16. září 2024, svátek má Ludmila
Hotel Honour and Grace: klenot v Karlovarském kraji, kde se Vám bude líbit

Hotel Honour and Grace: klenot v Karlovarském kraji, kde se Vám bude líbit

Hotel těží ze svého jedinečného umístění v samém srdci krušnohorských lesů, mezi oblíbenými turistickými destinacemi jako jsou Karlovy Vary, Jáchymov, Boží Dar a lyžařský areál Klínovec.

406102594-944140883905443-6909227506387393758-n_1.jpg

Hotel byl mistrovsky zrenovován s pozorností věnované každičkému detailu a je připraven Vás srdečně přivítat a dopřát Vám možnost strávení nezapomenutelných okamžiků doprovázených ohleduplným servisem. Vyberte si mezi 20 elegantními a pohodlnými pokoji nebo osobitým apartmá Honour & Grace Suite.

cycyscysc-1_1.png

Pochutnejte si v zažitkové restauraci Royal Leaf. Navštivte také útulný salonek In the Woods, kde připravují občerstvení i skvělé koktejly. Poseďte v pohodlných křeslech, zaposlouchejte se do jazzové hudby a nechte čas volně plynout. Za hezkého počasí můžete usednout na terase s krásným výhledem do zahrady i blízkého okolí. Venku je také dětské hřiště, takže pokud přijedete se svými nejmenšími, parádně se tu zabaví, zatímco vy si budete vychutnávat zasloužený klid.

restaurant1_1.jpg

Využijte Privátní Wellness nebo širokou nabídku masáží. Neváhejte a vyzkoušejte energizující a detoxikační tělové peelingy, hluboké léčebné nebo relaxační thajské masáže. Hotel je také dokonalým místem pro uspořádání svateb. Můžete mít vše na jednom místě: obřad, hostinu se zábavou a ubytováním. Tým Honour and Grace vám rád pomůže se vším, co bude třeba - od sestavení menu, výběru vín, rozmístění stolů až po dekoraci květin a volbu zábavy. Vždy budou napřed, aby zajistili zcela ojedinělou událost plnou krásných a vzácných okamžiků.

tom6187-kopie_1.jpg

Hotel také nabízí moderní a multifunkční prostory ideální pro obchodní jednání, školení, teambuildingy, semináře, prodejní a marketingové prezentace a celodenní konference. Honour and Grace Hotel je skvělou volbou pro ty, kteří hledají luxusní a pohodlné ubytování s vysokou kvalitou služeb v krásném prostředí krušnohorských lesů.

tom5585-kopie_1.jpg

www.honourandgrace.com

ČTĚTE DÁLE

Firemní akce na jižní Moravě: 7 + 1 tip na oslnivý zážitek

Jižní Morava, to je synonymum slunečných dnů, cyklostezek mezi vinicemi, krásných památek, vinařských slavností, jiskřivého vína, skvělého jídla... prostě pohody. Je to ale i region, který nabízí nepřeberné možnosti pro firemní eventy, neotřelá místa pro akční teambuildingy a skvělé zázemí pro velké konference!

Firemní akce v srdci Krkonoš: objevte Grund Resort

Sehnat prostor s kvalitním zázemím, cateringem a dostatečnou ubytovací kapacitou může být náročné, Grund Resort Golf & Ski v Mladých Bukách v Krkonoších nezklame - na firemní akce se zde specializují a vyjdou vám vstříc ve všech ohledech.

6 DŮVODŮ, proč si udělat výlet do Bratislavy

Objevte kouzlo města na Dunaji, nadchněte se pro jeho historii, zažijte skvělou atmosféru a ochutnejte jeho různorodost. Dopřejte si 72 hodinový výlet plný zážitků v městě, kde je všechno na skok.

Cesta za pivem Karlovarským krajem

Dáváte přednost pivu před vínem? Zapomeňte na přetlakované vinné sklípky a vyrazte do Karlovarského kraje! Světlý, tmavý, filtr, nefiltr… Tady se meze nekladou. V Karlovarském kraji totiž najdete celou řadu pivovarů, od historických kolosů s letitou tradicí až po malé rodinné podniky s neotřelými pivními kreacemi. Vydejte se na degustační pivní výpravu a zjistěte, kde vám orosená třetinka zachutná nejvíc.

Zlín. Město unikátní funkcionalistické architektury

Existují místa, která jsou na pohled k nerozeznání. A pak je tady Zlín. Město, které vás překvapí svou jedinečností a unikátností. Projdete-li se jeho ulicemi, objevíte klenoty funkcionalistické architektury, stovky červených cihlových domků a rozsáhlý areál bývalých továren Baťa. Právě zde se začala psát kapitola průmyslové revoluce, vznikly nejmodernější továrny a unikátní koncept továrny v zahradách, který se stal vzorem pro celé město.

Exkluzivní firemní večírky v H&Hotels: Luxus, pohodlí a jedinečné zážitky! Svěřte se do rukou profesionálů

Firemní večírky nejsou jen obyčejnými společenskými událostmi. Jsou příležitostí poděkovat zaměstnancům, posílit týmové vztahy a utužit obchodní partnerství. Uspořádání takové akce může být náročné, ale s našimi doporučeními na místa v H&Hotels group se promění ve snadný úkol.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.