26. října 2024, svátek má Erik
Moderní technologie a design v harmonii s udržitelností: Cubex Centrum Praha na špičce trendů udržitelného rozvoje

Moderní technologie a design v harmonii s udržitelností: Cubex Centrum Praha na špičce trendů udržitelného rozvoje

Kousek od centra Prahy na Pankráci se nachází multifunkční prostor, který se vyznačuje moderními technologiemi a inovativním designem, které jdou ruku v ruce s udržitelností.

1_12.jpg

Cubex Centrum Praha je ideálním místem pro různorodé akce – od konferencí a kongresů, přes workshopy a prezentace až po galavečeře či koncerty, a to až pro 1 700 osob. Tento výjimečný prostor zaujme také proto, že je inspirován českou kubistickou architekturou, což se odráží v celém interiéru. To je ale jen začátek toho, co byste o tomto unikátním místě měli vědět.

Špičková moderní technologie

Jeho jedinečnost, čistota interiéru a moderní audiovizuální technologie vytvářejí ideální podmínky pro prezentací produktů, služeb a firemního brandu v nejmodernějších formách.

Cubex Centrum Praha není pouze prostor, ve kterém bude vaše akce vypadat skvěle. Bude vypadat přesně tak, jak jste si ji vysnili. „Dokážeme se totiž přizpůsobit prakticky jakémukoliv přání klienta, ať už jde o rozložení prostoru nebo jeho barevnou identitu,“ říká Alexandra Koterová, marketingová manažerka Cubexu. A dodává: „Cubex nabízí několik unikátních technologií a profesionální zázemí, které jinde nenajdete. Můžeme se pyšnit například trvale instalovanou LED stěnou o rozměru 44 metrů čtverečních, velkoformátovými a panoramatickými projekcemi až do 360 stupňů v hlavním sále, světelným konceptem Chameleon, který přizpůsobuje barevnost prostor požadavkům klientů a dalšími moderními technologiemi pro jedinečné akce.“

2_7.jpg

Kromě toho se mezi unikáty centra řadí tzv. Media Wall. V hlavním foyer vás zaujme tato impozantní projekční stěna o rozloze více než 100 metrů čtverečních, na niž klienti mohou umístit jakékoliv sdělení či jinou formu vizuální prezentace. Kvalitu obrazu na této stěně zajišťuje pět projektorů s rozlišením 4K.

6_6.jpg

Kvalita bez kompromisů – Udržitelný trend v Cubex Centru Praha

Cubex Centrum Praha si nezískává oblibu pouze díky moderním technologiím, ale také díky své udržitelnosti. Je totiž jediným multifunkčním prostorem v České republice, který se nachází v budově s prestižním certifikátem LEED Platinum. Certifikát LEED ® (Leadership in Energy and Environmental Design) je jedním ze dvou celosvětově nejrespektovanějších certifikačních systémů v oblasti mezinárodně uznávaných standardů navrhování a výstavby environmentálně šetrných a udržitelných budov (tzv. zelených budov). 

3_5.jpg

Budova má dokonce certifikát nejvyšší kategorie LEED Platinum, který může být udělen pouze budovám, které dosáhnou nejvyšších standardů v oblasti energetické efektivity, environmentálního ohleduplného designu, úspory vody, nebo například kvality vnitřního prostředí a udržitelného rozvoje.

5_4.jpg

Dostání náročným kritériím,musí plnit i samotný Cubex.

„Za zmínku rozhodně stojí, že budova Trimaran, ve které sídlíme, disponuje certifikátem zaručujícím 100 % využívání elektřiny z obnovitelných zdrojů, což nám umožňuje snížit závislost na fosilních palivech. Na splachování toalet používáme dešťovou vodu, čímž minimalizujeme spotřebu pitné vody. Díky vysoce výkonné fasádě s vnější ochrannou proti slunci jeoptimalizována tepelná regulace budovy, v létě je tak potřeba méně chladit, v zimě naopak méně topit. Naše sály jsou vybaveny systémem pro úsporné využívání teplotně upraveného vzduchu a veškeré prostory využívají energeticky úsporné LED osvětlení,“ zdůrazňuje Alexandra Koterová.

www.cubexcentrum.cz

cubex-logo.jpg

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

Konference SOCAIETY 2050 | Quo vadis homo? O budoucnosti lidstva a světa AI

Cílem konference SOCAIETY 2050 | Quo vadis homo? Je diskuze o dalším vývoji člověku vlivem AI na jeho budoucnost. Konference je organizovaná formou diskuzních panelů.

Hotel Podlesí a Pohádková vesnička se nachází v malebné části Vysočiny nedaleko Nového Města na Moravě

Hotel Podlesí a Pohádková vesnička se nachází v malebné části Vysočiny nedaleko Nového Města na Moravě. Netradiční resort nabízí širokou škálu služeb: ubytování v moderních hotelových pokojích, originálních pohádkových apartmánech a stylových plně vybavených chaloupkách.

Vše co potřebujete vědět o příspěvku na bydlení

Příspěvek na bydlení představuje dávku, která přispívá osobám nebo rodinám při úhradě nákladů souvisejících s bydlením. V následujících řádcích se blíže podíváme na to, kdo má nárok na příspěvek na bydlení, jak o něj zažádat a jaké jsou pro rok 2024 dostupné dotace spojené s bydlením.

Hotel Kouty – Ideální místo pro firemní akce v srdci Česka

Hledáte perfektní prostředí pro pořádání firemních akcí, teambuildingů či konferencí? Hotel Kouty, zasazený do malebné přírody Vysočiny, nabízí klidné a inspirativní prostředí, které je ideální pro pracovní setkání i regeneraci.

Největší tuzemská konference neziskovek a světa byznysu se blíží. Good Company Circle ocení vybrané z nich

V dnešní době už nestačí, aby firmy sem tam přispěly na charitu nebo vysázely pár stromů – tedy dělaly klasické CSR (společenská odpovědnost firem). Investoři, zaměstnanci i zákazníci vyžadují promyšlenější přístup, který podrobně ukazuje, jak společnost např. šetří vodou, jaké nabízí pracovní podmínky nebo zda dodržuje zákony a předpisy – ESG (enviromentální, sociální a správní faktory). Jak se dá na přechod připravit? Nejen to se dozví návštěvníci na druhém ročníku konference Good Company Circle, která se uskuteční 10. října v pražské Galerii Mánes. Největší akce o sociální udržitelnosti propojí byznys, neziskový a veřejný sektor. Součástí je i vyhlášení GCC Awards – tedy nejlepší spolupráce byznysu s neziskem.

Živelní katastrofa a nemovitost. Jak postupovat, když povodeň zasáhne nemovitost a co dělat v situaci, kdy nelze splácet hypotéku?

Mnoho lidí se může dostat do situace, kdy je náročné splácet úvěr. V těchto dnech spousta občanů, které postihly ničivé povodně, musí řešit otázku, jak zvládnout splácet hypotéku na postiženou nemovitost nebo jak správně nahlásit bance škody.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.