18. září 2024, svátek má Kryštof
Minecraft X Lush

Minecraft X Lush

Cítíte se, jako byste byli v Režimu přežití? Žádný strach, kolekce Minecraft x Lush je tu, aby doplnila váš inventář speciální řadou kreativních, ručně vycraftěných produktů do sprchy či koupele, které vám pomohou odbourat stres všedního dne.

Produkty jsou k dostání ve všech kamenných prodejnách Lush a online.

Grass Block
Koupelová bomba 140 Kč/ kus

Relaxujte v biomu vany, kde se kolem vás vygeneruje uklidňující vůně povznášející neroli a santalového dřeva. Bahno rhassoul a valchařská hlinka obohacují vodu o zemitou vůni a hloubkově čistí pokožku.

TNT Block
Koupelová bomba 140 Kč/ kus

Aktivujte vhozením do napuštěné vany a odpalte stres z celého dne koupelí s konejšivou vůní jasmínu, ylang ylang a muškátové šalvěje, za zvukového doprovodu praskavého prášku.

Lava Block
Koupelová bomba 140 Kč/ kus

Pronikněte do hloubky a objevte chvíle relaxace s želé bombou do koupele – Láva. Díky osvěžující vůni citronu a bergamotu se budete cítit, jako by se vám doplnily životy, zatímco se kolem vás budou rozvíjet oranžové tóny a proudy želé lávy.

Intergalactic Block
Koupelová bomba 140 Kč/ kus

Lush buduje koupelové světy plné barev, vůní a šumění. Tohle je bestsellerová koupelová bomba s oblíbenou vůní máty s grapefruity v podobě bloku, který vám pomůže dostat se z Režimu přežití a relaxovat.

Diamond Ore Block
Koupelová bomba 140 Kč/ kus

Po dlouhém dni plném dobrodružství si dopřejte hřejivou lázeň s Diamantovo rudou. Tato bomba do koupele nese naši bestsellerovou vůni černého rybízu a bergamotové silice, která je tak příjemně sladká a uklidňující, že se v jejím objetí budete cítit jako doma.

Diamond Pickaxe
Koupelová pěna
280 Kč/ kus

Tento Diamantový krumpáč je vyroben s důrazem na dlouhou životnost při vašich koupelových dobrodružstvích. Podržte v proudu vody pod kohoutkem, vytěžte hromady nadýchaných bublinek s oblíbenou vůní silic z hřejivé skořice a pačuli a pak nechte stranou oschnout a čekat na příště.

Creeper
Sprchová bomba 140 Kč/ kus

Skočte do sprchy nebo vany se sprchovou bombou z kolekce Minecraft x Lush a nechte se unést povzbuzujícím výbuchem vůně citronové trávy. Bombu stačí trošku namočit a exploduje zelenou pěnou, kterou se můžete namydlit. Jakmile bude syčák Creeper pryč, budete se cítit mnohem uvolněnější a připravenější ke spánku, protože v blízkosti už nebudou žádné příšery.

Skeleton
Sprchová bomba 140 Kč/ kus

Ulevte svým unaveným kostem pomocí této uklidňující sprchové bomby se silicemi ze sicilských citronů a růží. Stačí skočit do vany nebo sprchy, namočit ji a její očistnou pěnou umýt svou pokožku. Tak... to je lepší, teď už můžete v klidu spát.

Enderman
Sprchová bomba 140 Kč/ kus

Když po dlouhém dni plném dobrodružství zapadne slunce, teleportujte se do voňavé sprchové dimenze. Stačí, když tuto sprchovou bombu trochu namočíte v proudu vody  a začne se generovat fialová pěna. Myjte s ní pokožku a vdechujte hlubokou, ukolébavkovou vůni uklidňujících silic z levandule a heřmánku, které vás připraví ke spánku.

Totem of Undying
Mýdlo 240 Kč/ kus

Totem nesmrtelnosti podle receptu získaného od mága, se silicemi z brazilských pomerančů a bergamotu vás krásně oživí a pokožce zajistí pozitivní efekt provoněnosti karamelem.

Milk Bucket
Sprchové želé 250 Kč/ kus

Zrušte vědrem mléka účinek stresu a smyjte ho ze sebe v horké sprše se zklidňujícím želé. Smíchali jsme pokožku zjemňující karagenan (extrakt z mořské řasy puchratky), konejšivou směs silic z pačuli a brazilských pomerančů a přidali oblíbenou vůní Milky Bath. 

Ender Dragon Egg
Koupelová bomba 520 Kč/ kus

S touto obří bombou do koupele bude chtít skočit do vany a objevovat nové třpytivé světy prostě každý. Rozklepněte vajíčko, aby se z něj vyklubalo mýdlo Ender Dragon, a vydejte se na epické dobrodružství ve vaně s vůní růží a citronů.

Axolotl Egg
Koupelová bomba 380 Kč/ kus

Vanilková absolue se snoubí s mandlovým olejem a vytváří cukrátkovou vůni, která vás zahřeje u srdce stejně jako roztomilý axolotl. Když vajíčko ve vaně zašumí, vylíhne se z něj překvapení – jedno z pěti různobarevných mýdel v podobě axolotla, kterým se můžete umýt. Najdete vzácného modrého axolotla?

 

Produkty jsou k dostání ve všech kamenných prodejnách a online.

ČTĚTE DÁLE

Firemní akce na jižní Moravě: 7 + 1 tip na oslnivý zážitek

Jižní Morava, to je synonymum slunečných dnů, cyklostezek mezi vinicemi, krásných památek, vinařských slavností, jiskřivého vína, skvělého jídla... prostě pohody. Je to ale i region, který nabízí nepřeberné možnosti pro firemní eventy, neotřelá místa pro akční teambuildingy a skvělé zázemí pro velké konference!

Firemní akce v srdci Krkonoš: objevte Grund Resort

Sehnat prostor s kvalitním zázemím, cateringem a dostatečnou ubytovací kapacitou může být náročné, Grund Resort Golf & Ski v Mladých Bukách v Krkonoších nezklame - na firemní akce se zde specializují a vyjdou vám vstříc ve všech ohledech.

„THE UNIVERSE OF JOHN WILLIAMS“ Strhující melodie legendy filmové hudby exkluzivně v pražském O2 universu. Jedinečná originální show poprvé v ČR!

Jedinečná show „The Universe of John Williams“ v podání The City of Prague Philharmonic Orchestra s hostujícím dirigentem Petem Harrisonem skládá hold nejslavnějšímu skladateli filmové hudby všech dob, držiteli pěti Oscarů. Hudba Johna Williamse, vepsaná do srdce každého filmového fanouška, ožije výpravnými projekcemi, komentáři „ze zákulisí“ vzniku kultovních melodií, a také velkolepou světelnou show už 7. prosince v pražském O2 universu.

Světelný zábavní park Winter Wonderland se vrací – nový a ještě lepší!

Světelný zábavní park Winter Wonderland se vrací do pražských Letňan. Přináší více než 200 nových světelných instalací inspirovaných pohádkovými a fantasy příběhy, přidá také další, ještě větší zábavné a adrenalinové atrakce. Všechny venkovní atrakce a světelné instalace jsou v ceně základní vstupenky. Winter Wonderland otevírá v pátek 18. 10. 2024.

Zlín. Město unikátní funkcionalistické architektury

Existují místa, která jsou na pohled k nerozeznání. A pak je tady Zlín. Město, které vás překvapí svou jedinečností a unikátností. Projdete-li se jeho ulicemi, objevíte klenoty funkcionalistické architektury, stovky červených cihlových domků a rozsáhlý areál bývalých továren Baťa. Právě zde se začala psát kapitola průmyslové revoluce, vznikly nejmodernější továrny a unikátní koncept továrny v zahradách, který se stal vzorem pro celé město.

Exkluzivní firemní večírky v H&Hotels: Luxus, pohodlí a jedinečné zážitky! Svěřte se do rukou profesionálů

Firemní večírky nejsou jen obyčejnými společenskými událostmi. Jsou příležitostí poděkovat zaměstnancům, posílit týmové vztahy a utužit obchodní partnerství. Uspořádání takové akce může být náročné, ale s našimi doporučeními na místa v H&Hotels group se promění ve snadný úkol.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.