6. října 2024, svátek má Hanuš
Na pražském výstavišti v Letňanech dnes začíná největší výstava stanů a kempingového vybavení ve střední Evropě.

Na pražském výstavišti v Letňanech dnes začíná největší výstava stanů a kempingového vybavení ve střední Evropě.

Na pražském výstavišti v Letňanech dnes začíná největší výstava stanů a kempingového vybavení ve střední Evropě. Oproti loňsku nabídne širší nabídku zboží, včetně oblečení a bot. Vstup i parkování je zdarma a potrvá do 25. srpna.

stazeny-soubor-9.jpg

Letošní 27. ročník výstavy stanů od společnosti 4camping se opět návštěvníkům představí na Výstavišti v Praze Letňanech. Od května do srpna si zájemci prohlédnou 185 postavených stanů, 350 modelů spacáků a karimatek, 500 druhů batohu na turistiku a přes 300 modelů kempingového nábytku. Hlavním cílem výstavy je podpořit všechny, kteří si nové vybavení chtějí prvně osahat a vyzkoušet na vlastní kůži.

Zájemci si na místě najdou a vyzkouší nejvhodnější kempingové vybavení. Výstavou je provede proškolený personál a outdooroví nadšenci, kteří jim pomohou porovnat a vybrat výbavu na hory, túry, vodu, nebo procházky po městě či po lese. Kromě tradičního sortimentu jako jsou stany, spacáky a batohy, které by účastníci na Výstavě stanů mohli očekávat, přichází pořadatelé letos nově i s výběrem oblečení a širokou nabídkou obuvi nejen do přírody. To vše budou po celé léto doprovázet akce a soutěže s hodnotnými cenami

445787758-662005422845844-2707524730717463268-n.jpg

„Výstava stanů je vlastně velmi obecný název, na výstavišti zájemci najdou mnohem víc. Třeba testovací prostor pro karimatky a nespočet možností, jak si výbavu a oblečení na vlastní kůži vyzkoušet a osobně se jím probírat. Máme proškolený personál připravený pomoci, takže si návštěvníci mohou sedat, nastavovat i oblékat se od rána až do večera. Nad rámec prodeje a poradenství i letos spouštíme oblíbenou soutěž o ceny v hodnotě 650 tisíc, ve které zákazníci mohou vyhrávat každý týden,“ komentuje začínající výstavu manažer obsahu 4camping Vít Hruška.

Výstava potrvá ode dneška až do 25. srpna, každý den včetně víkendů a státních svátků od 10 do 20 hodin. Vstup i parkování je zdarma. Kromě nákupu na místě bude výstava sloužit i jako výdejní místo e-shopu 4camping.cz.

www.4camping.cz

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

VYBRANÉ AKCE

18.10.2024 - 19.10.2024

Burleska v Centru Prahy

14.10.2024 19:00

Kabaret Winton

2.10.2024 - 9.10.2024

Be2Can 2024

ČTĚTE DÁLE

Wonderland Halloween 2024 – Největší halloweenská party v Evropě slaví 15. výročí

Wonderland Halloween 2024 je víc než jen party – je to nezapomenutelný zážitek, který je vrcholem roku pro tisíce fanoušků Halloweenu. Lidé se měsíce připravují na tuto jedinečnou noc, kde se setkávají v těch nejoriginálnějších kostýmech, aby si užili noc plnou zábavy, hudby a show.

Netflix odhaluje speciální teaser ke Hře na oliheň Připravte se na tu pravou hru, který započne 26. prosince

Netflix oficiálně odhaluje speciální upoutávku na očekávanou druhou řadu seriáluHra na oliheň(Squid Game), který bude mít premiéru 26. prosince. Tři roky po vítězství ve Squid Game se hráč 456 vzdal cesty do Států a vrací se s novým předsevzetím v hlavě. Gi-hun se znovu ponoří do tajemné hry o přežití a odstartuje další hru na život a na smrt s novými účastníky, kteří se sešli, aby vyhráli cenu 45,6 miliardy wonů.

Balet „Freedom“ Taneční představení „Skříň“

Rádi se díváte? Co když vám někdo nabídne nahlédnout klíčovou dírkou do tajemné Skříně, která uchovává cizí tajemství a osobní příběhy?

ALICE AMAZING CIRCUS SHOW v České republice!

“ALICE amazing circus show” – to je mimořádná, zářivá a barevná podívaná, která již vyvolala senzaci v mnoha zemích!

Horský hotel Brans. Perfektní místo pro firemní akce.

V srdci podmanivé krajiny Jeseníků naleznete nejlepší místo pro teambuildingové, školící či jakékoliv společenské akce.

Hogwart's Holidays Ice Show od Hvězd Světového Cirkusu!

HOGWART'S HOLIDAYS - jedinečné představení na pomezí fyzického divadla a cirkusu, komedie a magie, které spojuje cirkusové umění a krasobruslení do jediné show na umělé ledové ploše, speciálně vytvořené na jevišti každého sálu. Představení je kompletní příběh s jedinečnými kostýmy, scénami a vizuálními prvky, které vám umožní ponořit se do magického světa Joanne Rowlingové jako nikdy předtím.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.