22. října 2024, svátek má Sabina
Kouzelný zážitek pro celou rodinu? Motýlí Halloween v liberecké Papilonii

Kouzelný zážitek pro celou rodinu? Motýlí Halloween v liberecké Papilonii

Chcete s vašimi dětmi zažít netradiční Halloween? V libereckém motýlím domě Papilonia mají speciální podzimní akci „Motýlí Halloween – Dobrodružství s kouzelnými tvory“, která proběhne od pátku 25. října do neděle 3. listopadu. Využijte podzimní prázdniny k netradičnímu zážitku a přijďte oslavit Halloween do světa exotických motýlů.

foto-papilonia-liberec-1.png

Halloween jinak – mezi motýly Prožijte letos Halloween v naprosto jedinečném prostředí. V motýlím domě se budete pohybovat mezi volně létajícími tropickými motýly, kteří milují výrazné barvy a vůně. Když se na to náležitě připravíte, možná vás budou motýli doprovázet celou prohlídkou a přistanou vám třeba na rameni. Tento kontaktní zážitek je o to silnější, že mezi vámi a těmito krásnými tvory není žádná bariéra – vše je na dosah ruky.

foto-papilonia-liberec-2.jpg

Soutěž o nejlepší halloweenský kostým aneb tvoří celá rodina Rodiče mohou popustit uzdu fantazii při výrobě halloweenské masky pro své děti a zabavit tím sebe i děti. Pokud totiž malí návštěvníci dorazí v tematickém kostýmu, mohou navíc vyhrát volnou vstupenku pro celou rodinu. Stačí přijít v kostýmu, vyfotit děti v Papilonii a sdílet fotku na sociálních sítích s označením @papilonialiberec a hashtagem #strasidelnapapilonie. Tři nejoriginálnější kostýmy získají odměnu!

459550561-122175263600208054-7140123901479418993-n.jpg

Ideální program pro podzimní prázdniny Během podzimních prázdnin může být návštěva Papilonie skvělým rodinným výletem. Čeká vás nejen zábava, ale i naučný zážitek – motýli z Jižní Ameriky, Asie a Afriky budou přímo před vámi, volně létat kolem vás a užívat si svůj přirozený život ve speciálně vybudovaném ekosystému. Je to skvělá příležitost, jak strávit čas společně, propojit zábavu s přírodou a odnést si vzpomínky, které jen tak nezmizí.

foto-papilonia-liberec-4.jpg

Přijďte s rodinou objevovat kouzla přírody v Papilonii, kde se tropičtí motýli stávají součástí vašeho halloweenského dobrodružství. Na každém kroku na vás čekají kouzelné momenty – vyzkoušejte na vlastní kůži!

Motýlí dům Papilonia Liberec je otevřen celoročně, denně od 9 do 20 hodin. Najdete
ho v OC Forum Liberec (2. patro), Soukenné náměstí 2a.
Více informací: www.papilonia.cz

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

Pendulum se vrací do Česka. V listopadu vystoupí v Praze jako headliner Imagination Festivalu

Imagination Festival, největší český indoor festival, zve fanoušky elektronické hudby na další nezapomenutelnou cestu plnou audiovizuální magie. V pátek 15. listopadu 2024 se vrátí do nově zrekonstruovaných Křižíkových pavilonů na Výstavišti v Holešovicích, kde se uskuteční poprvé od roku 2017. Jako headliner na něm vystoupí australští Pendulum s DJ setem. Imagination Festival na dvou stagích představí celkem 17 zahraničních hvězd a 11 zástupců české scény. Návštěvníci se mohou těšit na jedinečné hudební showcases i několik premiérových vystoupení pro české publikum.

Historické letadlo z Kunovic se dočká původní podoby

Letecké muzeum v Kunovicích zahájilo náročné restaurování jednoho ze svých nejstarších letadel. „Jde o letoun C-11, cvičný vrtulový letoun z poloviny minulého století. Pro Kunovice jde o naprosto zásadní letadlo, protože právě s ním vstoupil zdejší letecký podnik do éry hromadné letecké výroby,“ vysvětluje ředitel muzea Martin Hrabec.

Svatomartinské slavnosti na náplavce Rašínova nábřeží nabídnou mladá i tichá vína a husí speciality

Přes 20 vinařů z Čech a Moravy, degustace svatomartinských vín, husí speciality a bohatý doprovodný program – takový bude 13. ročník festivalu mladých vín „Svatomartinské slavnosti a pečená husa“. Akce proběhne v sobotu 9. listopadu na náplavce Rašínova nábřeží v Praze 2 mezi železničním mostem na Výtoni a vyšehradskou skálou v blízkosti farmářského trhu Náplavka. Odstartuje symbolicky v 11 hodin a 11 minut

SPIRÁLA VZKŘÍŠENÍ NEBO MADISONSKÉ MOSTY

Multižánrový kulturní prostor Nová Spirála, dříve divadlo Spirála, přivítá už v říjnu tohoto roku po více než dvaceti letech opět své diváky. V prostorách pražského Výstaviště se otevřou brány budovy, která měla být ještě před pár lety zbourána, ale nyní nabídne celoročně bohatý program široké veřejnosti stejně jako možnost pronájmu technologicky špičkově vybavených prostor bez limitu pro záměr akce.

ZOO JIHLAVA: PODZIM PLNÝ DOBRODRUŽSTVÍ A POZNÁN

Podzimní dny jsou jako stvořené pro návštěvu Zoo Jihlava, jednoho z největších lákadel Vysočiny. V srdci malebné krajiny na vás čeká oáza plná exotických zvířat, která potěší nejen děti, ale i dospělé.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.