19. září 2024, svátek má Zita
Hotel Savannah: Okouzlující prostředí jižní Moravy nabízí nerušený klid i jedinečnou atmosféru pro práci.

Hotel Savannah: Okouzlující prostředí jižní Moravy nabízí nerušený klid i jedinečnou atmosféru pro práci.

Hotel Savannah se nachází nedaleko historického města Znojma. Široká nabídka služeb zaručí, že se zde budete cítit komfortně ať už pořádáte školení, konferenci nebo teambuilding.

fotosavannah-19.jpg

****Hotel Savannah poskytuje 3 konferenční sály, které lze upravit dle Vašich požadavků. Nezáleží, jestli potřebujete soukromý salonek pro 15 osob nebo školící místnost pro 80 účastníků. Dva z konferenčních sálů lze přizpůsobit pomocí pohyblivých stěn, což umožňuje vytvořit až 6 menších konferenčních místností. Ve všech sálech najdete moderní technické vybavení.

img-1886.jpg

Komfortní ubytování skvěle doplňuje také nabídka restaurace, kde si na své přijdou milovníci českých pokrmů i nadšenci do zahraničních specialit.

fotosavannah09102023-47.jpg

Moderní vinný sklep je skvělým místem pro neformální setkání, kde můžete prožít výjimečné spojení s jižní Moravou, která je známa nejenom svými vinařskými tradicemi. Můžete se těšit na široký výběr kvalitních místních vín od malých i velkých vinařů, nechybí ani bohatá nabídka výběrových mezinárodních vín nebo šampaňské.

449086187-1001942298606886-6827066438630926901-n.jpg

V rámci hotelu můžete navštívit Wellness & Spa centrum, kde naleznete 22m plavecký bazén nebo saunový svět. Široká nabídka masáží je samozřejmostí.

fotosavannah-6.jpg

Profesionální tým společně s množstvím zajímavých aktivit, které jižní Morava a blízké Dolní Rakousko nabízí, jsou příslibem velkého úspěchu Vaší akce a spousty nezapomenutelných zážitků.

Kapacita hotelu: 180 osob

Poskytované služby:

  • Zajištění sálů, techniky a obsluhy
  • Doprovodné programy
  • Zážitková gastronomie
  • Ubytování včetně snídaně
  • Wellness & Spa centrum
  • Nabíjení elektromobilů
  • Bezplatné parkoviště
  • Bezbariérový přístup

Vhodný pro:

  • konference, školení
  • firemní akce, teambuildingy
  • svatební obřady a hostiny
  • bankety, oslavy, aj.

www.hotel-savannah.com

 

 

ČTĚTE DÁLE

ÚnikovéhryvPraze.cz nabízí kreativitu a probudí týmového ducha

Nabízíme nevšední dobrodružství v centru Prahy pro týmy hráčů, kteří se nebojí výzev. Teambuildingové hry vás semknou, probudí ve vás kreativitu a naučí vás přemýšlet mimo vaše zajeté stereotypy.

Firemní akce na jižní Moravě: 7 + 1 tip na oslnivý zážitek

Jižní Morava, to je synonymum slunečných dnů, cyklostezek mezi vinicemi, krásných památek, vinařských slavností, jiskřivého vína, skvělého jídla... prostě pohody. Je to ale i region, který nabízí nepřeberné možnosti pro firemní eventy, neotřelá místa pro akční teambuildingy a skvělé zázemí pro velké konference!

Firemní akce v srdci Krkonoš: objevte Grund Resort

Sehnat prostor s kvalitním zázemím, cateringem a dostatečnou ubytovací kapacitou může být náročné, Grund Resort Golf & Ski v Mladých Bukách v Krkonoších nezklame - na firemní akce se zde specializují a vyjdou vám vstříc ve všech ohledech.

6 DŮVODŮ, proč si udělat výlet do Bratislavy

Objevte kouzlo města na Dunaji, nadchněte se pro jeho historii, zažijte skvělou atmosféru a ochutnejte jeho různorodost. Dopřejte si 72 hodinový výlet plný zážitků v městě, kde je všechno na skok.

Cesta za pivem Karlovarským krajem

Dáváte přednost pivu před vínem? Zapomeňte na přetlakované vinné sklípky a vyrazte do Karlovarského kraje! Světlý, tmavý, filtr, nefiltr… Tady se meze nekladou. V Karlovarském kraji totiž najdete celou řadu pivovarů, od historických kolosů s letitou tradicí až po malé rodinné podniky s neotřelými pivními kreacemi. Vydejte se na degustační pivní výpravu a zjistěte, kde vám orosená třetinka zachutná nejvíc.

Nepodceňujte živly: Jak připravit auto na povodně a krupobití

Déšť, který postupně zasahuje území ČR, nepolevuje a jeho síla bude každou hodinu narůstat. Vláda dokonce varuje, že nás může čekat situace podobná roku 1997, kdy došlo k velkým povodním. V takové situaci je důležité myslet na ochranu svého majetku, zejména pak automobilu, který je v takových situacích enormně zranitelný. Může být vodou zaplaven nebo výrazně poškozen kroupami. Jak vůz před živly ochránit?
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.