16. září 2024, svátek má Ludmila
HIGHLIGHT - perfektní volba nejen pro firemní akce

HIGHLIGHT - perfektní volba nejen pro firemní akce

Představte si to: místo, kde se setkává stylový design a jedinečná atmosféra, pro stovky hostů a možnosti uspořádání jsou téměř neomezené. To je HIGHLIGHT - perfektní volba pro firemní akce, divadelní představení, galavečery, večírky, svatby či oslavy narozenin. Prostor se nachází v Hlubočepích nedaleko tramvajové zastávky „Hlubočepy“, případně pro řidiče je k dispozici parkoviště.

 

HIGHLIGHT je místem, kde se vaše sny stávají skutečností. Místem, které dokonale pochopilo, že každý event či oslava je jedinečným příběhem, který si zaslouží být vyprávěn s láskou a nasazením.

Jejich cesta začala před 20lety s láskou k Folklore Garden a snem o vytvoření jedinečného prostoru, který by dokázal spojit tradiční hodnoty s moderním designem. Tým se skládá z kolektivu nadšenců, kteří se rozhodli své inovativní a kreativní myšlení uplatnit ve světě eventů, oslav a jedinečných akcích.

Uprostřed se nachází 360 bar, který je opravdu středobodem HIGHLIGHTU a je vždy připraven se o Vás postarat - nabízí nealkoholické nápoje, limonády, koktejly, pivo na čepu, lahvová vína a nejrůznější destiláty. Catering mají vlastní, takže pro Vás rádi připraví občerstvení přesně podle Vašich představ.

Prostor je vybaven veškerou AV technikou potřebnou pro Vaši akci a je možné i využití příjemného venkovního prostoru s venkovním sezením, které je ideální ať už na grilování či různé venkovní aktivity.

Co je odlišuje od konkurence? Kromě jejich unikátního prostoru a dlouholetých zkušeností v oboru, je to hlavně jejich přístup. Jsou flexibilní, přátelští, spolehliví a plni nápadů. U každého zákazníka si dávají záležet na maximální spokojenosti a nebojí se přijít s netradičními řešeními. Proto se neomezují pouze na pronájem prostoru – jejich kreativní tým Vám pomůže s realizací celého Vašeho eventu, ať už budete potřebovat cokoliv zajistit či budete potřebovat pouze rychlého rádce na telefonu, jsou Vám k dispozici.

www.highlight.cz

 

ČTĚTE DÁLE

Firemní akce v srdci Krkonoš: objevte Grund Resort

Sehnat prostor s kvalitním zázemím, cateringem a dostatečnou ubytovací kapacitou může být náročné, Grund Resort Golf & Ski v Mladých Bukách v Krkonoších nezklame - na firemní akce se zde specializují a vyjdou vám vstříc ve všech ohledech.

Nepodceňujte živly: Jak připravit auto na povodně a krupobití

Déšť, který postupně zasahuje území ČR, nepolevuje a jeho síla bude každou hodinu narůstat. Vláda dokonce varuje, že nás může čekat situace podobná roku 1997, kdy došlo k velkým povodním. V takové situaci je důležité myslet na ochranu svého majetku, zejména pak automobilu, který je v takových situacích enormně zranitelný. Může být vodou zaplaven nebo výrazně poškozen kroupami. Jak vůz před živly ochránit?

Exkluzivní firemní večírky v H&Hotels: Luxus, pohodlí a jedinečné zážitky! Svěřte se do rukou profesionálů

Firemní večírky nejsou jen obyčejnými společenskými událostmi. Jsou příležitostí poděkovat zaměstnancům, posílit týmové vztahy a utužit obchodní partnerství. Uspořádání takové akce může být náročné, ale s našimi doporučeními na místa v H&Hotels group se promění ve snadný úkol.

Konferenční prostory Columna: Kde se rodí úspěšné události

Hledáte ideální místo pro vaši příští akci? Vítejte v Columna! Tyto konferenční prostory nabízí fle- xibilitu a profesionalitu pro každou příležitost.

Mlýna vodníka Slámy. Firemní zákazníci jsou u nás vítáni

Utečte z ruchu velkoměsta a vydejte se na malebný ostrov obklopený přírodou, který se rozkládá mezi břehy řeky Opavy a mlýnským náhonem. Na půli cesty mezi Ostravou a Opavou, v Háji ve Slezsku – Lhotě, objevíte prostor s neodolatelně pozitivní energií v blahodárném klidu venkova. Mlýn vodníka Slámy je ideálním místem k relaxaci, dobrodružství, lenošení, ale také k pořádání komorních i velkolepých akcí.

Vietnamsko-česká kuchařka a influencerka Chili Ta: Hejty mě baví, hrňte to na mě!

Již za pár týdnů ji uvidíme po boku tanečníka Jakuba Mazúcha ve StarDance. Chili Ta, vlastním jménem Ta Thuy Dung, už má s televizními soutěžemi zkušenosti. Zazářila nejen jako kuchařka v Masterchefovi, ale i pořádná bojovnice v Survivoru. Lidem se to ale nelíbí a dávají to jasně najevo. „Pokaždé, když mě někdo kritizuje, se sama sebe ptám, co tím ten člověk asi sleduje a jestli to je konstruktivní kritika na moji tvorbu, kreativitu, inteligenci. Pokud je pro někoho moje účast ve více pořadech důvod k tomu, aby mě na internetu označil za »vietnamskou k*ndu, která se všude cpe«, tak na to se snad ani nedá reagovat jinak než ignorací nebo humorem. Je to jako když někdo kope sám do hlavy a doufá, že to bude bolet vás,“ říká Ta Thuy Dung, které nikdo neřekne jinak Chili!
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.