16. září 2024, svátek má Ludmila
Martin Moravec v říjnu vydá 5. knižní rozhovor Adam Dolník: Svět elitního vyjednavače

Martin Moravec v říjnu vydá 5. knižní rozhovor Adam Dolník: Svět elitního vyjednavače

O vyjednavačích se toho moc neví. A málokdo tuší, že mezi těmi nejlepšími je i Čech. Adam Dolník. Když mu zazvoní telefon, má jen pár minut na to, aby se sbalil a odletěl do Nigérie, Pákistánu, na Haiti… Kde se unáší nejvíc? Jak se vyjednává o lidský život? A jak lze tyto dovednosti využít v každodenních situacích? Tyto a mnoho dalších otázek mu kladl respektovaný novinář a úspěšný autor Martin Moravec. Očekávaná novinka Adam Dolník: Svět elitního vyjednavače vyjde 14. října. Předprodej běží už nyní na webu Knihy od Martina.

328 stran plných emocí, napětí a dramatických příběhů

„Tohle psaní pro mě bylo opravdu dobrodružné. Nikdy jsem si nemohl být jistý, jestli naše další schůzka proběhne nebo Adam zmizí k případu na druhý konec světa a já o něm třeba tři týdny neuslyším. Ale i s takovým rizikem to stálo za to. Bylo to pro mě objevování světa, o kterém jsem skoro nic netušil, a u každé odpovědi mi padala brada,“ říká Martin Moravec. 

Nový knižní rozhovor Martina Moravce Adam Dolník: Svět elitního vyjednavače čtenáře zavede donejtemnějších zákoutí zločinu. Na místa, kde se unáší, vyhrožuje a požaduje výkupné. Adam Dolník je tím nejpovolanějším průvodcem.  Jako jeden z mála lidí na světě vyjednává s únosci, vyděrači, piráty i teroristy. Ze zajetí už dostal desítky rukojmích a při jeho vyprávění mrazí. Během kariéry školil agenty FBI i Scotland Yardu. Potýkal se s kriminálními gangy, somálskými piráty, ale třeba i s Islámským státem. Nejednou se ocitl mezi teroristy a v situacích, kdy mu hrozilo, že se sám nevrátí domů. 

„Spolupráci s Martinem Moravcem jsem si opravdu užil, jeho profesionalita, cit a schopnost oživovat ve vás dávné vzpomínky je opravdu obdivuhodná – ne nadarmo je Martin známý jako mistr knižních rozhovorů. Výsledkem je kniha plná nevšedních informací, napětí, praktických rad i silných emoci a věřím, že si z ní může něco odnést úplně každý,“ dodává Adam Dolník.

Předchozí knižní rozhovoryMartina Moravces neurochirurgem Vladimírem Benešem, pilotem Davidem Heclem, vyšetřovatelem Josefem Marešem a lékařem letecké záchranky Markem Dvořákem se staly bestsellery. Tituly Marek Dvořák: Mezi nebem a pacientem a Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení obsadily 1. a 2. místo v žebříčku nejprodávanějších knih TOP 10 Svazu českých knihkupců a nakladatelů za rok 2023 v žánru naučná literatura. Rozhovor s Markem Dvořákem získal také Kosmas Cenu čtenářů Magnesia Litera 2024 a cenu ČESKÝ BESTSELLER 2024 v kategorii Biografie. Všechny čtyři tituly provázejí velmi příznivé reakce, například na Databázi knih mají hodnocení přes 90 %. Čtenáři oceňují především možnost nahlédnout do zákulisí nevšedních profesí a přitažlivou formou získat řadu zajímavých a mnohdy také užitečných informací od inspirativních osobností. Počet prodaných výtisků čtyř knižních rozhovorů Martina Moravce v součtu už přesáhl hranici 200 000.Knihy jsou v prodeji i s podpisy autorů na www.knihyodmartina.cz

ČTĚTE DÁLE

Firemní akce na jižní Moravě: 7 + 1 tip na oslnivý zážitek

Jižní Morava, to je synonymum slunečných dnů, cyklostezek mezi vinicemi, krásných památek, vinařských slavností, jiskřivého vína, skvělého jídla... prostě pohody. Je to ale i region, který nabízí nepřeberné možnosti pro firemní eventy, neotřelá místa pro akční teambuildingy a skvělé zázemí pro velké konference!

6 DŮVODŮ, proč si udělat výlet do Bratislavy

Objevte kouzlo města na Dunaji, nadchněte se pro jeho historii, zažijte skvělou atmosféru a ochutnejte jeho různorodost. Dopřejte si 72 hodinový výlet plný zážitků v městě, kde je všechno na skok.
Reklama
reklama

„THE UNIVERSE OF JOHN WILLIAMS“ Strhující melodie legendy filmové hudby exkluzivně v pražském O2 universu. Jedinečná originální show poprvé v ČR!

Jedinečná show „The Universe of John Williams“ v podání The City of Prague Philharmonic Orchestra s hostujícím dirigentem Petem Harrisonem skládá hold nejslavnějšímu skladateli filmové hudby všech dob, držiteli pěti Oscarů. Hudba Johna Williamse, vepsaná do srdce každého filmového fanouška, ožije výpravnými projekcemi, komentáři „ze zákulisí“ vzniku kultovních melodií, a také velkolepou světelnou show už 7. prosince v pražském O2 universu.

Světelný zábavní park Winter Wonderland se vrací – nový a ještě lepší!

Světelný zábavní park Winter Wonderland se vrací do pražských Letňan. Přináší více než 200 nových světelných instalací inspirovaných pohádkovými a fantasy příběhy, přidá také další, ještě větší zábavné a adrenalinové atrakce. Všechny venkovní atrakce a světelné instalace jsou v ceně základní vstupenky. Winter Wonderland otevírá v pátek 18. 10. 2024.

Zlín. Město unikátní funkcionalistické architektury

Existují místa, která jsou na pohled k nerozeznání. A pak je tady Zlín. Město, které vás překvapí svou jedinečností a unikátností. Projdete-li se jeho ulicemi, objevíte klenoty funkcionalistické architektury, stovky červených cihlových domků a rozsáhlý areál bývalých továren Baťa. Právě zde se začala psát kapitola průmyslové revoluce, vznikly nejmodernější továrny a unikátní koncept továrny v zahradách, který se stal vzorem pro celé město.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.