Usedněte do průhledného vyhřívaného iglú na střeše sky baru a restaurace Pytloun a vychutnejte si nejen oběd či večeři, ale i výhled na město.
Pytloun Sky Bar & Restaurant Prague nabízí i letos jedinečný zážitek ve vyšších sférách. Můžete si pronajmout vyhřívané iglú a objednat si do něj, na co jen máte chuť. V každém iglú se nachází plápolající oheň a teplota uvnitř je tak příjemných cca 20 °C.
Lukáš Pytloun, generální ředitel sítě PYTLOUN HOTELS, říká: „I během mrazivých zimních měsíců si tak hosté mohou užít prvotřídní gastronomii a signature drinky od zkušených barmanů, včetně oblíbených horkých nápojů pro zahřátí, s dechberoucím zasněženým výhledem na naše hlavní město."
Na gastronomické mapě Prahy přibývá místo, které láká vůněmi a barevnou kuchyní. Restaurace Mexická, nejnovější projekt z dílny gastroaliance Together, přináší mexickou atmosféru do dynamicky se rozvíjející pražské čtvrti. Hosté se mohou těšit na ručně vyráběné kukuřičné tortilly, bohaté mole, čerstvé ceviche i BBQ maso připravované ve smokeru.
Přijďte si do Holešovické tržnice zavzpomínat i nasát čerstvou energii. Připravované akce vás naladí gurmánsky a zavedou na kulinářský obřad i denní kázání. A kdo si pospíší s nákupem vstupenek, zažije mši v podání Kryštofa Bartoše!
Jen málokteré jméno dokáže tak silně evokovat devadesátky a pobláznit dospívající publikum, jako to kdysi zvládl Lunetic. Čtyři sympatičtí kluci vtrhli na českou popovou scénu s energií, která rozezněla srdce fanynek i rádiové étery. Ačkoli jejich sláva neutuchala, kluci se nevyhnuly vícero turbulentním obdobím. Několikrát je z osobních důvodů opouštěl a zase se vracel Martin Kocián (48), ale tři zbylí členové - Václav Jelínek (46), Aleš Lehký (45) a David Škach (48) to ani tak nevzdali. A právě díky jejich odhodlání teď můžeme oslavit s Luneticem od jejich založení v roce 1995 neuvěřitelných 30 let!
Pokud jste někdy ochutnali pravou neapolskou pizzu, určitě si ji pamatujete. Její jedinečnost spočívá nejen v kvalitních ingrediencích, ale i v tradičním způsobu přípravy a pečení, díky čemuž má nezaměnitelnou chuť. Pokud chcete autentický zážitek, nemusíte cestovat do Neapole – v Praze, konkrétně v nově otevřené pobočce Rossopomodoro na Vinohradech, si můžete vychutnat skutečnou neapolskou pizzu. Tato pobočka je druhá v pořadí a jejím majitelem je Alberto Lagorio, se kterým jsme si povídali o tom, co stojí za úspěchem jeho konceptu.
České Budějovice, 28. února – Popeyes míří na jih Čech. Nová restaurace otevře během několika týdnů v IGY centru, největším nákupním centru v Českých Budějovicích i v celých jižních Čechách, přitom v dochozí vzdálenosti od historického centra města. Zároveň je to poprvé, co řetězec otevírá pobočku v nákupním centru.
Tuzemská gastroscéna žije v očekávání velké události – 2. ročníku českého národního kola Bocuse d’Or, nejprestižnější, ale také nejtěžší kuchařské soutěže na světě. Vrcholné kuchařské klání se uskuteční za účasti laické i odborné veřejnosti od 30. června do 1. července v legendárním Grandhotelu Pupp v Karlových Varech. Do soutěžních kuchyní se postaví šest mladých profesionálních kuchařů se svými týmy, aby před zraky diváků během 5 hodin a 35 minut kompletně připravili dva teplé pokrmy dle zadání. Vítěz získá prestižní titul a šanci postoupit do evropského kola Bocuse d’Or, ze kterého vede cesta do světového finále. Národní kolo ozdobí bohatý doprovodný program plný mimořádných gastronomických zážitků.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.