16. října 2024, svátek má Havel
Hotel Kouty – Ideální místo pro firemní akce v srdci Česka

Hotel Kouty – Ideální místo pro firemní akce v srdci Česka

Hledáte perfektní prostředí pro pořádání firemních akcí, teambuildingů či konferencí? Hotel Kouty, zasazený do malebné přírody Vysočiny, nabízí klidné a inspirativní prostředí, které je ideální pro pracovní setkání i regeneraci.

dsc01804.jpeg

Proč si vybrat Hotel Kouty pro vaši firemní akci?
Rozlehlý areál hotelu Kouty o 100 000 m², obklopený lesy, loukami a rybníkem, poskytuje ideální podmínky pro soukromí a nerušené firemní akce. Díky centrální poloze je snadno dostupný z Prahy i Brna, cesta trvá přibližně hodinu.

img-1597-2.jpg

Ubytování a zázemí
Hotel nabízí ubytování až pro 100 hostů v komfortních hotelových pokojích a romantických lesních chatkách. Konferenční prostory jsou plně vybavené pro prezentace, workshopy a další firemní aktivity, což zajišťuje ideální podmínky pro úspěšnou akci.

554a8012.jpg

Novinka: Zábavná stezka plná úkolů
Pro teambuildingové aktivity je nyní k dispozici novinka – zábavná stezka plná úkolů, která prověří týmovou spolupráci, kreativitu a schopnost řešit problémy. Tato aktivita je skvělou příležitostí pro zlepšení komunikace mezi kolegy v neformálním a zábavném prostředí.

dsc01901.jpeg

Wellness a relaxace
Pro relaxaci po náročném pracovním dni můžete využít plovoucí cedrovou saunu, nebo vířivý bazén. Dále jsou k dispozici lekce jógy, tenisové kurty, plážový volejbal či paddleboardy, což umožní regeneraci těla i mysli.

dsc02279.jpeg

Gastronomické zážitky
Vaši firemní akci doplní výtečná kuchyně, kterou nabízí hotelová restaurace. Kuchaři připravují jídla z lokálních surovin, což dává každému pokrmu autentický a kvalitní nádech. Restaurace je ideálním místem pro firemní oslavy, večírky či slavnostní večeře.

1380.jpg

Závěr
Hotel Kouty nabízí perfektní kombinaci klidného prostředí, moderního zázemí a široké nabídky aktivit, což z něj činí ideální místo pro pořádání jakékoliv firemní akce. Spojení práce a odpočinku v srdci přírody vám a vašim kolegům poskytne nezapomenutelný zážitek.

www.hotelkouty.cz

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

ZOO JIHLAVA: PODZIM PLNÝ DOBRODRUŽSTVÍ A POZNÁN

Podzimní dny jsou jako stvořené pro návštěvu Zoo Jihlava, jednoho z největších lákadel Vysočiny. V srdci malebné krajiny na vás čeká oáza plná exotických zvířat, která potěší nejen děti, ale i dospělé.

Hotel Podlesí a Pohádková vesnička se nachází v malebné části Vysočiny nedaleko Nového Města na Moravě

Hotel Podlesí a Pohádková vesnička se nachází v malebné části Vysočiny nedaleko Nového Města na Moravě. Netradiční resort nabízí širokou škálu služeb: ubytování v moderních hotelových pokojích, originálních pohádkových apartmánech a stylových plně vybavených chaloupkách.

Vše co potřebujete vědět o příspěvku na bydlení

Příspěvek na bydlení představuje dávku, která přispívá osobám nebo rodinám při úhradě nákladů souvisejících s bydlením. V následujících řádcích se blíže podíváme na to, kdo má nárok na příspěvek na bydlení, jak o něj zažádat a jaké jsou pro rok 2024 dostupné dotace spojené s bydlením.

Největší tuzemská konference neziskovek a světa byznysu se blíží. Good Company Circle ocení vybrané z nich

V dnešní době už nestačí, aby firmy sem tam přispěly na charitu nebo vysázely pár stromů – tedy dělaly klasické CSR (společenská odpovědnost firem). Investoři, zaměstnanci i zákazníci vyžadují promyšlenější přístup, který podrobně ukazuje, jak společnost např. šetří vodou, jaké nabízí pracovní podmínky nebo zda dodržuje zákony a předpisy – ESG (enviromentální, sociální a správní faktory). Jak se dá na přechod připravit? Nejen to se dozví návštěvníci na druhém ročníku konference Good Company Circle, která se uskuteční 10. října v pražské Galerii Mánes. Největší akce o sociální udržitelnosti propojí byznys, neziskový a veřejný sektor. Součástí je i vyhlášení GCC Awards – tedy nejlepší spolupráce byznysu s neziskem.

Co navštívit v Irsku kromě metropole Dublinu?

Ostrovní země Irsko nabízí velice zajímavá místa k návštěvě. Místní obyvatelé jsou známí svou přívětivostí, podnebí svou nevyzpytatelností a země je vyhlášená díky osobitému rázu přírody. Každý kdo do Irska zavítá určitě nemine Dublin. Zhruba šest set tisícová metropole láká turisty z celého světa a i díky přítomnému mezinárodnímu letišti ji žádný cizinec nemine. Země whiskey a vlkodavů však nabízí mnohá zajímavá místa, lákající k návštěvě. Pojďte na krátkou výpravu za některými z nich.

Živelní katastrofa a nemovitost. Jak postupovat, když povodeň zasáhne nemovitost a co dělat v situaci, kdy nelze splácet hypotéku?

Mnoho lidí se může dostat do situace, kdy je náročné splácet úvěr. V těchto dnech spousta občanů, které postihly ničivé povodně, musí řešit otázku, jak zvládnout splácet hypotéku na postiženou nemovitost nebo jak správně nahlásit bance škody.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.