5. října 2024, svátek má Eliška
Horský hotel Brans. Perfektní místo pro firemní akce.

Horský hotel Brans. Perfektní místo pro firemní akce.

V srdci podmanivé krajiny Jeseníků naleznete nejlepší místo pro teambuildingové, školící či jakékoliv společenské akce.

bazen-2_1.jpg

Nemusíte chtít více, než odpočinek v tichu hor a lesů, útulné ubytování a skutečně prvotřídní gastronomii. Ale můžete mít nároky na program i mnohem vyšší.

Máte chuť pozvat své kolegy na tubing či bobovou dráhu? Nebo byste je klidně podrobili divokému s jezdu na horském kole, zašli s nimi na motokáry, vyšplhali na Praděd a sjeli ho na koloběžce? Anebo máte raději klidnější program, něco jako táborák pod širým nebem, výšlap do lesa na houby? Či něco svou náročností mezi tím, jako je výlet do největšího moravského rašeliniště Rejvízu, túra údolím Bílé Opavy a možnost věnovat nejzasloužilejším členům týmu pohled na Jeseníky z letadla? Případně byste uvítali jen soukromý bar bez poplatků za nájem, zato s občerstvením a výčepem, a nakonec i diskotéku s dýdžejem av zimě sjezdovku prakticky u hotelu?

gallery-25.jpg

Pak vězte, že toto vše firmám a skupinám nabízí Horský hotel Brans***a jeho okolí. Sám hotel disponuje zasedací a společenskou místností s kapacitou až 50 osob. Od dubna do září se vyhřívá venkovní bazén a udržuje v kondici venkovní multifunkční hřiště i tábořiště s altánem pro případné grilování. Můžete mimochodem grilovat sami, nebo si objednat večer s grilmasterem a vyhlášenými Brans-burgery. 

gallery-18.jpg

Perlou hotelu je pak komorní Brans Spa se saunou (kapacita 6 - 8 osob), privátní vířivkou (4 osoby), skvělými masážemi, a také unikátními pivními lázněmi s pozitivním účinkem na tělo i mysl (2 - 6 osob).

gallery-24.jpg

A pro firmy máme ještě jednu zajímavost. Na Bransu seobčas schází významní podnikatelé, někteří z nich vítězové soutěže Podnikatel roku. Pro společnost se zájmem o přednášku kupř. o managementu a podnikání rádi některé z nich pozveme za účelem předání svých zkušeností. Neslibujeme, že přijdou, ale rádi se o to pokusíme! Naší klienti jsou pro nás více, než hoteloví hosté. 

www.brans.cz

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

Největší tuzemská konference neziskovek a světa byznysu se blíží. Good Company Circle ocení vybrané z nich

V dnešní době už nestačí, aby firmy sem tam přispěly na charitu nebo vysázely pár stromů – tedy dělaly klasické CSR (společenská odpovědnost firem). Investoři, zaměstnanci i zákazníci vyžadují promyšlenější přístup, který podrobně ukazuje, jak společnost např. šetří vodou, jaké nabízí pracovní podmínky nebo zda dodržuje zákony a předpisy – ESG (enviromentální, sociální a správní faktory). Jak se dá na přechod připravit? Nejen to se dozví návštěvníci na druhém ročníku konference Good Company Circle, která se uskuteční 10. října v pražské Galerii Mánes. Největší akce o sociální udržitelnosti propojí byznys, neziskový a veřejný sektor. Součástí je i vyhlášení GCC Awards – tedy nejlepší spolupráce byznysu s neziskem.

Co navštívit v Irsku kromě metropole Dublinu?

Ostrovní země Irsko nabízí velice zajímavá místa k návštěvě. Místní obyvatelé jsou známí svou přívětivostí, podnebí svou nevyzpytatelností a země je vyhlášená díky osobitému rázu přírody. Každý kdo do Irska zavítá určitě nemine Dublin. Zhruba šest set tisícová metropole láká turisty z celého světa a i díky přítomnému mezinárodnímu letišti ji žádný cizinec nemine. Země whiskey a vlkodavů však nabízí mnohá zajímavá místa, lákající k návštěvě. Pojďte na krátkou výpravu za některými z nich.

Živelní katastrofa a nemovitost. Jak postupovat, když povodeň zasáhne nemovitost a co dělat v situaci, kdy nelze splácet hypotéku?

Mnoho lidí se může dostat do situace, kdy je náročné splácet úvěr. V těchto dnech spousta občanů, které postihly ničivé povodně, musí řešit otázku, jak zvládnout splácet hypotéku na postiženou nemovitost nebo jak správně nahlásit bance škody.

ÚnikovéhryvPraze.cz nabízí kreativitu a probudí týmového ducha

Nabízíme nevšední dobrodružství v centru Prahy pro týmy hráčů, kteří se nebojí výzev. Teambuildingové hry vás semknou, probudí ve vás kreativitu a naučí vás přemýšlet mimo vaše zajeté stereotypy.

Hotel Savannah: Okouzlující prostředí jižní Moravy nabízí nerušený klid i jedinečnou atmosféru pro práci.

Hotel Savannah se nachází nedaleko historického města Znojma. Široká nabídka služeb zaručí, že se zde budete cítit komfortně ať už pořádáte školení, konferenci nebo teambuilding.

Firemní akce na jižní Moravě: 7 + 1 tip na oslnivý zážitek

Jižní Morava, to je synonymum slunečných dnů, cyklostezek mezi vinicemi, krásných památek, vinařských slavností, jiskřivého vína, skvělého jídla... prostě pohody. Je to ale i region, který nabízí nepřeberné možnosti pro firemní eventy, neotřelá místa pro akční teambuildingy a skvělé zázemí pro velké konference!
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.