Další z oblíbených cyklů FILM & DEGUSTACE, kdy si své oblíbené filmy můžete vychutnat s několikachodovou večeří doprovázenou sérií koktejlů.
Tentokrát se můžete těšit na průřez francouzskou gastronomií. Na začátek Jídlo: Karamelizované hrušky, modrý sýr, ořechy Drink: french 22 - gin 22 citron simple sirup Prosecco Rozjezd Jídlo: Konfitovaný topinambur, máslová omáčka, bylinky Drink: Herbs coctail - Vodka, bylinný Simple sirup, soda Jedeme Jídlo: Vichyssoise s bramborovými chipsy Drink: Jablko - calvados, jablečný mošt, citronáda Blížíme se Jídlo: Ratatouille Drink: Rémy - Rybíz, pomerančový likér, cidre Finále Jídlo: Tarte tatin, slaný karamel, kávový krém Drink: Pastis maresque - Pastis, Mandlový sirup (orgeat), Voda Paříž, město nekonečných možností a gurmánský ráj. Malý Remy je krysa, která vyrůstá společně s otcem a svojí velikou rodinou na okraji Paříže. Je ale jiný než ostatní, má totiž dokonalý čich a skutečně vytříbený vkus na jídlo – jako pravý gurmán. Touží experimentovat s opravdu kvalitními ingrediencemi, chutěmi a vůněmi, zkrátka vařit. Jednoho dne, když krade jídlo, se nechtěně oddělí od své rodiny a dostane se přímo před restauraci nejlepšího kuchaře Gusteaua. Spřátelí se s jeho synem Linguinim, který je kuchařský neumětel. Spojí své síly a podaří se jim stát se kuchařskou legendou. V cestě jim ale stojí slavný, a zároveň velmi zákeřný kritik restaurací – Anton Ego.