8. září 2024, svátek má Mariana
Pozor: Nenechte si ujít nejnovější streetwearovou kolekci v PRM!

Pozor: Nenechte si ujít nejnovější streetwearovou kolekci v PRM!

Móda je neustále se měnícím fenoménem, který každou sezónu přináší nové trendy a inspirace. V posledních letech se streetwear stal jedním z nejvlivnějších a nejvyhledávanějších stylů, přičemž jeho popularita neustále roste. Jaké kousky z nejnovější streetwearové kolekce seženete v obchodě PRM, jež oslovuje právě milovníky módy svou unikátní nabídkou?

Získala si vaše srdce streetwear móda? Shánějte trendy kousky na PRM!

Obchod PRM není jen značkou nebo pouhým prodejcem značkových módních kousků. PRM si zakládá na svém propojení s módní kulturou. Na webu prm.com/cz proto můžete shánět nespočet značek nabízející různé styly. V nabídce ale bezesporu převládá streetwear móda. PRM nabízí jak pánské, tak dámské kousky, a to především již zmíněné oblíbené streetwearové módy. V nabídce plné novinek tak narazíte na trendy oblečení, doplňky i obuv populárních i méně známých značek, jež vytvářejí modely pro muže i ženy. PRM také často spolupracuje s mladými a talentovanými umělci, kteří do streetwearu přinášejí svěží a originální nápady. Kolekce tak mohou zahrnovat třeba unikátně potištěná trička a doplňky, které jsou inspirovány městskou kulturou a uměním. Tato iniciativa podporuje nové talenty, ale také přináší zákazníkům jedinečné a originální kousky. Kromě webu je možné navštívit i zcela nové místo, jež slibuje víc, než jen být obyčejným obchodem. A totiž varšavský concept store PRM. Jednat by se mělo o místo, jež má přispět k rozvoji módní kultury po celé Evropě. Pokud nemáte cestu do Varšavy, i online obchod PRM vám nabídne mnoho trendy kousků, které si srdce každého milovníka streetwear pohodové módy bezesporu zamiluje.

Světoznámé značky? Hledejte je na PRM

V online nabídce nejnovějších kousků obchodu PRM nesmí chybět trendy oblečení a obuvi populární značky adidas. Právě nová kolekce světoznámého producenta módy v sobě ukrývá nádech vintage módy, o které se dočtete níže. Co dalšího kategorie novinek na PRM skrývá? Široké kalhoty, výrazné brýle, masivní obuv i kabelky nepřehlédnutelných tvarů. Těšit se můžete na zbrusu nové kousky z dílny populární značky Maison Margiela nebo Dr. Martens. Vsaďte na barevné i stylové kontrasty a užijte si kombinování značek i stylů. PRM vám s tím pomůže.

Udržitelnost a streetwear v PRM? Říkáme ano!

S rostoucím důrazem na ekologii a udržitelnost se PRM zaměřuje i na výrobu streetwearových kolekcí s minimálním dopadem na životní prostředí. Nové kolekce zahrnují kousky vyrobené z recyklovaných materiálů, organické bavlny a dalších ekologických materiálů. Navíc se PRM snaží o minimalizaci odpadu během výroby a podporuje iniciativy pro recyklaci starého oblečení. Tato udržitelná kolekce je důkazem, že streetwear může být nejen stylový, ale také odpovědný vůči naší planetě.

Vintage inspirace v nových kolekcích: Tenhle styl si zamilujete

Nostalgie po minulých dekádách je v posledních letech silným trendem. Ani PRM na tento trend nezapomíná. Některé streetwearové kolekce jsou tak inspirovány stylem 90. let, což se projevuje v použití výrazných barev, retro potisků a klasických střihů. Vintage mikiny, džínové bundy a kšiltovky přinášejí do moderního streetwearu nádech minulosti a vytvářejí jedinečný stylový mix. Obujte třeba vintage tenisky od populární značky Converse, New Balance nebo Reebook a vytvářejte unikátní modely s nádechem minulých let.

PRM opět dokázalo, že na špici streetwearové módy, přinášící jedinečné a inovativní kolekce, jež oslovují široké spektrum zákazníků, stojí právem. Díky spolupráci s ikonickými značkami, důrazem na udržitelnost a inspirací minulými dekádami se PRM stává nepostradatelným hráčem na poli streetwearu. Nenechte si ujít příležitost objevit tyto nové kousky a obohatit svůj šatník o stylové a unikátní produkty. Vsaďte na PRM i vy.

ČTĚTE DÁLE

Legendární Joker: Folie à Deux

Připravte se na návrat jednoho z nejikoničtějších padouchů všech dob v dlouho očekávaném pokračování Joker: Folie à Deux! Joaquin Phoenix opět exceluje jako Arthur Fleck, jehož přeměna v Jokera nadchla diváky i kritiky. Tentokrát se k němu připojuje Lady Gaga v roli Harley Quinn, což slibuje nový, fascinující pohled na temný svět Gothamu.

SkyShowtime premiéra Král Tulsy (2. SÉRIE)

První série seriálu Král Tulsy měla premiéru v roce 2022 a rychle si získala pozornost diváků hvězdným obsazením a příběhem. Sylvester Stallone se v roli Dwighta "Generála" Manfrediho, bývalého mafiánského bosse, který byl po 25 letech propuštěn z vězení a vyslán do Tulsy, kde začíná budovat nový zločinecký impérium, našel.

LH Hotels&Resorts: Tři ideální místa pro váš vánoční večírek

Pokud plánujete vánoční večírek, firemní akci nebo jakoukoliv jinou oslavu, která by měla zanechat výjimečný dojem, zvažte výběr místa z hotelové sítě LH Hotels&Resorts.Hotely jsou navrženy tak, aby poskytovaly optimální zázemí jak pro business, tak pro turistickou klientelu, s důrazem na kvalitu a profesionální přístup.

V Obecním domě v Praze už jen do konce září. Nepropásněte to!

Velkolepá přehlídka čtyřicetiletého díla amerického fantasty, který se netradičními a často až šokujícími nápady a představami doslova propsal do světového filmu, divadla, jakož i hudby či krásného umění (díky náčrtům scén a velkoformátovými fotografiemi), se blíží ke konci. Tedy v hlavním městě České republiky. Z něj expozice nazvaná příznačně Návraty zamíří ještě „na chvíli“ do londýnského Muzea Designu, než její „život“ definitivně skončí.

Martin Moravec v říjnu vydá 5. knižní rozhovor Adam Dolník: Svět elitního vyjednavače

O vyjednavačích se toho moc neví. A málokdo tuší, že mezi těmi nejlepšími je i Čech. Adam Dolník. Když mu zazvoní telefon, má jen pár minut na to, aby se sbalil a odletěl do Nigérie, Pákistánu, na Haiti… Kde se unáší nejvíc? Jak se vyjednává o lidský život? A jak lze tyto dovednosti využít v každodenních situacích? Tyto a mnoho dalších otázek mu kladl respektovaný novinář a úspěšný autor Martin Moravec. Očekávaná novinka Adam Dolník: Svět elitního vyjednavače vyjde 14. října. Předprodej běží už nyní na webu Knihy od Martina.

Pryč s přetížením díky Malina casino nebo přírodě

Připadá vám, že léto je nekonečné. Že už vás nebaví koukat do stále stejně modré oblohy a žhnoucího slunce? Že už vás nebaví být neustále jen usměvaví a aktivní? Pak si najděte nějaký svůj rituál na to, abyste si odpočinuli a načerpali novou energii.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.