18. září 2024, svátek má Kryštof
Mlýna vodníka Slámy. Firemní zákazníci jsou u nás vítáni

Mlýna vodníka Slámy. Firemní zákazníci jsou u nás vítáni

Utečte z ruchu velkoměsta a vydejte se na malebný ostrov obklopený přírodou, který se rozkládá mezi břehy řeky Opavy a mlýnským náhonem. Na půli cesty mezi Ostravou a Opavou, v Háji ve Slezsku – Lhotě, objevíte prostor s neodolatelně pozitivní energií v blahodárném klidu venkova. Mlýn vodníka Slámy je ideálním místem k relaxaci, dobrodružství, lenošení, ale také k pořádání komorních i velkolepých akcí.

arel-mlzn-vodnka-slmy.jpg

Areál skýtá rozmanité možnosti pro navázání pevných partnerských vztahů, jež jsou pro firemní a klientskou soudržnost tolik důležité.

grilovn-1.jpg

1.     Klimatizovaný společenský sál s kapacitou až 140-280 osob, dle způsobu usazení, je vhodným prostorem pro konference, firemní oslavy, semináře či workshopy. V sále je k dispozici profesionální audio a video technika, a vysokorychlostní internet.

2.     Menší porady a firemní večírky pohostíme v naší útulné Restauraci U Mlynáře se zimní zahradou a romantickou terasou s výhledem do zeleně. Kapacita 30-60 osob. Prostor lze vybavit přenosným dataprojektorem či flipchartem. Okořeňte svá setkání nejen skvělými nápady, ale i kulinářskými požitky. Připravíme pro vás speciální degustační menu doplněné o degustaci vín, rumů, či koňaků. 

3.     Rautová místnost s kapacitou 14 míst k sezení je reprezentativním prostorem pro výjimečná setkání. Otevírá se na zastřešenou terasu s posezením.

4.     Pro privátní jednání a schůzky doporučíme Parádní pokoj, ve kterém můžete v klidu diskutovat a rozvíjet své nápady. Kapacita max. 8 osob.

spoleuenskz-sl-iii.JPG

27 hektarů přírody pojme až 10 000 návštěvníků a přímo vybízí k velkým sportovním a kulturním událostem, teambuildingu či firemnímu Family Day. Najdete u nás konírnu postavenou v tradičním anglickém stylu obklopenou rozlehlými pastvinami, muzeum mlynářství, naučné stezky, rybník, jez, prvorepublikovou alej s altánem, minizoo, bylinkovou zahrádku, ovocný sad, vojenský bunkr „řopík“. 

konference.jpg

Na přání pro vás připravíme branné hry se zábavnými soutěžemi a úkoly čerpající inspiraci z tradičních venkovských činností. Zařídíme projížďku v koňském sedle, sjíždění řeky na raftech nebo venkovní grilování v luxusním stylu, či oblíbené opékání špekáčků.

restaurace-zimn-zahrada.jpg

Postaráme se o pohodlí vašich hostů. Nabízíme ubytování v komfortním penzionu či prvorepublikových apartmánech Havlíčkova domu. Pro neformálnější akce jsou jako stvořeny pokoje v Konírně. Každý pokoj má svůj jedinečný styl, ze kterého na vás dýchne atmosféra klidu venkova. Ubytovací kapacita je 40 osob ve dvanácti pokojích.

ubytovn-ii.JPEG

V restauraci u Mlynáře vaříme sezónní menu z čerstvých surovin. Objevíte u nás nové chutě, v nichž se snoubí poctivost české kuchyně s nápaditostí moderní gastronomie. Nedorazíte-li k nám, dovezeme originální chuť z Mlýna až k vám. Díky našim cenným zkušenostem připravíme firemní catering na míru dle charakteru události. Krom výborných chutí vás zaujmeme food stylingem a smyslem pro detail.

kuchys.jpg

Jsme tady pro vás a vaše nezapomenutelné chvíle. Tým Mlýna vodníka Slámy

www.uslamy.cz

INSTAGRAM: mlyn_vodnikaslamy

FACEBOOK: Mlýn vodníka Slámy

KHfoto.cz, archív Mlýna vodníka Slámy

 

 

 

ČTĚTE DÁLE

Firemní akce na jižní Moravě: 7 + 1 tip na oslnivý zážitek

Jižní Morava, to je synonymum slunečných dnů, cyklostezek mezi vinicemi, krásných památek, vinařských slavností, jiskřivého vína, skvělého jídla... prostě pohody. Je to ale i region, který nabízí nepřeberné možnosti pro firemní eventy, neotřelá místa pro akční teambuildingy a skvělé zázemí pro velké konference!

Firemní akce v srdci Krkonoš: objevte Grund Resort

Sehnat prostor s kvalitním zázemím, cateringem a dostatečnou ubytovací kapacitou může být náročné, Grund Resort Golf & Ski v Mladých Bukách v Krkonoších nezklame - na firemní akce se zde specializují a vyjdou vám vstříc ve všech ohledech.

6 DŮVODŮ, proč si udělat výlet do Bratislavy

Objevte kouzlo města na Dunaji, nadchněte se pro jeho historii, zažijte skvělou atmosféru a ochutnejte jeho různorodost. Dopřejte si 72 hodinový výlet plný zážitků v městě, kde je všechno na skok.

Cesta za pivem Karlovarským krajem

Dáváte přednost pivu před vínem? Zapomeňte na přetlakované vinné sklípky a vyrazte do Karlovarského kraje! Světlý, tmavý, filtr, nefiltr… Tady se meze nekladou. V Karlovarském kraji totiž najdete celou řadu pivovarů, od historických kolosů s letitou tradicí až po malé rodinné podniky s neotřelými pivními kreacemi. Vydejte se na degustační pivní výpravu a zjistěte, kde vám orosená třetinka zachutná nejvíc.

Nepodceňujte živly: Jak připravit auto na povodně a krupobití

Déšť, který postupně zasahuje území ČR, nepolevuje a jeho síla bude každou hodinu narůstat. Vláda dokonce varuje, že nás může čekat situace podobná roku 1997, kdy došlo k velkým povodním. V takové situaci je důležité myslet na ochranu svého majetku, zejména pak automobilu, který je v takových situacích enormně zranitelný. Může být vodou zaplaven nebo výrazně poškozen kroupami. Jak vůz před živly ochránit?

Zlín. Město unikátní funkcionalistické architektury

Existují místa, která jsou na pohled k nerozeznání. A pak je tady Zlín. Město, které vás překvapí svou jedinečností a unikátností. Projdete-li se jeho ulicemi, objevíte klenoty funkcionalistické architektury, stovky červených cihlových domků a rozsáhlý areál bývalých továren Baťa. Právě zde se začala psát kapitola průmyslové revoluce, vznikly nejmodernější továrny a unikátní koncept továrny v zahradách, který se stal vzorem pro celé město.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.