5. října 2024, svátek má Eliška
FIREMNÍ VEČÍRKY V H&HOTELS: ODPOČINEK, PODĚKOVÁNÍ A BUDOVÁNÍ VZTAHŮ NA TŘECH SKVĚLÝCH MÍSTECH!

FIREMNÍ VEČÍRKY V H&HOTELS: ODPOČINEK, PODĚKOVÁNÍ A BUDOVÁNÍ VZTAHŮ NA TŘECH SKVĚLÝCH MÍSTECH!

Firemní večírky představují víc než jen společen- skou událost, jsou klíčem k ocenění zaměstnanců a posílení vztahů s partnery. Uspořádání perfekt- ního večírku může být výzvou, ale s našimi tipy na místa v H&Hotels group, si užijete kompletní servis včetně cateringu a stylového ubytování.

-dsc3889-5f3380a84caf8.png

Mlýn Karlštejn s privátním wellness a soukromým ostrovem u řeky Berounky, Belvedere s historickým sálem a konferenčními prostory až pro 400 osob, Ariston s historickým sálem a kapacitou 200 osob. Vaše večírky zde budou nezapomenutelné díky jejich komfortu a eleganci.

Hotel Mlýn Karlštejn - Romantika u Karlštejna

Pokud hledáte únik z městského ruchu, Hotel Mlýn Karlštejn je pro vás ideální volbou. Hotel se nachází na břehu řeky Berounky pod středověkým hradem Karlštejn, pouhých 25 km od centra Prahy. Toto kouzelné místo je dokonalé pro soukromé večírky. Nabízí 21 elegantně zařízených pokojů, privátní wellness s fitness centrem, soukromou zoo, klimatizovaný Sál Petrarca s terasou, útulnou stylově zařízenou restauraci s krbem a letní terasou s výhledem na jez řeky Berounky. Hotelový areál zahrnuje také 2 500 m² soukromý ostrov s romantickým altánkem, BBQ grilem a party stanem se sezením až pro 150 osob. Hotel Mlýn zajistí veškeré cateringové služby i doprovodný program na váš večírek. Ať už se rozhodnete pro letní akci s grilováním na ostrově, nebo zimní večírek s tématikou, bude to jedinečný zážitek.

karlstejnzoo-0185.jpg

Hotel Belvedere - Moderní Elegance

Centrálně umístěný hotel Belvedere, nedaleko Pražského hradu, nabízí přímé a rychlé spojení do historického i obchodního centra Prahy. Disponuje 149 moderně vybavenými pokoji včetně exekutivního patra s odděleným vchodem a vlastním lobby. Hotel nabízí velký společenský sál s galerií a tanečním parketem s kapacitou až 3 00 osob. Dále je zde multifunkční klimatizované konferenční centrum Memphis s kapacitou až 100 osob, vybavené nejmodernější technikou, A/C, vysokorychlostním Wi-Fi a LED osvětlením s možností výběru barevných schémat a ozvučením. K dispozici je také menší salónek Letná s kapacitou 25 osob, který je vhodný pro workshopy a zasedání. V hotelu se nachází příjemný Lobby bar, designová restaurace Belcredi Bistro, kosmetický salon Identita a Thajský masážní salon Baan. Ideální volba pro firemní večírky či plesy v komfortu a stylu v centru Prahy.

dsc04349-hdr-65ba4fe0931e1.png

Hotel Ariston - Historický Šarm

Pro spojení moderního zázemí s historickým kouzlem Prahy je Hotel Ariston tou správnou volbou. Hotel se nachází ve čtvrti starého Žižkova, polohou nedaleko obchodního a historického centra Prahy. Nabízí 116 pokojů situovaných do dvou budov z konce 19. století a prostorný historický sál s kapacitou až 200 osob. Součástí sálu je předsálí s vlastním barem, šatnou a technickým zázemím pro divadelní představení. Toto místo je dokonalé pro pořádání plesů či firemních večírků s živou hudbou.

hotel-ariston-breakfast-room-2017-03-60152d81c02c9.png

Oživte firemní atmosféru jedinečnými večírky v H&Hotels group a užijte si kompletní servis včetně cateringu a stylového ubytování. Přineste do firemního prostředí nový dech s perfektně zorganizovanými událostmi, které ocení nejenom zaměstnanci, ale i vaši obchodní partneři. Buďte inspirací a vytvořte prostředí, ve kterém se vaše večírky stanou nezapomenutelnými událostmi!

www.hhotels.cz

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

Rostlinné alternativy masa rozdělují Česko: Polovina zákazníků jim fandí, pětina je konzumuje pravidelně, odhalil průzkum

Češi mají maso rádi, čím dál víc z nich je ale ochotných vyzkoušet také jeho rostlinné alternativy. Uvedla tak téměř polovina dotázaných v exkluzivním průzkumu* společnosti Albert, zejména ženy a mladí lidé. Více než pětina spotřebitelů pak potraviny tohoto druhu již pravidelně konzumuje. Druhá polovina spotřebitelů je vůči rostlinným alternativám stále však skeptická.

Co navštívit v Irsku kromě metropole Dublinu?

Ostrovní země Irsko nabízí velice zajímavá místa k návštěvě. Místní obyvatelé jsou známí svou přívětivostí, podnebí svou nevyzpytatelností a země je vyhlášená díky osobitému rázu přírody. Každý kdo do Irska zavítá určitě nemine Dublin. Zhruba šest set tisícová metropole láká turisty z celého světa a i díky přítomnému mezinárodnímu letišti ji žádný cizinec nemine. Země whiskey a vlkodavů však nabízí mnohá zajímavá místa, lákající k návštěvě. Pojďte na krátkou výpravu za některými z nich.

Firemní akce na jižní Moravě: 7 + 1 tip na oslnivý zážitek

Jižní Morava, to je synonymum slunečných dnů, cyklostezek mezi vinicemi, krásných památek, vinařských slavností, jiskřivého vína, skvělého jídla... prostě pohody. Je to ale i region, který nabízí nepřeberné možnosti pro firemní eventy, neotřelá místa pro akční teambuildingy a skvělé zázemí pro velké konference!

Cesta za pivem Karlovarským krajem

Dáváte přednost pivu před vínem? Zapomeňte na přetlakované vinné sklípky a vyrazte do Karlovarského kraje! Světlý, tmavý, filtr, nefiltr… Tady se meze nekladou. V Karlovarském kraji totiž najdete celou řadu pivovarů, od historických kolosů s letitou tradicí až po malé rodinné podniky s neotřelými pivními kreacemi. Vydejte se na degustační pivní výpravu a zjistěte, kde vám orosená třetinka zachutná nejvíc.

Konferenční prostory Columna: Kde se rodí úspěšné události

Hledáte ideální místo pro vaši příští akci? Vítejte v Columna! Tyto konferenční prostory nabízí fle- xibilitu a profesionalitu pro každou příležitost.

Mlýna vodníka Slámy. Firemní zákazníci jsou u nás vítáni

Utečte z ruchu velkoměsta a vydejte se na malebný ostrov obklopený přírodou, který se rozkládá mezi břehy řeky Opavy a mlýnským náhonem. Na půli cesty mezi Ostravou a Opavou, v Háji ve Slezsku – Lhotě, objevíte prostor s neodolatelně pozitivní energií v blahodárném klidu venkova. Mlýn vodníka Slámy je ideálním místem k relaxaci, dobrodružství, lenošení, ale také k pořádání komorních i velkolepých akcí.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.