18. září 2024, svátek má Kryštof
Kde uspořádat nejlepší firemní večírky, Vánoční večírky nebo eventy?

Kde uspořádat nejlepší firemní večírky, Vánoční večírky nebo eventy?

Večírky nejsou jen o zábavě – jsou příležitostí stmelit kolektiv, ocenit zaměstnance a ukázat, že i práce může být plná radosti. V našich tipech na nejlepší místa pro firemní večírky vám ukážeme, kde můžete prožít nezapomenutelný večer plný smíchu, skvělého jídla a netradičního programu.

pexels-pavel-danilyuk-6405751.jpg

Ať už hledáte luxusní prostředí, originální zábavu nebo místo, kde se můžete uvolnit a zapomenout na každodenní stres, máme pro vás ty nejlepší nápady. Připravte se na to, že letošní firemní večírek bude ten, na který se bude vzpomínat celý rok! Ponořte se do světa večírků a najděte inspiraci, která promění vaši akci v událost roku.

ZERO LATENCY PRAGUE

www.zerolatencyprague.cz

První freeroam VR aréna, kde si můžete vybrat jednu z šesti her pro 1 až 8 hráčů. V Zero Latency Prague se můžete volně pohybovat po aréně o rozloze tenisového kurtu. Špičkové bezdrátové vybavení VR headset a zbraň vám umožní  prožít pohlcující zážitek. Pro firemní teambuildingy nebo nebo oslavy narozenin nabízí Zero Latency kromě unikátní skupinové aktivity reprezentativní prostory až pro 150 osob včetně soukromého event roomu nebo i rooftop baru a dalšího doprovodného programu.

zero-latency-group.jpg

ZÁŽITKOVÉ VLAKY - PRAHA SMÍCHOV - PRONÁJEM VLAKŮ

www.retrovlaky.cz

Hledáte netradiční prostor pro firemní akci, vánoční večírek, rozlučku se svobodou nebo oslavu narozenin? Nabízíme vypravení zážitkového vlaku na klíč. Historické i moderní vlakové soupravy pro váš skvělý event. Včetně cateringu a bohatého doprovodného programu ve vlaku i cílové stanici. Bude to jízda!

lokotraktor-t211-retrovlaky-1.jpeg

HOTEL SKI

www.hotelski.cz

Hledáte ideální místo pro vaši firemní akci? Vítejte v Hotelu Ski, který se nachází v malebném srdci Vysočiny, jen pár kroků od slavné Vysočina Arény. Hotel Ski disponuje kapacitou až 160 lůžek, situovaných v 66 komfortních pokojích a 6 bungalovech. Tato široká nabídka ubytování zaručuje, že každý účastník najde ideální místo pro odpočinek po náročném dni plném nejrůznějších aktivit. Pokoje jsou vybaveny tak, aby splňovaly nejvyšší standardy pohodlí a funkčnosti, což zajistí, že se vaši hosté budou cítit jako doma. Pro firemní účely jsou připraveny moderní konferenční prostory, které jsou vybaveny nejnovější audiovizuální technikou. Nezáleží na tom, zda plánujete malý seminář nebo velkou konferenci, naše zázemí vám poskytne vše, co potřebujete k úspěšnému průběhu akce.

hotel-ski-001.jpg

MLÝN VODNÍKA SLÁMY

www.uslamy.cz

Utečte z ruchu velkoměsta a vychutnejte si klid venkova. Na půli cesty mezi Ostravou a Opavou, v Háji ve Slezsku – Lhotě, objevíte prostor s neodolatelně pozitivní energií. Mlýn vodníka Slámy skýtá rozmanité možnosti pro navázání pevných partnerských vztahů, jež jsou pro firemní a klientskou soudržnost tolik důležité. Klimatizovaný společenský sál s kapacitou až 280 osob, dle způsobu usazení, je vhodným prostorem pro konference, firemní oslavy, semináře či workshopy. V sále je k dispozici profesionální audio/video technika a vysokorychlostní internet. Menší porady, firemní večírky či obchodní večeře pohostíme v naší útulné Restauraci U Mlynáře se zimní zahradou a romantickou terasou s výhledem do zeleně. Kapacita až 60 osob. Prostor lze vybavit přenosným dataprojektorem či flipchartem. Rautová místnost s kapacitou 14 míst k sezení je reprezentativním prostorem pro výjimečná setkání. Otevírá se na zastřešenou terasu s posezením. Pro privátní jednání a schůzky doporučíme Pa- rádní pokoj, ve kterém můžete v klidu diskutovat a rozvíjet své nápady. Kapacita max. 8 osob.

grilovn.jpg

DAROVANSKÝ DVŮR

www.darovanskydvur.cz

Resort Darovanský dvůr je oblíbené místo pro pořádání firemních akcí a je tak perfektním místem pro vánoční večírky. Najdete ho v samém srdci přírodního parku Horní Berounka u Plzně (a jen 80 km z Prahy po D5). Prostorné společenské sály s výhledem do přírody lze rozdělit na několik salonků či vytvořit jeden otevřený prostor. Resort celkově pojme až 350 hostů, disponuje 103 hotelovými pokoji a na vaši akci zajistí chutný catering, večerní zábavu i doprovodný program. Využít můžete luxusní wellness ve stylu Antických lázní, profesionální 27 jamkové golfové hřiště nebo třeba bowling a laser game.

unnamed-10.jpg

ÚNIKOVÉHRYVPRAZE.CZ

www.unikovehryvpraze.cz

Unikovehryvpraze.cz vás přenesou do jiného světa, kde musíte vyluštit šifry a překonat nástrahy v omezeném čase. Nabízí akční teambuilding až pro 60 hráčů během 3 hodin, a to v prostorách blízko metra. K dispozici jsou také služby jako catering, degustace vína, tematická výzdoba a možnost zajištění fotografa/fotoboxu. Tato nevšední zábava nejen probudí vaši kreativitu a stmelí tým, ale také vám poskytne možnost organizovat dětské oslavy, rozlučky se svobodou či dárkové poukazy pro zaměstnance nebo obchodní partnery. 

stazeny-soubor-4.png

KONGRESOVÉ CENTRUM HOTELU OLŠANKA

www.hotelolsanka.cz

Kongresové centrum hotelu Olšanka, situované v atraktivní čtvrti pražského Žižkova, představuje ideální místo pro pořádání konferencí, školení, seminářů a dalších firemních i společenských událostí. Centrum prošlo v posledních letech řadou modernizací, které umožňují nabídnout nejen kvalitní, ale také inovativní služby přesně na míru potřebám klientů. Kongresové centrum hotelu Olšanka nabízí ideální prostory pro akce až pro 1 300 osob. Navíc si můžete užít jedinečné degustace ve vinném baru VinVin nebo relaxaci v našem saunovém světě. Perfektní místo pro vaši příští akci!

foto-kongres-print-online-1_1.jpg

APARTHOTEL SVATÝ VAVŘINEC

www.svatyvavrinec.cz

Vyjet na firemku nebo teambuilding mimo město a užít si společný čas na práci i zábavu? Jasně. Ale co takhle uspořádat vánoční večírek, ze kterého nikdo nebude spěchat domů? Ideálním místem je Aparthotel Svatý Vavřinec v Peci pod Sněžkou. Aparthotel Svatý Vavřinec je na firemní i rodinné akce připravený. Disponuje kapacitou přes 300 lůžek a multifunkčními sály s herními konzolemi, airhockey, stolním fotbálkem, špikami, nejmodernější konferenční technikou a výkonnou klimatizací. Pro vedení firmy si zarezervujte luxusní apartmány s privátní vířivkou, saunou a terasou.

46-dscf6231.jpg

DARK KITCHEN

www.dark-kitchen.cz, www.spojujeme.cz

Dark Kitchen přináší nový rozměr občerstvení pro soukromé i firemní akce. Nabízí esteticky vyladěné a chutné občerstvení v designovém a ekologicky odpovědném balení, které nevyžaduje nádobí či obsluhu. Hlavním prémiovým produktem jsou kanapky a francouzské pečivo, které si Dark Kitchen od základu připravuje ve vlastní pekárně. Pro firmy nabízí kompletní cateringové služby, které zahrnují rauty, obsluhu, inventář a mobiliář. Ať už jde o studenou či teplou kuchyni, Dark Kitchen se postará o každý detail, od office cateringu až po flying buffet. Přijďte si catering osobně vybrat i ochutnat.
Než se do objednání cateringu pustíte, u Dark Kitchen si ho nejdříve můžete naživo prohlédnout i ochutnat. Zastavte se v nově otevřeném showroomu a bistru Dark Kitchen na adrese Řipská 12.
Dark Kitchen je součástí skupiny SPOJUJEME, která propojuje zábavu, gastro a eventové prostory. Tato spolupráce jim umožňuje poskytovat nejen skvělé jídlo, ale také nezapomenutelné zážitky na vašich firemních akcích. 

dark-kitchen-6-1-1.jpg

H&HOTELS

www.hhotels.cz

Firemní večírky nejsou jen obyčejnými společenskými událostmi. Jsou příležitostí poděkovat zaměstnancům, posílit týmové vztahy a utužit obchodní partnerství. Uspořádání takové akce může být náročné, ale s našimi doporučeními na místa v H&Hotels group se promění ve snadný úkol. Na výber máte hned z několika hotelů: Hotel Mlýn Karlštejn, Hotel Ariston, Hotel Belvedere

dsc04349-hdr.jpg

ESCO LASERGAME

www.escolasergame.cz

Tato stylově vybavená aréna s nejnovějším systémem LaserMaxx nabízí nezapomenutelný zážitek až pro 15 hráčů současně. Najdete ji v unikátních prostorách bývalého kina Bořislavka, přímo u stanice metra Bořislavka, což zajišťuje výbornou dostupnost. Po hře se můžete občerstvit v restauraci v horní části, která pojme až 70 hostů. Zde vám rádi připraví vše pro dokonalý firemní teambuilding. Profesionální personál zajistí catering podle vašich představ. Přijďte si užít výjimečný večer plný zábavy a dobrodružství!

257335152-1412127839183222-3920867357133528356-n.jpg

GRUND RESORT GOLF & SKI

www.grundresort.cz

Sehnat prostor s kvalitním zázemím, cateringem a dostatečnou ubytovací kapacitou může být náročné, Grund Resort Golf & Ski v Mladých Bukách v Krkonoších nezklame - na firemní akce se zde specializují a vyjdou vám vstříc ve všech ohledech. K dispozici jsou konferenční prostory, místnosti vhodné pro videokonference, školení i semináře, a také audiovizuální technika a ozvučení. Resort zajistí vše na míru včetně cateringu a teambuildingových aktivit - únikovky dle výběru, gourmet casino, vinařský víceboj, různé hry jako jsou videostop nebo Znáte Česko?, pub kvízy, kurz sebeobrany - a to od 20 do 120 osob. Zmínit je třeba také VIP room – odhlučněný prostor o velikosti 32 m², vhodný pro soukromé porady a jednání, s vlastním sociálním zařízením, LCD TV (kabelová televize), Wi-Fi a vestavěnou audiovizuální technikou.

v73-8084-.jpg

VINAŘSTVÍ KLUČOV

www.vinarstviklucov.cz

Středočeská vesnička Klučov se nachází cca 30 km východně od Prahy. Víno se zde pěstovalo už za vlády Karla IV. a mělo velký ohlas na stolech českých i rakouských panovníků. Manželé Šinkovi vinohrady obnovili v roce 2016 a dnes vinařství produkuje mladá vína, zaměřená na kvalitu. Kapacita vinného sklepa je 60 míst, veškerý servis pro vaši oslavu je samozřejmostí, stejně tak řízené degustace a teambuildingové akce ve sklepě i ve vinohradu. Ubytování až pro 30 osob, vlakové spojení S1 Praha-Kolín každou půlhodinu.

sklep-posezeni.jpg

LH HOTELS & RESORTS

www.lhhotels.cz

Pokud plánujete vánoční večírek, firemní akci nebo jakoukoliv jinou oslavu, která by měla zanechat výjimečný dojem, zvažte výběr místa z hotelové sítě LH Hotels & Resorts. Hotely jsou navrženy tak, aby poskytovaly optimální zázemí jak pro business, tak pro turistickou klientelu, s důrazem na kvalitu a profesionální přístup. 

lh-hotel-medinek-1.png

PETŘÍNSKÉ TERASY

www.petrinsketerasy.cz

Chcete si užít firemní večírek s naprosto jedinečným výhledem? Pak jednoznačně zamiřte do Petřínských teras. Restaurant je posazen uprostřed východního svahu Petřínského kopce, s naprosto neopakovatelným výhledem na celou Prahu. Samozřejmě není problém udělat večírek „na klíč“, zařídit grilování či živou hudbu. Vše je otázkou domluvy a včasné rezervace. Navíc už to není tak daleko do konce roku, takže pokud chcete odměnit své zaměstnance za dobře odvedenou práci, večírkem v Petřínských terasách vedle nešlápnete.

terasa-tabule-008.jpg

ACTION PARK

www.ActionPark.cz

Pražský zábavní areál Action Park je ideálním místem pro váš firemní teambuilding. Díky širokému výběru unikátních týmových aktivit poskytuje ideální podmínky pro efektivní a zábavný rozvoj týmového ducha. S programem teambuildingu vám rádi pomohou zkušení specialisté a upraví jej na míru podle vašich potřeb a cílů. Po aktivitách budou mít návštěvníci možnost posedět na baru a vychutnat si lahodný catering. Na teambuilding v Action Parku bude váš tým ještě dlouho vzpomínat.

tymova-vlakna-1.jfif

COLUMNA

www.restauracecolumna.cz

Hledáte ideální místo pro vaši příští akci? Vítejte v Columna! Tyto konferenční prostory nabízí flexibilitu a profesionalitu pro každou příležitost. Velká kongresová hala: Prostor pro velké vize Vlajková loď Columny - kongresová hala s kapacitou až 500 hostů. Tento impozantní prostor se snadno přizpůsobí vašim potřebám, ať už plánujete elegantní ples, energický koncert nebo rozsáhlou konferenci. Díky nejmodernější audiovizuální technice a variabilnímu uspořádání zde realizujete i ty nejambicióznější projekty.

liquicity-fest-2024-kateaina-antoa-2786.jpg

HIGHLIGHT

www.highlight.cz

Perfektní volba pro firemní akce, divadelní představení, galavečery, večírky, svatby či oslavy narozenin. Místo, kde se setkává stylový design a jedinečná atmosféra, pro stovky hostů a možnosti uspořádání jsou téměř neomezené. Kromě unikátního prostoru a dlouholetých zkušeností v oboru je to hlavně přístup, který oceníte. Jsou flexibilní, přátelští, spolehliví, plni nápadů a nebojí se přijít s netradičními řešeními.

highlight_1.jpg

WELLNESS HOTEL WINDSOR

www.hotel-windsor.cz

Plánujete firemní akci nebo vánoční večírek? Wellness hotel Windsor je tím pravým místem pro nezapomenutelné zážitky. Nabízíme jedinečné prostředí v blízkosti centra Špindlerova Mlýna, které kombinuje komfortní ubytování, vynikající wellness služby a profesionální přístup ke každé akci. Naše zkušenosti a špičkové vybavení zaručují, že vaše akce proběhne hladce a přesně podle vašich představ. Hotel Windsor disponuje moderně vybavenými konferenčními prostory, které jsou ideální pro teambuildingy, konference, školení i firemní večírky. Naše konferenční místnosti jsou vybaveny nejnovější technikou a flexibilně se přizpůsobí vašim potřebám. Můžeme zajistit různé uspořádání stolů a židlí, aby vyhovovaly jak malé skupině, tak většímu počtu účastníků. Každá místnost je klimatizovaná a má přístup k internetu, což je nezbytné pro úspěšnou prezentaci či školení.

kongres.jpg

BRNO CONVENTION BUREAU

www.brnoconvention.cz

Jižní Morava, to je synonymum slunečných dnů, cyklostezek mezi vinicemi, krásných památek, vinařských slavností, jiskřivého vína, skvělého jídla… prostě pohody. Je to ale i region, který nabízí nepřeberné možnosti pro firemní eventy, neotřelá místa pro akční teambuildingy a skvělé zázemí pro velké konference!

photopick-68135-3508-oldrich-hrb_1.jpg

ALMANAC X ALCRON PRAGUE

www.almanachotels.com/cs/praguex

Almanac X Alcron Prague je ideální destinací pro všechny, kdo hledají kombinaci luxusu, historie a moderního designu v samém srdci Prahy. Tento ikonický hotel, původně otevřený v roce 1932, prošel nedávno kompletní renovací, která s respektem k art deco stylu přinesla svěží a současný vzhled. Jen pár kroků od Václavského náměstí nabízí pohodlí, eleganci a nádherný výhled na město z jeho střešní terasy.

Hotel vyniká nejen svou polohou, ale také špičkovými službami, mezi které patří nejen ubytování, ale také možnosti pro firemní setkání, oslavy nebo večírku ve stylovém prostředí Crystal Ballroom nebo dalších elegantních salonech. Hotel se pyšní svým zapojením do místní umělecké scény – v lobby se nachází dynamický showroom s díly lokálních umělců a hosté mají možnost se s nimi osobně setkat a zúčastnit se kreativních workshopů.

Renomovaná restaurace Alcron zůstává jedním z klenotů hotelu, kde si hosté mohou vychutnat moderní pojetí tradiční české kuchyně s důrazem na rostlinné ingredience. Bar nabízí originální koktejly inspirované historií hotelu a kavárna zase speciality z výběrové kávy a veganské pokrmy. S parkováním pro 40 vozů a prvotřídními službami je hotel perfektním místem nejen pro ubytování, ale také pro nezapomenutelný zážitek spojený s krásou a kulturou Prahy.

201899960-10158535432808160-2611430916542308210-n.jpg

VR PLAY PARK

www.vrplaypark.cz

Ptáte se, kde nejlépe stmelit váš tým? VR Play Park na Václavském náměstí nabízí vše v jednom! Navštivte VR Play Park na Václavském Náměstí pro nevšední firemní večírek! Nastává konec letních prázdnin, lidé se vrací z dovolených a je na čase se opět pomalu vrátit do plného pracovního procesu. I přes pracovní nápor se firmy snaží pro své zaměstnance připravit různé firemní teambuildingy a večírky s neotřelou zábavou, dobrým pitím a jídlem. Přineste tým do světa virtuální reality, plného adrenalinových zážitků. K dispozici je i catering a hudba podle libosti.

vr-2.jpg

LEVELS

www.levelsprague.com

LEVELS je největší zábavní centrum v Praze, které přináší jedinečné zážitky a zábavu na jednom místě. Nachází se v centru města a nabízí širokou škálu aktivit, které uspokojí každého návštěvníka bez ohledu na věk nebo zájmy. LEVELS je místem, kde se zábava spojuje s pohodlím a kvalitou. Je to ideální destinace pro všechny, kdo hledají komplexní zábavní zážitky, ať už jde o vzrušení z her, sportovní výzvy, nebo příjemné chvíle strávené s rodinou nebo přáteli. Každý návštěvník si zde najde něco, co ho potěší a zanechá v něm nezapomenutelné vzpomínky.

058-maj-by-mirek-social-2048px.jpg

PENSION SIESTA

www.penzion-siesta.cz

Penzion Siesta je vyhlášen příjemnou atmosférou, bohatými snídaněmi a výbornými rauty. Domácí zabijačka, jehněčí hody, grilování na terase, opékání selete, svatomartinská husa a vína od valtických vinařů, to vše si užijete v pohodlně zařízeném areálu penzionu, který nabízí velkou zahradu s bazénem, terasu s grilem a samozřejmě vinný sklep. Firmám nabízí konání porad, školení, seminářů, přednášek, firemních večírků s možností využití dvou sálů a nejrůznější teambuildingové aktivity.

siesta23-2.jpg

VOJANŮV DVŮR

www.vojanuvdvur.cz

Pivovar a restaurace Vojanův dvůr se nachází na Malé Straně, v historických prostorách původního biskupského dvoru ze 13. století. Pro soukromé akce zde slouží stylová "Konírna", která se kapacitou 70 míst hodí pro malé i velké akce. Celková kapacita pivovaru je 130 míst. Samozřejmostí je výborné pivo, kde nechybí pivní speciály odlišné od běžného průmyslového sortimentu na trhu, a delikatesy tradiční české a moravské kuchyně v moderním pojetí.

329133347-1326068344904310-3132976237072429633-n.jpg

HOSTIVAR

www.pivovar-hostivar.cz

Majitelé Hostivaru o svém dítku říkají: "Je náš svět, to říkáme s velkou hrdostí. Od roku 2011, kdy nás napadlo postavit si vlastní hospodu a vařit svoje pivo, už jsme postavili dva Hostivary a obsloužili nespočet hostů. Pokud si chcete užít výjimečné pivo s klasickou českou kuchyní, nemusíte dál hledat. Stačí si vybrat, zda navštívíte Hostivar H1 nebo Hostivar H2." Kapacita pro pořádání večírku pro oba provozy je max 45 osob.

601801-462704260473292-866699565-n-1.jpg

RESTAURACE GINGER & FRED

www.gfrest.cz

Okouzlující a jedinečná atmosféra jedné znejslavnějších architektonických památek Prahy je tím ideálním místem pro pořádání firemních a soukromých eventů, oslav nebo svateb. Uspořádejte svou akci ve stylovém prostředí restaurace Ginger & Fred s ojedinělým výhledem na Pražský hrad a Hradčany. Kapacita prostor restaurace s terasou je 120 osob na stání, 70 osob na sezení. Občerstvení (raut/servis) a nápoje jsou připravovány dle přání klientů na míru. Po dohodě lze zajistit doprovodný program, speciální inventář či technické vybavení. Klienti mohou využít služeb hotelu.

ginger-1-1.jpg

ENDORFIN

www.endorfin.cz, www.spojujeme.cz

Endorfin je multifunkční prostor pro akce do 130 hostů, součástí kterého je designový sál, bar a 5 únikových her (Titanic, Star Wars, Freddy Krueger, Saw a Márnice), které v jeden moment zabaví až 23 hráčů. V nabídce naleznete také unikátní doprovodné programy – zábavné týmové hry Mad Head Show a Push & Play. Designové prostory se nachází v objektu bývalého cukrovaru. Samozřejmostí je kvalitní vestavěná audiovizuální technika, catering na míru a široká škála doplňkových služeb.

prostory10-e1531567048297.jpg

CHATEAU ST. HAVEL

www.chateauhotel.cz

Chateau St. Havel sídlí v novogotickém zámku na Praze 4, v samé blízkosti centra Prahy. Obklopena je rozlehlým anglickým parkem s malebnými rybníky. Pořádají firemní i soukromé akce s kapacitou až 800 osob. Eventy lze uspořádat nejen ve vnitřních prostorách, ale také pod velkým party stanem nebo v zámeckém parku. Hosté mohou využít nejen ubytování, ale i wellness nebo golfové odpaliště. Občerstvení, nápoje, inventář a technické vybavení připravují na míru, dle přání a představ klientů.

chateau-st-havel-1-1.jpg

CURLING TŘEŠNIČKOU FIREMNÍHO VEČÍRKU

www.centrumtresnovka.cz

Chcete pro svou firmu uspořádat neobvyklý zážitek? Chcete pro vaše kolegy zajímavou teambuildingovou akci? Chcete uspořádat firemní večírek, na který budete ještě dlouho vzpomínat? Tak zapomeňte na bowling, zapomeňte na nudné posezení v restauraci a jděte na curling. Ve sportovním Centru Třešňovka v Praze na Zbraslavi mají krom jiných sportovišť i originální curlingovou halu se dvěma dráhami. V zázemí uspořádají pro vás a vaši firmu občerstvení formou rautu a naprostou samozřejmostí je plně zásobený bar. Můžete si zde i pronajmout konferenční místnost, anebo využít prostory určené ke společenské části pro firemní večírek. Hlavním tahákem je ale curling, Všichni, kdo ho zkusí, zjistí, že to není tak lehké, jak to vypadá, a také že je při tom více legrace, než se zdá. Originální zážitek zaručen.

tresnovka-curling-hr-7-1.jpg

KONGRESOVÉ CENTRUM PRAHA

www.praguecc.cz

Kongresové centrum Praha je jedním z nejvýznamnějších a největších kongresových a konferenčních zařízení v České republice. Nachází se na pražském Vyšehradě, nedaleko od historického centra města. Od svého otevření v roce 1981 se stalo klíčovým místem pro pořádání různorodých akcí, kterými jsou například mezinárodní kongresy a konference, koncerty, výstavy a společenské události. Kongresové centrum Praha navštívilo i několik významných osobností z celého světa, jako jsou bývalí američtí prezidenti Barack Obama a George Bush, nebo Dalajláma. V současné době se Kongresové centrum Praha řadí mezi významná evropská kongresová centra a disponuje kapacitou až pro 9300 účastníků ve více než 70 sálech a jednacích místnostech. Jeho dlouhodobou vizí je patřit mezi TOP 10 kongresových center v Evropě a udržet si pozici TOP 1 mezi kongresovými centry v České republice. Kromě svého postavení a kapacity se Kongresové centrum Praha také zaměřuje na ekologický a udržitelný přístup ve všech svých činnostech. Nedílnou součástí Kongresového centra Praha je i sousední hotel Holiday Inn, který nabízí pohodlí hotelových pokojů nejen pro účastníky kongresů.

kcp-11-2.jpg

CRAZY BUBBLES

www.crazybubbles.cz

Crazy Bubbles přinášejí zcela novou bláznivou pohybovou a sportovní aktivitu – Bodyzorbing – Bumper Ball. Jedná se o pronájem bodyzorbingových nafukovacích bublin, nejnovější možnost zábavy pro všechny věkové generace. Bodyzorbing je hitem letní sezóny po celé Evropě a Crazy Bubbles ho přínáší i do ČR! Zahrajte si různé silové a zábavné hry nebo fotbal v bublině a spoustu dalších aktivit. Zažijte zcela netradiční týmový sport – Crazy Bubbles za vámi přijedou kamkoliv po celé ČR.

5-2_3.jpg

ČTĚTE DÁLE

Firemní akce na jižní Moravě: 7 + 1 tip na oslnivý zážitek

Jižní Morava, to je synonymum slunečných dnů, cyklostezek mezi vinicemi, krásných památek, vinařských slavností, jiskřivého vína, skvělého jídla... prostě pohody. Je to ale i region, který nabízí nepřeberné možnosti pro firemní eventy, neotřelá místa pro akční teambuildingy a skvělé zázemí pro velké konference!

Firemní akce v srdci Krkonoš: objevte Grund Resort

Sehnat prostor s kvalitním zázemím, cateringem a dostatečnou ubytovací kapacitou může být náročné, Grund Resort Golf & Ski v Mladých Bukách v Krkonoších nezklame - na firemní akce se zde specializují a vyjdou vám vstříc ve všech ohledech.

„THE UNIVERSE OF JOHN WILLIAMS“ Strhující melodie legendy filmové hudby exkluzivně v pražském O2 universu. Jedinečná originální show poprvé v ČR!

Jedinečná show „The Universe of John Williams“ v podání The City of Prague Philharmonic Orchestra s hostujícím dirigentem Petem Harrisonem skládá hold nejslavnějšímu skladateli filmové hudby všech dob, držiteli pěti Oscarů. Hudba Johna Williamse, vepsaná do srdce každého filmového fanouška, ožije výpravnými projekcemi, komentáři „ze zákulisí“ vzniku kultovních melodií, a také velkolepou světelnou show už 7. prosince v pražském O2 universu.

Světelný zábavní park Winter Wonderland se vrací – nový a ještě lepší!

Světelný zábavní park Winter Wonderland se vrací do pražských Letňan. Přináší více než 200 nových světelných instalací inspirovaných pohádkovými a fantasy příběhy, přidá také další, ještě větší zábavné a adrenalinové atrakce. Všechny venkovní atrakce a světelné instalace jsou v ceně základní vstupenky. Winter Wonderland otevírá v pátek 18. 10. 2024.

Cesta za pivem Karlovarským krajem

Dáváte přednost pivu před vínem? Zapomeňte na přetlakované vinné sklípky a vyrazte do Karlovarského kraje! Světlý, tmavý, filtr, nefiltr… Tady se meze nekladou. V Karlovarském kraji totiž najdete celou řadu pivovarů, od historických kolosů s letitou tradicí až po malé rodinné podniky s neotřelými pivními kreacemi. Vydejte se na degustační pivní výpravu a zjistěte, kde vám orosená třetinka zachutná nejvíc.

Nepodceňujte živly: Jak připravit auto na povodně a krupobití

Déšť, který postupně zasahuje území ČR, nepolevuje a jeho síla bude každou hodinu narůstat. Vláda dokonce varuje, že nás může čekat situace podobná roku 1997, kdy došlo k velkým povodním. V takové situaci je důležité myslet na ochranu svého majetku, zejména pak automobilu, který je v takových situacích enormně zranitelný. Může být vodou zaplaven nebo výrazně poškozen kroupami. Jak vůz před živly ochránit?
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.