25. dubna 2025, svátek má Marek
NutWorld.cz pro milovníky ořechů, sušeného ovoce, semínek a dárečků

NutWorld.cz pro milovníky ořechů, sušeného ovoce, semínek a dárečků

Rodinný podnik, který se drží starých hodnot. Dělají věci poctivě a s těmi nejlepšími úmysly. Klientům nabízejí nejvyšší kvalitu, a proto jejich ořechy, semínka i sušené ovoce prochází dvojitou kontrolou, kterou se snaží eliminovat kazové produkty, aby požitek z jejich konzumace byl maximální. To jsou hodnoty Nut World.

7184-navrh-bez-nazvu-6-20220102110610.png

Kvalita

Fráze, kterou skloňuje téměř každá firma. Soustředí se na sebe a chcetí potvrdit svoji kvalitu v každém produktu. Je jedno jestli vyrábí stý nebo tisící dárek. Pro zákazníka každý musí vypadat jako ten první. Vzhledem k tomu, že je u Nut World kvalita na prvním místě, nepotřebují být za každou cenu nejlevnější, ale vždy si chtějí udržet svůj standart, který dělá jméno, a při tom být konkurence schopní. Zákazník brzy sám pozná, že cena není vše.

107415524-601006737502475-4518045706807265540-n.jpg

Ruční práce

S kvalitou je spojena i ruční práce. Celý proces je založen na čistě ruční práci českých zaměstnanců, kdy každý jeden malinký sáček projde pod rukami několika lidí, každý na něm odvede kus své práce, než si najde svoje místečko u někoho doma.

Stejné je to s dárky. Nejde o strojovou výrobu. Každý dárek je originál a má svůj příběh. Vážou mašličky, pečetí, tisknou razidlama, ručně navažujou do celofánků, skla, či jiných obalových materiálů. Ne vždy musí být každá pečeť dokonalá, jednou je mašlička o něco větší než druhá a nebo je vázána o něco výše, důležitá je originalita každého dárku. To však jejich dárky dělá tím, čím jsou a to žádný stroj nenahradí.

Design je pro Nut World také velmi důležitý. Chtěji, aby rukopis byl na první pohled jasně čitelný.. Celý koncept se nese v duchu přírodních materiálů - papír, juta, dřevo a kraftové (hnědé přírodní barvy). Samozřejmě se zde objeví i plastové prvky, které jsou nezbytné k uchování trvanlivosti potravin a pro možnost práce s potravinami jako takové, ale jinak je směr jasně nastavený a daří se držet v těchto kolejích od počátku vzniku.

3154-darkova-krabice-s-prekvapenim-pro-par-s-vlastnim-textem-fotkou-nutworld.jpg

Originalita

Originalita tady už zazněla. Ale není to jen o ruční výrobě. Je to i o dárku samotném. Snaží se hledat stále nové a originální balíčky, které si sami vymýšlí a tím jsou neporovnatelné a nenahraditelné. Každý jeden dárek vznikal od nuly, od myšlenky v hlavě, po zkoušení různých variant až po samotnou realizaci. Dárky nepřekupují, dárky tvoří.

Zákazník je motor a dává Nut World možnost být každým rokem silnější a vytvářet pro ně stále nové a nové dárky ve stejné kvalitě. 

67376038-348160749453743-433999929795411968-n.jpg

www.nutworld.cz

Instagram

Facebook

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

VYBRANÉ AKCE

ČTĚTE DÁLE

Pop up kavárna, gastro extravagance, přednášky i znovuotevřená vodárenská věž. Oslavy Holešovické tržnice startují již příští týden a návštěvníky čeká bohatý program

Holešovická tržnice je jako živý organismus, který dýchá s Prahou už více než století. Místo, kde se setkává syrová minulost s pulzující současností. Bývalá jatka, burza zvířat i zeleninový ráj – dnes scéna pro kulturu, jídlo a komunitu letos slaví 130 let od svého založení. Od 24. dubna do 14. května se zde odehraje série akcí, které svým osobitým způsobem propojí to nejzajímavější z minulosti a přítomnosti. Čekají vás zážitky, které vás překvapí, potěší a inspirují. Čas gastro performance BEEF, vůně starých receptů i futuristických chutí. Čas otevřené pop up kavárny s čítárnou a autentickým menu. Čas koncertů, které rozehrají Halu 17, i výstavy, která vás vezme na cestu časem až na samotný vrchol vodárenské věže.

Slepý test ležáků Prahy s rekordmanem: Kbelské pivo podruhé v řadě nejlepší

První pivní extraliga, respektovaný spolek znalců piva, podrobila na sklonku roku 2024 opětovnému testování pražské ležáky. A to tak, jak se to má dělat – anonymně ve slepém testu, přímo z výčepu, lednice nebo pultu, bez nominací, zápisného a sponzoringu. Za 15 let existence Extraligy však poprvé v soutěži o Krále Prahy zvítězil držitel koruny z předchozího roku – Kbelský pivovar se svou dvanáctkou 12 pilotů.

Smažený sýr jako král českých talířů: Kde se vzal a proč ho tak milujeme?

Mnozí z nás si nedokážou představit jídelní lístek bez smaženého sýra. A není divu! Kombinace křupavé strouhanky a dokonale rozteklého sýra je synonymem komfortního jídla, které si rádi dopřejeme jak v restauracích, tak doma. Jak se ale smažený sýr dostal na naše stoly a proč se stal neodmyslitelnou součástí české gastronomie?

Není to apríl! Popeyes dorazilo do Českých Budějovic

Ikonický Chicken Sandwich si ode dneška dáte i v Českých Budějovicích. Možnost jako první ochutnat unikátní kuřecí recepty, jedinečnou směs koření a další speciality louisiánské kuchyně si nenechaly ujít desítky fanoušků proslulé americké značky, první stovka sendvičů zmizela během půlhodiny. Restaurace v českobudějovickém IGY Centru je už pátou pobočkou Popeyes v Česku, ale první na jihu Čech.

Burger King® nově podává snídaně. K jejich uvedení uspořádal Pancake Party

BURGER KING® bude každý den od rána až do 11 hodin servírovat ve svých restauracích snídaňové menu. S kreativní agenturou Zaraguza proto v rámci Pancake Party přivezl do Česka trend Morning Disco a doprovodil jej soutěží v pojídání mini palačinek s malinovou polevou, jednoho z taháků dopolední nabídky.

CO TEĎ LETÍ V GASTRONOMII?

Gastronomie se neustále vyvíjí a trendy se mění s chutěmi zákazníků i technologickým pokrokem. Rok 2025 přináší několik zásadních směrů, které ovlivňují restaurace, kavárny i street food podniky.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.