16. října 2024, svátek má Havel
Hotel Podlesí a Pohádková vesnička se nachází  v malebné části Vysočiny nedaleko Nového Města na Moravě

Hotel Podlesí a Pohádková vesnička se nachází v malebné části Vysočiny nedaleko Nového Města na Moravě

Hotel Podlesí a Pohádková vesnička se nachází v malebné části Vysočiny nedaleko Nového Města na Moravě. Netradiční resort nabízí širokou škálu služeb: ubytování v moderních hotelových pokojích, originálních pohádkových apartmánech a stylových plně vybavených chaloupkách.

g5-img-e7195-jpg.jpg

V restauraci s terasou si můžete vychutnat příjemnou snídani, nebo lahodnou romantickou večeři při svíčkách s dechberoucím výhledem na hřeben Žďárských vrchů, který si určitě zamiluje- te. Nabídka jídel a nápojů je opravdu široká. 

g5-i20-img-e0843-jpg.jpg

V době pobytu mohou hosté relaxovat v nově otevřeném hradním WELLNESS WALLDORF, které je skutečný unikát! V dětské části se nachází vířivka, brouzdaliště, vodní hrad, skluzavka a stylová dětská sauna. Klasická wellness část pro dospělé nabízí relaxaci ve finské sauně, parní nebo infra sauně, vířivce v hradní věži a odpočinkové zóně. Dopřejte si u nás uvolňující masáž od naší masérky z Filipín. V zimním čase si zahrajete bowling, zaplavete v krytém hotelovém bazénu, po celé léto můžete odpočívat u venkovního bazénu, zahrát si tenis, ping pong, nebo si  zpříjemníte den procházkou v okolní přírodě. Ke skalním útvarům Čtyři palice,  Milovské perníčky, Zkamenělý zámek, Drátenická skála, nebo  na  nejvyšší vrchol Devět skal Vás zavedou značené turistické stezky a cyklotrasy přímo od hotelu. V zimě  můžete vyrazit na běžky po upravených trasách, nebo si vyzkoušet svoji zdatnost ve stopách  mistrů běžeckého lyžování ve Vysočina aréně. 

g2-img-e1060-jpg.jpg

V  období  víkendů,  prázdnin a svátků pořádáme  v prostorách Pohádkové vesničky a hradní terasy  programy pro děti i dospělé.

Hledáte klidné místo pro konání firemní akce? Hotel Podlesí má k dispozici konferenční prostory pro uspořádání školení nebo teambuildingové akce.

g1-i3-svatebni-pokoj-jpg.jpg

Vyzkoušejte Podlesí na Vysočině - relax, zábava pro děti, skvělé jídlo a služby na úrovni. Budete odjíždět spokojení.

www.hotelpodlesi.cz

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

ZOO JIHLAVA: PODZIM PLNÝ DOBRODRUŽSTVÍ A POZNÁN

Podzimní dny jsou jako stvořené pro návštěvu Zoo Jihlava, jednoho z největších lákadel Vysočiny. V srdci malebné krajiny na vás čeká oáza plná exotických zvířat, která potěší nejen děti, ale i dospělé.

Vše co potřebujete vědět o příspěvku na bydlení

Příspěvek na bydlení představuje dávku, která přispívá osobám nebo rodinám při úhradě nákladů souvisejících s bydlením. V následujících řádcích se blíže podíváme na to, kdo má nárok na příspěvek na bydlení, jak o něj zažádat a jaké jsou pro rok 2024 dostupné dotace spojené s bydlením.

Hotel Kouty – Ideální místo pro firemní akce v srdci Česka

Hledáte perfektní prostředí pro pořádání firemních akcí, teambuildingů či konferencí? Hotel Kouty, zasazený do malebné přírody Vysočiny, nabízí klidné a inspirativní prostředí, které je ideální pro pracovní setkání i regeneraci.

Největší tuzemská konference neziskovek a světa byznysu se blíží. Good Company Circle ocení vybrané z nich

V dnešní době už nestačí, aby firmy sem tam přispěly na charitu nebo vysázely pár stromů – tedy dělaly klasické CSR (společenská odpovědnost firem). Investoři, zaměstnanci i zákazníci vyžadují promyšlenější přístup, který podrobně ukazuje, jak společnost např. šetří vodou, jaké nabízí pracovní podmínky nebo zda dodržuje zákony a předpisy – ESG (enviromentální, sociální a správní faktory). Jak se dá na přechod připravit? Nejen to se dozví návštěvníci na druhém ročníku konference Good Company Circle, která se uskuteční 10. října v pražské Galerii Mánes. Největší akce o sociální udržitelnosti propojí byznys, neziskový a veřejný sektor. Součástí je i vyhlášení GCC Awards – tedy nejlepší spolupráce byznysu s neziskem.

Co navštívit v Irsku kromě metropole Dublinu?

Ostrovní země Irsko nabízí velice zajímavá místa k návštěvě. Místní obyvatelé jsou známí svou přívětivostí, podnebí svou nevyzpytatelností a země je vyhlášená díky osobitému rázu přírody. Každý kdo do Irska zavítá určitě nemine Dublin. Zhruba šest set tisícová metropole láká turisty z celého světa a i díky přítomnému mezinárodnímu letišti ji žádný cizinec nemine. Země whiskey a vlkodavů však nabízí mnohá zajímavá místa, lákající k návštěvě. Pojďte na krátkou výpravu za některými z nich.

Živelní katastrofa a nemovitost. Jak postupovat, když povodeň zasáhne nemovitost a co dělat v situaci, kdy nelze splácet hypotéku?

Mnoho lidí se může dostat do situace, kdy je náročné splácet úvěr. V těchto dnech spousta občanů, které postihly ničivé povodně, musí řešit otázku, jak zvládnout splácet hypotéku na postiženou nemovitost nebo jak správně nahlásit bance škody.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.