ji uvidíme po boku tanečníka Jakuba Mazúcha ve StarDance. Chili Ta, vlastním jménem Ta Thuy Dung, už má s televizními soutěžemi zkušenosti. Zazářila nejen jako kuchařka v Masterchefovi, ale i pořádná bojovnice v Survivoru. Lidem se to ale nelíbí a dávají to jasně najevo. „Pokaždé, když mě někdo kritizuje, se sama sebe ptám, co tím ten člověk asi sleduje a jestli to je konstruktivní kritika na moji tvorbu, kreativitu, inteligenci. Pokud je pro někoho moje účast ve více pořadech důvod k tomu, aby mě na internetu označil za »vietnamskou k*ndu, která se všude cpe«, tak na to se snad ani nedá reagovat jinak než ignorací nebo humorem. Je to jako když někdo kope sám do hlavy a doufá, že to bude bolet vás,“ říká Ta Thuy Dung, které nikdo neřekne jinak Chili!
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.