16. září 2024, svátek má Ludmila
Bouda Máma wellness hotel: Rodinný wellness hotel v srdci Krkonoš

Bouda Máma wellness hotel: Rodinný wellness hotel v srdci Krkonoš

Léto se blíží, sluníčko začíná pálit a všude slýcháme, že letos bude léto opravdu parné. Zapomeňte na každodenní stres, vedro a shon.

sys-media-5680.jpeg

Přijeďte si užít léto k nám. Wellness hotel uprostřed Krkonošské přírody, okolo samé lesy a přitom komfort, kde Vám nebude nic chybět, to je Bouda Máma wellness hotel v Peci pod Sněžkou. Užijete si pohodu, odpočinete si a můžete zažít i spoustu nových zážitků: Lanová dráha na Sněžku, pěší túry přímo od hotelu, nedaleké golfové hřiště, Stezka v korunách stromů, ale také vynikající gastronomie. Snídaně i večeře formou bohatých rautů a to vše zahrnuté v ceně ubytování. Pro ty a co si rádi užívají relaxace je zdarma k dispozici bazén se saunou a pro milovníky wellnessu a spa máme připravené unikátní wellness zónu. Najdete v ní pět různých saun, vyhřívané lavice, podlahy, masážní a aroma sprchy, kneippovy lázně, odpočívárnu s krbem či vířivou vanu. Tím to ale nekončí. Mysleli jsme i na aktivní sportovce: Přímo před hotelem najdete víceúčelové tenisové hřiště, při nepřízni počasí vnitřní stolní tenis. Večer pak můžete zkusit své nadání při bowlingu.

sys-media-5652.jpg

Nezapomenutelné je posezení v naší restauraci v tradiční horské budově z roku 1771. A ještě něco navíc? Máte rádi pivo? Pak jste u nás na správném místě. K hotelu patří minipivovar se svými vyhlášenými pivy značky Pivo Sněžka. Posedět můžete na terase nebo ve stylové dubové pivnici a pozorovat přitom našeho sládka při práci! Pro opravdové fajnšmekry máme připraveny pivní lázně, kde v dřevěné vířivé vaně ochutnáte naše pivo vařené z prvotřídních ingrediencí a z kvalitní horské vody. Není na co čekat. Využijte některý z našich zvýhodněných pobytových balíčků, např. akce Sedm za šest nebo Šest za pět. Jak říkáme v Krkonoších „přijďte pobejt“.

www.boudamama.cz

ČTĚTE DÁLE

Firemní akce na jižní Moravě: 7 + 1 tip na oslnivý zážitek

Jižní Morava, to je synonymum slunečných dnů, cyklostezek mezi vinicemi, krásných památek, vinařských slavností, jiskřivého vína, skvělého jídla... prostě pohody. Je to ale i region, který nabízí nepřeberné možnosti pro firemní eventy, neotřelá místa pro akční teambuildingy a skvělé zázemí pro velké konference!

Firemní akce v srdci Krkonoš: objevte Grund Resort

Sehnat prostor s kvalitním zázemím, cateringem a dostatečnou ubytovací kapacitou může být náročné, Grund Resort Golf & Ski v Mladých Bukách v Krkonoších nezklame - na firemní akce se zde specializují a vyjdou vám vstříc ve všech ohledech.

6 DŮVODŮ, proč si udělat výlet do Bratislavy

Objevte kouzlo města na Dunaji, nadchněte se pro jeho historii, zažijte skvělou atmosféru a ochutnejte jeho různorodost. Dopřejte si 72 hodinový výlet plný zážitků v městě, kde je všechno na skok.

Cesta za pivem Karlovarským krajem

Dáváte přednost pivu před vínem? Zapomeňte na přetlakované vinné sklípky a vyrazte do Karlovarského kraje! Světlý, tmavý, filtr, nefiltr… Tady se meze nekladou. V Karlovarském kraji totiž najdete celou řadu pivovarů, od historických kolosů s letitou tradicí až po malé rodinné podniky s neotřelými pivními kreacemi. Vydejte se na degustační pivní výpravu a zjistěte, kde vám orosená třetinka zachutná nejvíc.

Zlín. Město unikátní funkcionalistické architektury

Existují místa, která jsou na pohled k nerozeznání. A pak je tady Zlín. Město, které vás překvapí svou jedinečností a unikátností. Projdete-li se jeho ulicemi, objevíte klenoty funkcionalistické architektury, stovky červených cihlových domků a rozsáhlý areál bývalých továren Baťa. Právě zde se začala psát kapitola průmyslové revoluce, vznikly nejmodernější továrny a unikátní koncept továrny v zahradách, který se stal vzorem pro celé město.

Exkluzivní firemní večírky v H&Hotels: Luxus, pohodlí a jedinečné zážitky! Svěřte se do rukou profesionálů

Firemní večírky nejsou jen obyčejnými společenskými událostmi. Jsou příležitostí poděkovat zaměstnancům, posílit týmové vztahy a utužit obchodní partnerství. Uspořádání takové akce může být náročné, ale s našimi doporučeními na místa v H&Hotels group se promění ve snadný úkol.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.