19. září 2024, svátek má Zita
Kongresové centrum hotelu Olšanka – Ideální místo pro Vaše konference i teambuildingy

Kongresové centrum hotelu Olšanka – Ideální místo pro Vaše konference i teambuildingy

Kongresové centrum hotelu Olšanka, situované v atraktivní čtvrti pražského Žižkova, představuje ideální místo pro pořádání konferencí, školení, seminářů a dalších firemních i společenských událostí. Centrum prošlo v posledních letech řadou modernizací, které umožňují nabídnout nejen kvalitní, ale také inovativní služby přesně na míru potřebám klientů.

foto-kongres-print-online-1.jpg

K dispozici je 16 variabilních salonků a sálů, které lze přizpůsobit jakýmkoli požadavkům a které pojmou až 1 300 osob. Největší kongresový sál má kapacitu až 600 osob, což umožňuje pořádat i rozsáhlé události na špičkové úrovni. Všechny prostory jsou navrženy s důrazem na flexibilitu, aby vyhovovaly jak malým pracovním setkáním, tak velkým mezinárodním konferencím.

olsanka-019-15398434484553-1920x1080-tt-90.jpg

Aby každá akce proběhla hladce a na nejvyšší úrovni, kongresové centrum je vybaveno moderní audiovizuální technikou a nabízí možnosti pro hybridní akce i online přenosy. To umožňuje oslovit nejen účastníky na místě, ale i ty vzdálené, což je dnes stále důležitější.

Důležitou součástí nabídky je také rozšíření cateringových služeb, které v průběhu roku 2024 doznaly změnu díky rekonstrukci hotelové restaurace Symfonie. Klienti se mohou těšit na nové kulinářské zážitky, které dokonale doplní každou akci.

foto-kongres-1-print-online-1.jpg

Kde vytvořit nezapomenutelný teambuilding? Saunový svět je jasnou odpovědí.

Sportovní centrum hotelu, které zahrnuje i bazén a saunový svět s nedávno dokončeným systémem recyklace vody, je ideální pro firemní teambuildingy nebo sportovní aktivity. Tyto prostory lze pronajmout a vytvořit tak nezapomenutelný zážitek pro celý tým.

foto-pokoj-print-online-1.jpg

Saunový svět je rozdělen na vnitřní a venkovní část. Ve vnitřní části se nachází 4 sauny, masážní místnosti, relax zóny a bar, ve venkovní části se nachází finská sauna, vířivka, ochlazovací bazének a relax zóna. Rozdělení prostorů je ideální i pro větší teambuildingy spojené například s masážemi a saunovými ceremoniály.

foto-saunovy-svet-online.jpg

VinVin vinný bar – klidné prostřední pro nejrůznější akci

Dalším zajímavým místem pro pořádání nejrůznějších akcí je VinVin vinný bar, který je také součástí Hotelu Olšanka. VinVin je moderně zařízený vinný bar s vlastním odlehlým salonkem pro vytváření nejrůznějších setkávání.

Koncept VinVin, jediný svého druhu, propojuje bohatství vinic na jižní Moravě s nezaměnitelnou atmosférou pražského Žižkova. Vinný bar VinVin exklusivně spolupracuje se sdružením VOC Znojmo. Spolek VOC Znojmo klade vysoké nároky na kvalitu jednotlivých vinařství prostřednictvím svého 1. apelačního systému v České republice. Schvalovací systém pro udělení označení VOC Znojmo byl úspěšně dovršen v roce 2009.

V rámci VinVin vinného baru je k dispozici soukromý salonek, vybavený moderní AV technikou, který je ideální pro různé druhy setkávání, od obchodních jednání až po uzavřené oslavy. Salonek je navíc perfektním místem pro pořádání řízených degustací, které mohou být zajištěny přímo týmem profesionálních sommeliérů. Tyto degustace představují unikátní zážitek, při kterém se účastníci nejen seznámí s různými druhy vín z regionu Znojma, ale také proniknou do tajemství výroby vína, jeho historie a správného servírování.

foto-vinvin-online.jpg

Každá degustace je pečlivě připravena a přizpůsobena preferencím klienta. Nabídka zahrnuje nejen ochutnávku výjimečných vín, ale i párování s vhodnými pokrmy, které umocní celkový dojem. Tento komplexní zážitek je ideální volbou pro teambuildingové aktivity, obchodní partnery nebo klienty, kteří si chtějí vychutnat chvíle strávené ve společnosti kvalitního vína a odborného výkladu.

Kongresové centrum Olšanka díky svému neustálému vývoji a modernizacím představuje špičkovou volbu pro pořádání konferencí či teambuildingů. Stačí se obrátit na tým Kongresového centra, který je připraven pomoci zorganizovat úspěšnou a nezapomenutelnou akci.

www.hotelolsanka.cz 

ČTĚTE DÁLE

Firemní akce na jižní Moravě: 7 + 1 tip na oslnivý zážitek

Jižní Morava, to je synonymum slunečných dnů, cyklostezek mezi vinicemi, krásných památek, vinařských slavností, jiskřivého vína, skvělého jídla... prostě pohody. Je to ale i region, který nabízí nepřeberné možnosti pro firemní eventy, neotřelá místa pro akční teambuildingy a skvělé zázemí pro velké konference!

Firemní akce v srdci Krkonoš: objevte Grund Resort

Sehnat prostor s kvalitním zázemím, cateringem a dostatečnou ubytovací kapacitou může být náročné, Grund Resort Golf & Ski v Mladých Bukách v Krkonoších nezklame - na firemní akce se zde specializují a vyjdou vám vstříc ve všech ohledech.

Nepodceňujte živly: Jak připravit auto na povodně a krupobití

Déšť, který postupně zasahuje území ČR, nepolevuje a jeho síla bude každou hodinu narůstat. Vláda dokonce varuje, že nás může čekat situace podobná roku 1997, kdy došlo k velkým povodním. V takové situaci je důležité myslet na ochranu svého majetku, zejména pak automobilu, který je v takových situacích enormně zranitelný. Může být vodou zaplaven nebo výrazně poškozen kroupami. Jak vůz před živly ochránit?

Exkluzivní firemní večírky v H&Hotels: Luxus, pohodlí a jedinečné zážitky! Svěřte se do rukou profesionálů

Firemní večírky nejsou jen obyčejnými společenskými událostmi. Jsou příležitostí poděkovat zaměstnancům, posílit týmové vztahy a utužit obchodní partnerství. Uspořádání takové akce může být náročné, ale s našimi doporučeními na místa v H&Hotels group se promění ve snadný úkol.

Konferenční prostory Columna: Kde se rodí úspěšné události

Hledáte ideální místo pro vaši příští akci? Vítejte v Columna! Tyto konferenční prostory nabízí fle- xibilitu a profesionalitu pro každou příležitost.

Mlýna vodníka Slámy. Firemní zákazníci jsou u nás vítáni

Utečte z ruchu velkoměsta a vydejte se na malebný ostrov obklopený přírodou, který se rozkládá mezi břehy řeky Opavy a mlýnským náhonem. Na půli cesty mezi Ostravou a Opavou, v Háji ve Slezsku – Lhotě, objevíte prostor s neodolatelně pozitivní energií v blahodárném klidu venkova. Mlýn vodníka Slámy je ideálním místem k relaxaci, dobrodružství, lenošení, ale také k pořádání komorních i velkolepých akcí.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.