22. října 2024, svátek má Sabina
Pendulum se vrací do Česka. V listopadu vystoupí v Praze jako headliner Imagination Festivalu

Pendulum se vrací do Česka. V listopadu vystoupí v Praze jako headliner Imagination Festivalu

Imagination Festival, největší český indoor festival, zve fanoušky elektronické hudby na další nezapomenutelnou cestu plnou audiovizuální magie. V pátek 15. listopadu 2024 se vrátí do nově zrekonstruovaných Křižíkových pavilonů na Výstavišti v Holešovicích, kde se uskuteční poprvé od roku 2017. Jako headliner na něm vystoupí australští Pendulum s DJ setem. Imagination Festival na dvou stagích představí celkem 17 zahraničních hvězd a 11 zástupců české scény. Návštěvníci se mohou těšit na jedinečné hudební showcases i několik premiérových vystoupení pro české publikum.

ddd05206.jfif

Během Imagination Festivalu se návštěvníkům představí hned 17 elitních interpretů ze zahraničí, kteří na dvou pódiích ukáží to nejlepší z žánrů Drum & Bass, Hardstyle a Hardcore. Imagination Drum & Bass stage letos rozzáří spousta zajímavých jmen. Návštěvníci se mohou těšit na jedinečné hudební showcases tří labelů. Blackout Music se představí ve složení Merikan, Myselor a Pythius, Eatbrain v sestavě Jade, State Of Mind a Teddy Killerz. Chybět nebude ani domácí Hoofbeats Music ve složení QO, Symplex a Bones. Highlightem večera nejen na Drum & Bass stagi budou bezesporu australští d’n’b bohové Pendulum s DJ setem.

imagination-festival-2021-086-wwwklappercz.jpg

Také fanoušci Harder Styles si na Imagination Festivalu přijdou na své. Letos se na ní premiérově objeví hned pět zahraničních hvězd. Do Prahy prvně zavítá Aversion, který v současnosti patří mezi nejrychleji rostoucí jméno světové Hardstyle scény. Chybět nebude ani Barber, jenž bezesporu patří mezi absolutní světovou špičku žánru uptempo hardcore. Českému publiku se poprvé představí také Never Surrender, Dither a The Purge. Headlinerem Harder Styles stage bude D-Sturb, který se do Česka vrací po třech letech s novým albem.

stazeny-soubor-17.jfif

Inovativní a vizionářská show

Imagination je festivalem budoucnosti – hudba, technologie a umění se zde prolínají v dokonalé symbióze. Díky využití moderních technologií a odvážných vizí festival přináší zcela nový zážitek, který přetváří hranice vnímání prostoru a času. Hudba, světlo a zvuk se stanou prostředkem k objevování skrytých dimenzí. Návštěvníci zažijí noc plnou překvapení, emocí a magických okamžiků, které navždy změní jejich pohled na svět. Atmosféru letošního festivalu dotvoří příběhová intra před každým vystupujícím. Dechberoucí audiovizuální show publikum zavede do hlubin vesmíru při hledání tajemného a prastarého artefaktu – Oka, zdroje obrovské síly, umožňující nahlížet do neznámých dimenzí. Další informace o festivalu a předprodej vstupenek naleznete na oficiálních stránkách Imagination Festivalu.

poster-imagination.jpg

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

Benefiční galakoncert Jaroslava Svěceného s hosty upozorní na léčivý potenciál živé kultury

Podpora onkologických pacientů, sdílení kulturního zážitku, léčba a terapie z nepřenosné hudební energie. Srdce volí empatii je heslo galavečera, který se uskuteční 19. listopadu od 19:30 v Paláci Žofín. Dramaturgem a hostem je houslový virtuos Jaroslav Svěcený, spolu s ním vystoupí v programu hudebníci napříč žánry a generacemi, osobnosti svých oborů. Výtěžek z koncertu bude věnován nadaci Fuck Cancer - pacientům s onkologickým onemocněním a jejich patronům. Kromě pomoci je cílem benefičního večera připomenutí pozitivního vlivu živé kultury na lidskou psychiku a léčb

Kouzelný zážitek pro celou rodinu? Motýlí Halloween v liberecké Papilonii

Chcete s vašimi dětmi zažít netradiční Halloween? V libereckém motýlím domě Papilonia mají speciální podzimní akci „Motýlí Halloween – Dobrodružství s kouzelnými tvory“, která proběhne od pátku 25. října do neděle 3. listopadu. Využijte podzimní prázdniny k netradičnímu zážitku a přijďte oslavit Halloween do světa exotických motýlů.

Svatomartinské slavnosti na náplavce Rašínova nábřeží nabídnou mladá i tichá vína a husí speciality

Přes 20 vinařů z Čech a Moravy, degustace svatomartinských vín, husí speciality a bohatý doprovodný program – takový bude 13. ročník festivalu mladých vín „Svatomartinské slavnosti a pečená husa“. Akce proběhne v sobotu 9. listopadu na náplavce Rašínova nábřeží v Praze 2 mezi železničním mostem na Výtoni a vyšehradskou skálou v blízkosti farmářského trhu Náplavka. Odstartuje symbolicky v 11 hodin a 11 minut

SPIRÁLA VZKŘÍŠENÍ NEBO MADISONSKÉ MOSTY

Multižánrový kulturní prostor Nová Spirála, dříve divadlo Spirála, přivítá už v říjnu tohoto roku po více než dvaceti letech opět své diváky. V prostorách pražského Výstaviště se otevřou brány budovy, která měla být ještě před pár lety zbourána, ale nyní nabídne celoročně bohatý program široké veřejnosti stejně jako možnost pronájmu technologicky špičkově vybavených prostor bez limitu pro záměr akce.

ZOO JIHLAVA: PODZIM PLNÝ DOBRODRUŽSTVÍ A POZNÁN

Podzimní dny jsou jako stvořené pro návštěvu Zoo Jihlava, jednoho z největších lákadel Vysočiny. V srdci malebné krajiny na vás čeká oáza plná exotických zvířat, která potěší nejen děti, ale i dospělé.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.