16. září 2024, svátek má Ludmila
LH Hotels&Resorts: Tři ideální místa pro váš vánoční večírek

LH Hotels&Resorts: Tři ideální místa pro váš vánoční večírek

Pokud plánujete vánoční večírek, firemní akci nebo jakoukoliv jinou oslavu, která by měla zanechat výjimečný dojem, zvažte výběr místa z hotelové sítě LH Hotels&Resorts.Hotely jsou navrženy tak, aby poskytovaly optimální zázemí jak pro business, tak pro turistickou klientelu, s důrazem na kvalitu a profesionální přístup.

lh-hotel-dvorak-tabor-4.jpg

LH Hotel Dvořák Tábor

Pokud dáváte přednost historickému prostředí, LH Hotel Dvořák Tábor je tou správnou volbou. Nachází se v centru Tábora v prostorách bývalého pivovaru v uzavřeném areálu hradu Kotnov. Tento čtyřhvězdičkový hotel kombinuje kouzlo historie s nadstandardním komfortem, což jej činí ideálním místem pro vaše vánoční večírky a firemní akce.

restaurace-la-cave-lh-dvorak-tabor.jpg

Hotel nabízí ubytování v 72 prostorných pokojích s oddělitelnými 149 lůžky, restauraci, wellness centrum a multifunkční konferenční prostory, včetně hlavního sálu o rozloze 400 m², který pojme až 600 hostů.K dispozici jsou také menší sály a salonky pro intimnější setkání.Pro firemní a soukromé akce lze využít i restauraci La Caves kapacitou až 100 osob, která je umístěna v prostorách bývalých ležáckých sklepů s původními cihlovými a kamennými stěnami. V areálu Kotnova se nachází další soukromé prostory vhodné pro konferenční akce až pro 600 osob.

A po náročném dni plném aktivit můžete relaxovat ve wellness centru s bazénem, whirlpoolem a finskou saunou, nebo si dopřát odpočinek v ojedinělých pivních lázních s odpočinkem na slámovém lůžku. K dispozici jsou také privátní levandulové lázně nebo masáže.

lh-hotel-dvorak-3.jpg

LH Parkhotel Hluboká

LH Parkhotel Hluboká, umístěný vblízkosti zámecké zahrady Hluboké nad Vltavou, je ideálním místem pro pořádání vánočního večírku s kapacitou až 400 osob. Tento čtyřhvězdičkový hotel nabízí ubytování v 62 pokojích/oddělitelných146 lůžek, rozsáhlé konferenční prostory, ale i nově otevřené wellness centrum, které přináší dokonalou rovnováhu mezi prací a relaxací.

lh-parkhotel-hluboka-1.jpg

V novém saunovém světě najdete tři druhy saun (finskou, bio a parní), moderní ochlazovací zónu s vědrem, zážitkovou sprchu „Niagara rain“ a ledovou studnu pro osvěžení, stejně jako příjemnou odpočinkovou zónu pro dokonalé relaxační momenty. V říjnu bude otevřena „mokrá zóna“ wellness centra, kde bude k dispozici whirlpool, Kneippův chodník, relaxační zóny a další atrakce. Pokud si potrpíte na soukromí, můžete relaxovat v privátní části wellness, kde je k dispozici bylinná lázeň, oblíbené pivní lázně, whirlpool a různé druhy masáží.

Ať už plánujete konference, svatby, teambuildingy, soukromé oslavy, plesy nebo vánoční večírky, naše prostory a tým profesionálů jsou zde, aby splnily všechna vaše přání. Moderně vybavené sály, stylová restaurace Lovecká chata až pro 80 osob, přilehlý park pro zahradní oslavy & grilování a široké spektrum možností pro pořádání akcí od seminářů po workshopy.

lovecka-chata-lh-parkhotel.jpg

LH Hotel Mědínek

Pro ty, kteří hledají místo s historickým duchem, je LH Hotel Mědínek v Kutné Hoře ideální volbou. Tento hotelse nachází přímo v historickém centru města Kutná Hora, zapsaného na Seznamu kulturního dědictví UNESCO a je skvělým místem pro vánoční večírek.

lh-hotel-medinek-2.jpg

LH Hotel Mědínek nabízí ubytování v 53 pokojích včetně apartmá/oddělitelných 120 lůžek, konferenční prostory s kapacitou až 100 osob, dva salonky a restauraci s terasou. Po dni stráveném prohlídkou města si můžete odpočinout ve wellness centru s vířivkou, finskou saunou a infrasaunou. Romantické uličky Kutné Hory a blízkost Chrámu sv. Barbory nabízí jedinečnou příležitost spojit vaši akci s prohlídkou UNESCO památek.

lh-hotel-medinek.png

Ať už hledáte příjemné prostředí v přírodě, historické kouzlo nebo unikátní kombinaci obojího, LH Hotels&Resorts vám nabízí dokonalé prostory pro váš vánoční večírek či firemní akci. Profesionální tým a široké spektrum služeb zajistí, že vaše akce proběhne bez problémů a zanechá výjimečný dojem na všechny účastníky. Nechte se inspirovat a užijte si nezapomenutelnou akci v jednom z těchto výjimečných hotelův nejkrásnějších koutech České republiky.

www.lhhotels.cz

ČTĚTE DÁLE

Firemní akce na jižní Moravě: 7 + 1 tip na oslnivý zážitek

Jižní Morava, to je synonymum slunečných dnů, cyklostezek mezi vinicemi, krásných památek, vinařských slavností, jiskřivého vína, skvělého jídla... prostě pohody. Je to ale i region, který nabízí nepřeberné možnosti pro firemní eventy, neotřelá místa pro akční teambuildingy a skvělé zázemí pro velké konference!

Firemní akce v srdci Krkonoš: objevte Grund Resort

Sehnat prostor s kvalitním zázemím, cateringem a dostatečnou ubytovací kapacitou může být náročné, Grund Resort Golf & Ski v Mladých Bukách v Krkonoších nezklame - na firemní akce se zde specializují a vyjdou vám vstříc ve všech ohledech.

6 DŮVODŮ, proč si udělat výlet do Bratislavy

Objevte kouzlo města na Dunaji, nadchněte se pro jeho historii, zažijte skvělou atmosféru a ochutnejte jeho různorodost. Dopřejte si 72 hodinový výlet plný zážitků v městě, kde je všechno na skok.

Cesta za pivem Karlovarským krajem

Dáváte přednost pivu před vínem? Zapomeňte na přetlakované vinné sklípky a vyrazte do Karlovarského kraje! Světlý, tmavý, filtr, nefiltr… Tady se meze nekladou. V Karlovarském kraji totiž najdete celou řadu pivovarů, od historických kolosů s letitou tradicí až po malé rodinné podniky s neotřelými pivními kreacemi. Vydejte se na degustační pivní výpravu a zjistěte, kde vám orosená třetinka zachutná nejvíc.

Nepodceňujte živly: Jak připravit auto na povodně a krupobití

Déšť, který postupně zasahuje území ČR, nepolevuje a jeho síla bude každou hodinu narůstat. Vláda dokonce varuje, že nás může čekat situace podobná roku 1997, kdy došlo k velkým povodním. V takové situaci je důležité myslet na ochranu svého majetku, zejména pak automobilu, který je v takových situacích enormně zranitelný. Může být vodou zaplaven nebo výrazně poškozen kroupami. Jak vůz před živly ochránit?

Zlín. Město unikátní funkcionalistické architektury

Existují místa, která jsou na pohled k nerozeznání. A pak je tady Zlín. Město, které vás překvapí svou jedinečností a unikátností. Projdete-li se jeho ulicemi, objevíte klenoty funkcionalistické architektury, stovky červených cihlových domků a rozsáhlý areál bývalých továren Baťa. Právě zde se začala psát kapitola průmyslové revoluce, vznikly nejmodernější továrny a unikátní koncept továrny v zahradách, který se stal vzorem pro celé město.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.