17. září 2024, svátek má Naděžda
Průvodce kasiny s českou licencí: bezpečné a regulované hazardní hry

Průvodce kasiny s českou licencí: bezpečné a regulované hazardní hry

Svět online kasín se může zdát velký a nepřehledný, ale opak je pravdou. Stačí se vyznat v hráčské hantýrce, mít přehled o platných pravidlech provozování kasín a nenechat se strhnout líbivou grafikou. To vše vám pomůže nenechat se napálit neprověřeným zdrojem

A pro české hráče je také dobré dbát na kasina s českou licenci, která mohou mít jistá specifika oproti mezinárodnímu prostředí. Proto je dobré se nenechat hned unést prvním odkazem, na který narazíte. Ale to neznamená, že neexistují spolehlivá a férová kasína v českém jazyce. Právě naopak. 

Online kasina v České republice

Kasína dnes již nejsou zábavou starších generací, nýbrž moderní pobavení pro každého. Je přístupné kdykoliv odkudkoliv a můžete si tak užít online hraní, ať už si potřebujete odpoledne po práci odpočinout v posteli, nebo do ní v MHD teprve ráno míříte. A tak je to místo, do kterého zapadne každý, kdo bude chtít. Online kasína existují v širokém online světě internetu již více než dvacet let a i přes to jsou to místa ověnčená mnoha záhadami a dohady.

A přitom se jedná o stejnou službou jakou poskytuje mnoho jiných platforem na online zábavu. Ale abyste si byli skutečně jisti, že svůj čas vkladatele do něčeho, co za to skutečně stojí, je dobré mít přehled o licencích a dalších bezpečnostních mechanismech. Jen ta vám poskytnou luxusní herní zážitek a zároveň budete cítit jistotu a radost z férové zábavy.

Bezpečnost především

Tím, že jsou dnes kasína licencována a pro provoz v České republice potřebují schválení a ověření kontrolním orgánem pro hazardní v ČR. Pokud jej platforma má, ať už kamenná, nebo online, pak nemůžete šlápnout mimo. Vždy je ale dobré si tuto skutečnost u dané platformy, které chcete svěřit své osobní a také bankovní údaje, ověřit. Jen tak si můžete být skutečně jisti, že si budete moci užívat své chviky odpočinku a online zábavy bez obav.

Dalšími atributy, které vaše údaje v online kasinech spolehlivě ochrání je SSL šifrování údajů, aby je nemohl při přenosu přečíst někdo nepovolaný. A také ověření nezávislými orgány nebo komisí. V Česku je na to tzv. whitelist Ministerstva, na jehož seznamu povolená kasína najdete. Pokud v něm vámi vybran kasino je, máte vyhráno. Pokud ne, je potřeba být obezřetný. Zejména u zahraničních kasín.

Co si k online kasínu můžete užít?

V online kasinech si můžete užít mnoho druhů zábavy, protože obsahují sbírku mnoha různých činností a aktivit pro vaše pobavení. Obsahují karetní hry, od pokeru, přes blackjack, po nejrůznější varianty obojího. To je jedna z her, které do kasína táhnou nejvíce lidí. I přes to, že nejznámější jsou herní automaty, které nabízejí možnost roztočit jejich ovocné symboly a sledovat, které z nich se zrovna ukáží vedle sebe v řadě.

Ale to není to jediné, co by mohl návštěvník online kasina očekávat. Na své si přijdou i milovníci rulety. Ta chytne za srdce fanoušky Jamese Bonda a dalších filmových hrdinů, kteří by si nemohli svůj večer v Las Vegas bez kasina ani představit.

Jsou ženy stejně dobré v pokeru jako muži?

A není ani žádným tajemstvím, že poker hrají ženy stejně tak, jako muži. A dokonce jsou někdy ženy v hraní pokeru lepší než muži. I když se o tom ani nemluví, ani oběcně neví. Ale čím to? Hlavním kritériem pro hraní her je stále ten stejný stereotyp, že žena by se měla starat o plotnu, a muž o výdělek. A dnes to platí i o online akvtivitách. Vše, co je pro zábavu, přeci nemůže být pro ženy. Je to často vidět i na tom, jaký online kasína používají slovník, jaký mají design a marketing. Ale to již přece dávno neplatí.

Ženy mohou být v mnohých kasínových hrách stejné dobré, nebo dokonce lepší, než muži. Od přírody mají například lepší cit pro detail nebo paměť na rozličné herní mechanismy, které jim pomáhaly se starat o více záležitostí najednou v životě nebo o domácnost. Ale není to to jediné. I psychologicky ženy často snášejí lépe vypjaté s stresové situace. Bohužel, v české pokerové špičce však žádné ženy zatím nenajdete.

Pokerové české hvězdy

Mezi známými jmény, které se věnují karetní hře poker, jenž v online kasínech nesmí chybět, je však žen doopravdy málo. Mezi světovou špičkou bohužel žádná. Ale i zde se rodí na české půdě legendy. Roman Hrabec se již jako junior klasifikoval na švýcarskou ligu. Aktuálně běžně inkasuje za jednu výhru v turnaji přes osm milionů dolarů. Patrik Jaroš je zase jedničkou ve hře No Limit Holdem, kdy má průměrný výdělek kolem čtyř set dolarů, ale jeho největší výhra byla za šest tisíc amerických dolarů.

Jakub Kolečkář je také excelentní v No Limit Holdem, kdy jeho průměrná česká za turnaj je dvě stě dolarů, a jeho nejvyšší byla tisíc pět set dolarů. A neméně známé je také jméno Tomáš Záškodný, který se věnuje již několik let klasickému pokeru. Jen na ty ženské hvězdy si budete muset ještě chvíli počkat. Nebo se jí stanete například právě vy? 

 

ČTĚTE DÁLE

Firemní akce na jižní Moravě: 7 + 1 tip na oslnivý zážitek

Jižní Morava, to je synonymum slunečných dnů, cyklostezek mezi vinicemi, krásných památek, vinařských slavností, jiskřivého vína, skvělého jídla... prostě pohody. Je to ale i region, který nabízí nepřeberné možnosti pro firemní eventy, neotřelá místa pro akční teambuildingy a skvělé zázemí pro velké konference!

„THE UNIVERSE OF JOHN WILLIAMS“ Strhující melodie legendy filmové hudby exkluzivně v pražském O2 universu. Jedinečná originální show poprvé v ČR!

Jedinečná show „The Universe of John Williams“ v podání The City of Prague Philharmonic Orchestra s hostujícím dirigentem Petem Harrisonem skládá hold nejslavnějšímu skladateli filmové hudby všech dob, držiteli pěti Oscarů. Hudba Johna Williamse, vepsaná do srdce každého filmového fanouška, ožije výpravnými projekcemi, komentáři „ze zákulisí“ vzniku kultovních melodií, a také velkolepou světelnou show už 7. prosince v pražském O2 universu.

Světelný zábavní park Winter Wonderland se vrací – nový a ještě lepší!

Světelný zábavní park Winter Wonderland se vrací do pražských Letňan. Přináší více než 200 nových světelných instalací inspirovaných pohádkovými a fantasy příběhy, přidá také další, ještě větší zábavné a adrenalinové atrakce. Všechny venkovní atrakce a světelné instalace jsou v ceně základní vstupenky. Winter Wonderland otevírá v pátek 18. 10. 2024.

Zlín. Město unikátní funkcionalistické architektury

Existují místa, která jsou na pohled k nerozeznání. A pak je tady Zlín. Město, které vás překvapí svou jedinečností a unikátností. Projdete-li se jeho ulicemi, objevíte klenoty funkcionalistické architektury, stovky červených cihlových domků a rozsáhlý areál bývalých továren Baťa. Právě zde se začala psát kapitola průmyslové revoluce, vznikly nejmodernější továrny a unikátní koncept továrny v zahradách, který se stal vzorem pro celé město.

PlayStation konzole PS5 Pro dorazí ještě letos. Láká na lepší výkon a zážitek ze hry

PS5 Pro je na světě! Společnost PlayStation oficiálně oznámila vydání své nejnovější vylepšené konzole, která přinese vyšší výkon.

Výstava Miro Žbirka

Roky a dni míří do Londýna, exkluzivní koncerty s největšími hity SYMPHONIC NIGHT do Bratislavy a Prahy
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.