Přijďte si do Holešovické tržnice zavzpomínat i nasát čerstvou energii. Připravované akce vás naladí gurmánsky a zavedou na kulinářský obřad i denní kázání. A kdo si pospíší s nákupem vstupenek, zažije mši v podání Kryštofa Bartoše!
Jen málokteré jméno dokáže tak silně evokovat devadesátky a pobláznit dospívající publikum, jako to kdysi zvládl Lunetic. Čtyři sympatičtí kluci vtrhli na českou popovou scénu s energií, která rozezněla srdce fanynek i rádiové étery. Ačkoli jejich sláva neutuchala, kluci se nevyhnuly vícero turbulentním obdobím. Několikrát je z osobních důvodů opouštěl a zase se vracel Martin Kocián (48), ale tři zbylí členové - Václav Jelínek (46), Aleš Lehký (45) a David Škach (48) to ani tak nevzdali. A právě díky jejich odhodlání teď můžeme oslavit s Luneticem od jejich založení v roce 1995 neuvěřitelných 30 let!
Pražské Divadlo Lucie Bílé na podzim přijde s dalším originálním hudebním projektem. Po úspěchu komediálního muzikálu Maminy se diváci podívají na život z druhé strany a ponoří se do světa mužů, otcovství a přátelství. Nový komediální muzikál Taťkové, který exkluzivně pro divadlo napsal Antonín Procházka, se dočká slavnostní premiéry 18. září 2025.
Pokud jste někdy ochutnali pravou neapolskou pizzu, určitě si ji pamatujete. Její jedinečnost spočívá nejen v kvalitních ingrediencích, ale i v tradičním způsobu přípravy a pečení, díky čemuž má nezaměnitelnou chuť. Pokud chcete autentický zážitek, nemusíte cestovat do Neapole – v Praze, konkrétně v nově otevřené pobočce Rossopomodoro na Vinohradech, si můžete vychutnat skutečnou neapolskou pizzu. Tato pobočka je druhá v pořadí a jejím majitelem je Alberto Lagorio, se kterým jsme si povídali o tom, co stojí za úspěchem jeho konceptu.
České Budějovice, 28. února – Popeyes míří na jih Čech. Nová restaurace otevře během několika týdnů v IGY centru, největším nákupním centru v Českých Budějovicích i v celých jižních Čechách, přitom v dochozí vzdálenosti od historického centra města. Zároveň je to poprvé, co řetězec otevírá pobočku v nákupním centru.
Tuzemská gastroscéna žije v očekávání velké události – 2. ročníku českého národního kola Bocuse d’Or, nejprestižnější, ale také nejtěžší kuchařské soutěže na světě. Vrcholné kuchařské klání se uskuteční za účasti laické i odborné veřejnosti od 30. června do 1. července v legendárním Grandhotelu Pupp v Karlových Varech. Do soutěžních kuchyní se postaví šest mladých profesionálních kuchařů se svými týmy, aby před zraky diváků během 5 hodin a 35 minut kompletně připravili dva teplé pokrmy dle zadání. Vítěz získá prestižní titul a šanci postoupit do evropského kola Bocuse d’Or, ze kterého vede cesta do světového finále. Národní kolo ozdobí bohatý doprovodný program plný mimořádných gastronomických zážitků.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.