Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
1. července 2024, svátek má Jaroslava
Last minute dovolená 2024: Poznejte Turecko a prožijte nezapomenutelné okamžiky

Last minute dovolená 2024: Poznejte Turecko a prožijte nezapomenutelné okamžiky

Hledáte inspiraci na pohodovou dovolenou pro celou vaši rodinu, partu přátel nebo pro vás samotné? Již nemusíte! Last minute Turecko 2024 představuje ten nejlepší způsob, jak si užít letošní léto naplno, dopřát si trochu slunce i zasloužený odpočinek. Objevte last minute zájezdy TUI a vyrazte za dobrodružstvím klidně hned zítra! Last minute nabídka na vás již čeká.

Proč cestovat s cestovní kanceláří TUI?

Cestovní kancelář TUI je je jedna z největších cestovních kanceláří světa. Má za sebou více jak 40 let zkušeností s organizací a prodejem dovolených. Postupem času si tak získala důvěru desítek miliónů zákazníků z celého světa. Nabídka cestovní kanceláře TUI navíc poslední roky výrazně rozšířila počet zájezdů a hotelů v nejoblíbenějších dovolenkových destinacích. Kromě toho také výrazně rozšířila své služby, mezi které patří nabídka transferů, a to včetně soukromých cest z letiště do hotelu a z hotelu na letiště a delegátský online servis.

Jedním z mnoha benefitů cestovní kanceláře TUI jsou dále velice jednoduchá pravidla pro placení dovolené. Při rezervaci zaplatíte pouze 5 % zálohy a zbytek až 25 dní před odjezdem. Jestliže si nejste zcela jistí, zda vám vybraný termín bude opravdu vyhovovat, nebo si rádi necháváte volnější ruku, můžete využít balíček flexibilních změn, a to za pouhých 400 korun na osobu – až do 25 dnů před odjezdem si budete moci svůj zájezd změnit dle aktuálních potřeb.

Turecko 2024 – last minute dovolená snů pro všechny

Slunečná země Turecko je sázkou na jistotu. Nenechte si ujít last minute zájezdy do Turecka 2024 a odleťte poznávat toto nezapomenutelné místo!

Proč právě Turecko? Jakmile ho navštívíte, ihned nám dáte za pravdu, že se jedná o fantastickou zemi plnou kontrastů, neobvyklých vůní a chutí. Během cesty na Tureckou riviéru budete moci bezstarostně odpočívat na břehu Středozemního moře a užívat si koupání v jeho teplých vodách, vyzkoušet celou řadu vodních sportů, jako je potápění, windsurfing a šnorchlování, nebo si užívat romantické plavby lodí a katamaránem během západu slunce. Ať už hledáte cokoliv, Turecko nabízí opravdu vše.

Last minute TUI – výhodné zájezdy do všech oblíbených destinací

Cestovní kancelář TUI díky svým dlouholetým zkušenostem zaručuje, že každému klientovi dokáže splnit jakékoliv cestovatelské přání. Vydejte se s last minute zájezdy od TUI poznávat svět, ochutnávat dobré jídlo a užívat si nezapomenutelné zážitky. Last minute dovolená Turecko ale není to jediné, co TUI nabízí.

Poznejte nejlepší super last minute nabídky na dovolenou, zájezdy a výlety za akční ceny s cestovní kanceláří TUI. Připraveny jsou pro vás i další destinace, jakými jsou Mallorca, Bulharsko, Egypt, Kanárské ostrovy, Spojené arabské emiráty a mnohé další. Kam se letos vydáte vy?

 

ČTĚTE DÁLE

Jedinečná expozice Pilsner Urquell: The Original Beer Experience slaví 1. rok od svého otevření. Dostala se mezi 5 nejnavštěvovanějších turistických atrakcí v Praze

Interaktivní audiovizuální expozice Pilsner Urquell: The Original Beer Experience, kde příběh proslulého plzeňského piva ožívá zcela unikátním způsobem, slaví rok od svého otevření v historické budově Václavského náměstí. Expozici si během prvního roku prohlédly stovky tisíc návštěvníků a budova plná zážitků se stala jednou z 5 nejnavštěvovanějších turistických atrakcí v Praze.

Oslavte konec školního roku v Majalandu s polovičním vstupným a novými venkovními atrakcemi

Blíží se konec školního roku a děti už netrpělivě čekají na vysvědčení. Co může být lepší odměnou za jejich celoroční úsilí než den plný zábavy a dobrodružství? Přijďte oslavit závěr školního roku do zábavního parku Majaland v outletovém centru POP Airport v Tuchoměřicích u Prahy, který pro vás připravil speciální akci.

Paleta zážitků v Libereckém kraji

Liberecký kraj láká milovníky aktivní dovolené svou rozmanitostí a přírodní krásou. Od horských štítů až po malebná jezera, tato oblast nabízí nezapomenutelné zážitky pro každého dobrodruha. Připravte se na dobrodružství, které vás zavede k nám na sever.

Turistická oblast Vysočina West

Přijeďte do turistické oblasti v severozápadní části Vysočiny, která spojuje Pelhřimovsko a Havlíčkobrodsko v dynamickou turistickou destinaci.

Healing Festival 2024: Vzestup draka - Nezapomenutelná dovolená s obrovským přesahem do běžného života.

Připrav se na životní zážitek! Healing Festival se koná v zámecké zahradě ve Světlé nad Sázavou od 7. do 11. srpna a přináší nezapomenutelných pět dnů plných strhující hudby, extatického tance, ale i hlubokých workshopů, inspirativních přednášek a ceremonií.

Festival na pláži nabízí luxusní zážitek. Balaton Sound letos nabídne prodloužený program na hlavním pódiu i nové uspořádání areálu

Balaton Sound je již více než deset na festivalové mapě pevně usazen jako jeden z nejosobitějších elektronických festivalů v Evropě. Nejinak je tomu i letos, kdy program v čele s jedinečnými hvězdami jako Timmy Trumpet, Marshmello, Meduza, Paul Kalkbrenner, Maceo Plex, Adam Beyer nebo Amelie Lens doplňují nová nastupující jména djka Sama’ Abdulhadi, HoneyLuv, Juliet Fox, Estella nebo Henri Bergmann. Program celkem během 4 festivalových dní zahrnuje přes 300 programových položek na 9 hudebních scénách! Nejlepší party, kterou odstartovat léto se blíží!