Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
1. července 2024, svátek má Jaroslava
Oslavte konec školního roku v Majalandu s polovičním vstupným a novými venkovními atrakcemi

Oslavte konec školního roku v Majalandu s polovičním vstupným a novými venkovními atrakcemi

Blíží se konec školního roku a děti už netrpělivě čekají na vysvědčení. Co může být lepší odměnou za jejich celoroční úsilí než den plný zábavy a dobrodružství? Přijďte oslavit závěr školního roku do zábavního parku Majaland v outletovém centru POP Airport v Tuchoměřicích u Prahy, který pro vás připravil speciální akci.

dsc02123-min.jpg

Stejně jako minulý rok, i letos Majaland nabízí na konci školního roku vstupné za polovinu pro všechny návštěvníky. Akce platí pouze v pátek 28. června 2024 na vstupenky zakoupené přímo na místě. Je to skvělá příležitost, jak si užít den plný zábavy za zlomek ceny. Navíc se nemusíte ohlížet na počasí – když je venku hezky, můžete si užít venkovní atrakce v zeleném parku, za deště zase můžete zamířit do krytého vnitřního prostoru.

dsc01665-min.jpg

Léto láká děti ven

Letní sezóna přináší do Majalandu novinky, které byste si neměli nechat ujít. Otevřena bude nová venkovní část parku, která nabídne řadu vzrušujících atrakcí pro děti i dospělé. Na více než 5 000 m² jsou přichystané atrakce inspirované oblíbenými postavičkami Superwings, jako jsou Albertův let, Paulovo dopravní hřiště, Mega trampolína, Létající kola nebo Tančící fontány. Samozřejmostí jsou také stánky se sladkým nebo slaným občerstvením.

„Tematicky venkovní část koresponduje s tím, že se nacházíme hned vedle mezinárodního letiště Václava Havla,“ popisuje ředitel parku Miroslav Ducháč. Kromě rozsáhlé vnitřní části s mnoha atrakcemi, jako je 220 m dlouhá horská dráha, obří řetízkový kolotoč, volný pád nebo autodrom, si děti mohou atrakce s motivy Včelky Máji nebo oblíbených hrdinů Superwings užít za každého počasí. Vnitřní prostor poskytuje díky modernímu systému řízené ventilace příjemné klima, takže se děti mohou bavit i když venku prší nebo je příliš horko.

dsc01353-min.jpg

Roční zvýhodněná cena a speciální akce

Pro ty, kdo chtějí Majaland navštěvovat pravidelně, nabízí park speciální zvýhodněnou Roční kartu. Díky této kartě mohou návštěvníci přijít do parku kdykoliv během následujícího roku. Cena karty je pro děti do 1 metru výšky 1499 korun, vyšší děti a dospělí pak zaplatí 2499 korun. „Jedná se o skvělý způsob, jak ušetřit, pokud rodina nedá na Majaland dopustit a navštěvuje ho pravidelně,“ vysvětluje Miroslav Ducháč.

Nezapomeňte, že speciální akce s polovičním vstupným platí jen v pátek 28. června 2024. Vstupenky za poloviční cenu můžete zakoupit pouze na místě, takže si tento den určitě nenechte ujít. Přijďte do Majalandu a oslavte konec školního roku ve velkém stylu. Pro více informací navštivte stránky www.pop.cz/majaland, kde najdete všechny potřebné detaily o parku, nových atrakcích a dalších plánovaných akcích. Majaland je ideálním místem pro rodinný výlet, kde si každý najde to své.

Připravte se na nezapomenutelný den plný radosti a zábavy v Majalandu. Oslavte konec školního roku a využijte jedinečné nabídky polovičního vstupného. Majaland – zábava pro celou rodinu!

ČTĚTE DÁLE

Jedinečná expozice Pilsner Urquell: The Original Beer Experience slaví 1. rok od svého otevření. Dostala se mezi 5 nejnavštěvovanějších turistických atrakcí v Praze

Interaktivní audiovizuální expozice Pilsner Urquell: The Original Beer Experience, kde příběh proslulého plzeňského piva ožívá zcela unikátním způsobem, slaví rok od svého otevření v historické budově Václavského náměstí. Expozici si během prvního roku prohlédly stovky tisíc návštěvníků a budova plná zážitků se stala jednou z 5 nejnavštěvovanějších turistických atrakcí v Praze.

Last minute dovolená 2024: Poznejte Turecko a prožijte nezapomenutelné okamžiky

Hledáte inspiraci na pohodovou dovolenou pro celou vaši rodinu, partu přátel nebo pro vás samotné? Již nemusíte! Last minute Turecko 2024 představuje ten nejlepší způsob, jak si užít letošní léto naplno, dopřát si trochu slunce i zasloužený odpočinek. Objevte last minute zájezdy TUI a vyrazte za dobrodružstvím klidně hned zítra! Last minute nabídka na vás již čeká.

Paleta zážitků v Libereckém kraji

Liberecký kraj láká milovníky aktivní dovolené svou rozmanitostí a přírodní krásou. Od horských štítů až po malebná jezera, tato oblast nabízí nezapomenutelné zážitky pro každého dobrodruha. Připravte se na dobrodružství, které vás zavede k nám na sever.

Healing Festival 2024: Vzestup draka - Nezapomenutelná dovolená s obrovským přesahem do běžného života.

Připrav se na životní zážitek! Healing Festival se koná v zámecké zahradě ve Světlé nad Sázavou od 7. do 11. srpna a přináší nezapomenutelných pět dnů plných strhující hudby, extatického tance, ale i hlubokých workshopů, inspirativních přednášek a ceremonií.

Festival na pláži nabízí luxusní zážitek. Balaton Sound letos nabídne prodloužený program na hlavním pódiu i nové uspořádání areálu

Balaton Sound je již více než deset na festivalové mapě pevně usazen jako jeden z nejosobitějších elektronických festivalů v Evropě. Nejinak je tomu i letos, kdy program v čele s jedinečnými hvězdami jako Timmy Trumpet, Marshmello, Meduza, Paul Kalkbrenner, Maceo Plex, Adam Beyer nebo Amelie Lens doplňují nová nastupující jména djka Sama’ Abdulhadi, HoneyLuv, Juliet Fox, Estella nebo Henri Bergmann. Program celkem během 4 festivalových dní zahrnuje přes 300 programových položek na 9 hudebních scénách! Nejlepší party, kterou odstartovat léto se blíží!

V Praze naživo zazní hity kapely Fleetwood Mac

Fanoušci americko-anglické rockové formace Fleetwood Mac si budou moci své oblíbené hity znovu vychutnat naživo. V pražském Kongresovém centru je 22. září 2024 zahraje výběr hudebníků vystupujících pod názvem Rumours of Fleetwood Mac.