Park u Břevnovského kláštera – Praha 6 (louka u velkého jezírka) Pátek 15:00 – 22:00 | Sobota 12:00 – 22:00 ŠUMIVÉ JARO ZAČÍNÁ! Milovníci prosecca a bublin, máme pro vás skvělou zprávu! Po loňském úspěchu posouváme piknikovou atmosféru ještě dál a představujeme Bubbles Piknik Fest – víc než jen prosecco, víc než jen piknik, ale i oslavu všech bublin a radosti! Co vás čeká? Ještě širší nabídka šumivých vín – prosecco, cava, francouzské crémanty a další skvosty světa bublin! Nové signature koktejly, domácí limonády a osvěžující spritzy Ještě kvalitnější gurmánské pochoutky ke sklenici dobře nachlazených bublin Ještě více hudby pro dokonalou atmosféru! Ještě více sportovního vyžití v parku pro vaše děti Jaro, slunce, park, přátelé a bubliny … co víc si přát? Piknikové sezení: Přineste si deku, nebo si ji zdarma půjčte při objednávce nápojů u nás. Máme i omezená místa k sezení nebo můžete využít tradiční bistro stolky. Jak to funguje se sklenicí? Pokud si budete chtít vychutnat prosecco a další bubliny, jedinou podmínkou je zakoupení naší designové skleničky za 195 Kč (včetně welcome drinku). A nejlepší zpráva? Tuto sklenici můžete použít na všech dalších Bubbles Piknik Fest akcích během sezóny bez dalších poplatků! EXKLUZIVNÍ NABÍDKA Přijďte v pátek od 15:00 do 16:00 nebo v sobotu od 12:00 do 13:00 a sklenici I Prosecco pořídíte pouze za polovinu! Těšíme se na vás na nejlepší piknikové oslavě šumivého léta! Hudební program bude brzy zveřejněn! Akce se koná za podpory Prahy 6 a pod záštitou starosty MČ Prahy 6 pana Jakuba Stárka. Děkujeme, moc si toho vážíme
Na gastronomické mapě Prahy přibývá místo, které láká vůněmi a barevnou kuchyní. Restaurace Mexická, nejnovější projekt z dílny gastroaliance Together, přináší mexickou atmosféru do dynamicky se rozvíjející pražské čtvrti. Hosté se mohou těšit na ručně vyráběné kukuřičné tortilly, bohaté mole, čerstvé ceviche i BBQ maso připravované ve smokeru.
Přijďte si do Holešovické tržnice zavzpomínat i nasát čerstvou energii. Připravované akce vás naladí gurmánsky a zavedou na kulinářský obřad i denní kázání. A kdo si pospíší s nákupem vstupenek, zažije mši v podání Kryštofa Bartoše!
Pokud jste někdy ochutnali pravou neapolskou pizzu, určitě si ji pamatujete. Její jedinečnost spočívá nejen v kvalitních ingrediencích, ale i v tradičním způsobu přípravy a pečení, díky čemuž má nezaměnitelnou chuť. Pokud chcete autentický zážitek, nemusíte cestovat do Neapole – v Praze, konkrétně v nově otevřené pobočce Rossopomodoro na Vinohradech, si můžete vychutnat skutečnou neapolskou pizzu. Tato pobočka je druhá v pořadí a jejím majitelem je Alberto Lagorio, se kterým jsme si povídali o tom, co stojí za úspěchem jeho konceptu.
České Budějovice, 28. února – Popeyes míří na jih Čech. Nová restaurace otevře během několika týdnů v IGY centru, největším nákupním centru v Českých Budějovicích i v celých jižních Čechách, přitom v dochozí vzdálenosti od historického centra města. Zároveň je to poprvé, co řetězec otevírá pobočku v nákupním centru.
Tuzemská gastroscéna žije v očekávání velké události – 2. ročníku českého národního kola Bocuse d’Or, nejprestižnější, ale také nejtěžší kuchařské soutěže na světě. Vrcholné kuchařské klání se uskuteční za účasti laické i odborné veřejnosti od 30. června do 1. července v legendárním Grandhotelu Pupp v Karlových Varech. Do soutěžních kuchyní se postaví šest mladých profesionálních kuchařů se svými týmy, aby před zraky diváků během 5 hodin a 35 minut kompletně připravili dva teplé pokrmy dle zadání. Vítěz získá prestižní titul a šanci postoupit do evropského kola Bocuse d’Or, ze kterého vede cesta do světového finále. Národní kolo ozdobí bohatý doprovodný program plný mimořádných gastronomických zážitků.
Nejen milovníci tvarůžků se mají na co těšit. První dubnový víkend totiž centrum Olomouce už poosmé zaplní a hlavně provoní Olomoucký tvarůžkový festival. Přijďte si užít největší gastronomickou událost v Olomouci. Poznačte si v kalendáři víkend 5. a 6. dubna od 10 do 18 hodin!
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.