25. dubna 2025, svátek má Marek
Burger King® nově podává snídaně. K jejich uvedení uspořádal Pancake Party

Burger King® nově podává snídaně. K jejich uvedení uspořádal Pancake Party

BURGER KING® bude každý den od rána až do 11 hodin servírovat ve svých restauracích snídaňové menu. S kreativní agenturou Zaraguza proto v rámci Pancake Party přivezl do Česka trend Morning Disco a doprovodil jej soutěží v pojídání mini palačinek s malinovou polevou, jednoho z taháků dopolední nabídky.

Celou akci hudebně rozproudila DJka TeddyFromTheBox a moderoval Vítek Zach známý jako @jsemvitez, který s Burger Kingem® spolupracuje jako influencer dlouhodobě. Během sobotního dopoledne si v restauraci na Andělu zákazníci užili party v rytmu disco a otestovali nové snídaňové menu.

V něm si budete moct vybrat Pocket s vejcem, slaninou a hashbrown, Toast s vejcem, sýrem a slaninou, Burger s vejcem v hovězí, kuřecí či plant-based variantě nebo Mini palačinky s malinovou omáčkou. Právě ty se staly jednou z hvězd Pancake Party díky soutěži o to, kdo jich dokáže sníst šedesát co nejdříve.

Přihlašování do soutěže vzbudilo takový zájem, že jej pořadatelé museli pro příliš velký počet zájemců už po 24 hodinách stopnout. Vítěz spořádal 60 mini palačinek za neskutečné 2 minuty 40 vteřin a celkově jich soutěžící na akci snědli přes tisíc. Odměnou výhercům byl originální merch Burger King® Pancake Party a poukaz na rok snídaní zdarma. Zábava pak pokračovala dál na tanečním parketu.

„Morning Disco je trend, který nám samotným v Česku trochu chyběl, tak jsme se ho při představení snídaní rozhodli přivést i k nám a ukázalo se, že lidi rozhodně nalákal. Spolu s pojídáním mini palačinek a novým menu to bylo dopoledne, které si účastníci fakt užili,“ říká Soňa Kaprálová, Account Manager v kreativní agentuře Zaraguza.

Představení snídaní doprovází vedle úspěšného eventu také kampaň na sociálních sítích, digitálu, rádiu a samozřejmě všech restauracích.

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

Pop up kavárna, gastro extravagance, přednášky i znovuotevřená vodárenská věž. Oslavy Holešovické tržnice startují již příští týden a návštěvníky čeká bohatý program

Holešovická tržnice je jako živý organismus, který dýchá s Prahou už více než století. Místo, kde se setkává syrová minulost s pulzující současností. Bývalá jatka, burza zvířat i zeleninový ráj – dnes scéna pro kulturu, jídlo a komunitu letos slaví 130 let od svého založení. Od 24. dubna do 14. května se zde odehraje série akcí, které svým osobitým způsobem propojí to nejzajímavější z minulosti a přítomnosti. Čekají vás zážitky, které vás překvapí, potěší a inspirují. Čas gastro performance BEEF, vůně starých receptů i futuristických chutí. Čas otevřené pop up kavárny s čítárnou a autentickým menu. Čas koncertů, které rozehrají Halu 17, i výstavy, která vás vezme na cestu časem až na samotný vrchol vodárenské věže.

Slepý test ležáků Prahy s rekordmanem: Kbelské pivo podruhé v řadě nejlepší

První pivní extraliga, respektovaný spolek znalců piva, podrobila na sklonku roku 2024 opětovnému testování pražské ležáky. A to tak, jak se to má dělat – anonymně ve slepém testu, přímo z výčepu, lednice nebo pultu, bez nominací, zápisného a sponzoringu. Za 15 let existence Extraligy však poprvé v soutěži o Krále Prahy zvítězil držitel koruny z předchozího roku – Kbelský pivovar se svou dvanáctkou 12 pilotů.

Smažený sýr jako král českých talířů: Kde se vzal a proč ho tak milujeme?

Mnozí z nás si nedokážou představit jídelní lístek bez smaženého sýra. A není divu! Kombinace křupavé strouhanky a dokonale rozteklého sýra je synonymem komfortního jídla, které si rádi dopřejeme jak v restauracích, tak doma. Jak se ale smažený sýr dostal na naše stoly a proč se stal neodmyslitelnou součástí české gastronomie?

Není to apríl! Popeyes dorazilo do Českých Budějovic

Ikonický Chicken Sandwich si ode dneška dáte i v Českých Budějovicích. Možnost jako první ochutnat unikátní kuřecí recepty, jedinečnou směs koření a další speciality louisiánské kuchyně si nenechaly ujít desítky fanoušků proslulé americké značky, první stovka sendvičů zmizela během půlhodiny. Restaurace v českobudějovickém IGY Centru je už pátou pobočkou Popeyes v Česku, ale první na jihu Čech.

CO TEĎ LETÍ V GASTRONOMII?

Gastronomie se neustále vyvíjí a trendy se mění s chutěmi zákazníků i technologickým pokrokem. Rok 2025 přináší několik zásadních směrů, které ovlivňují restaurace, kavárny i street food podniky.

Oslavte Mezinárodní den Cavy s Codorníu – tradicí španělského šumivého vín

Každoročně 23. dubna si milovníci šumivých vín po celém světě připomínají Mezinárodní den Cavy – svátek věnovaný výjimečnému španělskému vínu vyráběnému tradiční metodou. Cava se může pochlubit jemnějšími bublinkami, bohatší chutí a delší dobou zrání oproti populárnímu Proseccu, a přitom si zachovává dostupnou cenu. Značka Codorníu zve všechny milovníky šumivých vín k oslavě tohoto výjimečného dne s jejími vybranými cuvée. Připravili jsme pro vás přehled toho, čím se Cava liší, jak ji správně podávat i s jakými pokrmy ji nejlépe kombinovat.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.