18. října 2024, svátek má Lukáš
Přidejte do Boo Baskets i něco strašidelně krásného a voňavého!

Přidejte do Boo Baskets i něco strašidelně krásného a voňavého!

Prozkoumejte Lush halloweenské produkty, které jsou jako stvořené pro letošní podzimní trend - Boo Baskets. Udělejte radost sobě, či někomu blízkému a darujte to nejcennější - relax!

for-kids-group-shot-halloween-landscape-2024.jpg

Dancing Skeleton Koupelová bomba 150 Kč/ kus

Tahle halloweenská bomba s nádhernou vůní pomerančů a mandarinek a s barevným překvapením vám svým koupelovým tanečkem pomůže zahnat všechny strachy. Tento kostlivec je až nečekaně sladký a plný výživné mořské řasy agar agar, která zapracuje na zjemnění vaší pokožky, zatímco budete namáčet unavené kosti.

Bubble Lugosi Koupelová pěna 250 Kč/ kus

Pozvěte do své vany oblíbeného koupelového upíra, který září ve tmě a vykouzlí vám hromadu bublinek. Sladké a dřevité tóny silice z kadidla se pojí s bergamotem a vytváří tak děsně příjemnou ostružinovou vůni.

bubble-lugosi-bubble-bar-hero-2022-6-1.jpg

Magic Potion Koupelová bomba 220 Kč/ kus

Tato sladká květinová bomba do koupele je poklonou fantazii, která proměňuje vany v čarodějnické kotlíky a klacíky v magické hůlky. Napusťte si vanu, vhoďte ji do ní a poslouchejte šumění praskavého prášku, zatímco vzduch naplní náladu zlepšující vůně prášku z mučenky, ylang ylang a hřebíčkového oleje.

magic-potion-bath-bomb-hero-2023-4.jpg

The Scream Koupelová pěna 150 Kč/ kus

Vyklidněte se v bublinkové koupeli s přátelským duchem. Zemitá pačuli se pojí se silicí z kosatce ve florálně „zelenou“ vůni s bylinným nádechem šalvěje.

the-scream-bubble-bar-halloween-2024-05.jpg

Enchanted Fairy House Koupelová bomba 320 Kč/ kus

Proměňte nudné koupele v magickou pohádku kouzlem zlatých hvězdiček, růžovo-oranžového vířícího šumění a šťavnaté vůně grapefruitu a petitgrainu. Přeneste jejich kouzlo i do své vany – odklopte víčko a nasypete šumivou růžovou náplň do teplé vody, nebo pokud máte hravou náladu, vyrobte si lektvar v samotné dýni!

enchanted-fairy-house-bombshell-bath-bomb-2024-21.jpg

Glow in the Dark Sprchový gel od 270 Kč/ kus

Věřte, nevěřte, s tímhle gelem vás čeká příjemná osvěžující sprcha. Je inspirovaný naším bestsellerovým halloweenským mýdlem Ghost In The Dark a nese stejně neodolatelnou svěží vůni. Čerstvá citronová šťáva hloubkově čistí a je plná vitaminu C, který oživuje pokožku, zatímco silice z citronové trávy vás pozvedne na duchu.

glow-in-the-dark-shower-gel-halloween-2024-01.jpg

www.lush.com/cz/cs

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

Oslavte International Gin & Tonic Day s top značkami od Pernod Ricard Czech Republic

Ikonický koktejl Gin & Tonic slaví svůj den 19. října a Pernod Ricard Czech Republic při této příležitosti přináší tipy na ty nejlepší značky ginů ze svého portfolia spolu s doporučením na koktejly. Sáhněte po osvědčené klasice, jakou je londýnský suchý typ ginu Beefeater, nově i v nealkoholické variantě, nebo zvolte superprémiový italský gin Malfy, německý gin Monkey 47 či ultraprémiový japonský KI NO BI. Ať už si osvěžující drink namícháte doma nebo si ho objednáte v oblíbeném baru, oslavte tento den ve velkém stylu – vychutnejte si samotný život, přátelství a radost z jednoduchých věcí, mezi které patří i sklenka dokonale vyváženého ginu s osvěžujícím tonikem. International Gin & Tonic Day je ideální příležitostí objevovat nové chutě, experimentovat s různými kombinacemi a nechat se inspirovat světovými trendy v míchání koktejlů.

Svatomartinské slavnosti na náplavce Rašínova nábřeží nabídnou mladá i tichá vína a husí speciality

Přes 20 vinařů z Čech a Moravy, degustace svatomartinských vín, husí speciality a bohatý doprovodný program – takový bude 13. ročník festivalu mladých vín „Svatomartinské slavnosti a pečená husa“. Akce proběhne v sobotu 9. listopadu na náplavce Rašínova nábřeží v Praze 2 mezi železničním mostem na Výtoni a vyšehradskou skálou v blízkosti farmářského trhu Náplavka. Odstartuje symbolicky v 11 hodin a 11 minut

SPIRÁLA VZKŘÍŠENÍ NEBO MADISONSKÉ MOSTY

Multižánrový kulturní prostor Nová Spirála, dříve divadlo Spirála, přivítá už v říjnu tohoto roku po více než dvaceti letech opět své diváky. V prostorách pražského Výstaviště se otevřou brány budovy, která měla být ještě před pár lety zbourána, ale nyní nabídne celoročně bohatý program široké veřejnosti stejně jako možnost pronájmu technologicky špičkově vybavených prostor bez limitu pro záměr akce.

ZOO JIHLAVA: PODZIM PLNÝ DOBRODRUŽSTVÍ A POZNÁN

Podzimní dny jsou jako stvořené pro návštěvu Zoo Jihlava, jednoho z největších lákadel Vysočiny. V srdci malebné krajiny na vás čeká oáza plná exotických zvířat, která potěší nejen děti, ale i dospělé.

Hotel Podlesí a Pohádková vesnička se nachází v malebné části Vysočiny nedaleko Nového Města na Moravě

Hotel Podlesí a Pohádková vesnička se nachází v malebné části Vysočiny nedaleko Nového Města na Moravě. Netradiční resort nabízí širokou škálu služeb: ubytování v moderních hotelových pokojích, originálních pohádkových apartmánech a stylových plně vybavených chaloupkách.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.