14. března 2025, svátek má Růt a Matylda

Bubbles Piknik Fest 2025

Místo:
PIKI event
Datum:
25.4.2025 - 26.4.2025
Cena:
?
Web:
Více bublin, více chutí, více zážitků!
Park u Břevnovského kláštera – Praha 6 (louka u velkého jezírka) Pátek 15:00 – 22:00 | Sobota 12:00 – 22:00 ŠUMIVÉ JARO ZAČÍNÁ!  Milovníci prosecca a bublin, máme pro vás skvělou zprávu! Po loňském úspěchu posouváme piknikovou atmosféru ještě dál a představujeme Bubbles Piknik Fest – víc než jen prosecco, víc než jen piknik, ale i oslavu všech bublin a radosti! Co vás čeká?  Ještě širší nabídka šumivých vín – prosecco, cava, francouzské crémanty a další skvosty světa bublin! Nové signature koktejly, domácí limonády a osvěžující spritzy Ještě kvalitnější gurmánské pochoutky ke sklenici dobře nachlazených bublin Ještě více hudby pro dokonalou atmosféru! Ještě více sportovního vyžití v parku pro vaše děti Jaro, slunce, park, přátelé a bubliny … co víc si přát?  Piknikové sezení: Přineste si deku, nebo si ji zdarma půjčte při objednávce nápojů u nás. Máme i omezená místa k sezení nebo můžete využít tradiční bistro stolky. Jak to funguje se sklenicí? Pokud si budete chtít vychutnat prosecco a další bubliny, jedinou podmínkou je zakoupení naší designové skleničky za 195 Kč (včetně welcome drinku). A nejlepší zpráva? Tuto sklenici můžete použít na všech dalších Bubbles Piknik Fest akcích během sezóny bez dalších poplatků! EXKLUZIVNÍ NABÍDKA  Přijďte v pátek od 15:00 do 16:00 nebo v sobotu od 12:00 do 13:00 a sklenici I Prosecco pořídíte pouze za polovinu! Těšíme se na vás na nejlepší piknikové oslavě šumivého léta!  Hudební program bude brzy zveřejněn! Akce se koná za podpory Prahy 6 a pod záštitou starosty MČ Prahy 6 pana Jakuba Stárka. Děkujeme, moc si toho vážíme 

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

Tacos, mole, ceviche i BBQ. V Holešovicích otevřela nová restaurace – Mexická

Na gastronomické mapě Prahy přibývá místo, které láká vůněmi a barevnou kuchyní. Restaurace Mexická, nejnovější projekt z dílny gastroaliance Together, přináší mexickou atmosféru do dynamicky se rozvíjející pražské čtvrti. Hosté se mohou těšit na ručně vyráběné kukuřičné tortilly, bohaté mole, čerstvé ceviche i BBQ maso připravované ve smokeru.

Oslavy 130 let Holešovické tržnice v gurmánském stylu!

Přijďte si do Holešovické tržnice zavzpomínat i nasát čerstvou energii. Připravované akce vás naladí gurmánsky a zavedou na kulinářský obřad i denní kázání. A kdo si pospíší s nákupem vstupenek, zažije mši v podání Kryštofa Bartoše!

KAM NA PRAVOU NEAPOLSKOU PIZZU? DO ROSSOPOMODORO!

Pokud jste někdy ochutnali pravou neapolskou pizzu, určitě si ji pamatujete. Její jedinečnost spočívá nejen v kvalitních ingrediencích, ale i v tradičním způsobu přípravy a pečení, díky čemuž má nezaměnitelnou chuť. Pokud chcete autentický zážitek, nemusíte cestovat do Neapole – v Praze, konkrétně v nově otevřené pobočce Rossopomodoro na Vinohradech, si můžete vychutnat skutečnou neapolskou pizzu. Tato pobočka je druhá v pořadí a jejím majitelem je Alberto Lagorio, se kterým jsme si povídali o tom, co stojí za úspěchem jeho konceptu.

Popeyes začíná s expanzí v regionech, první na řadě jsou České Budějovice

České Budějovice, 28. února – Popeyes míří na jih Čech. Nová restaurace otevře během několika týdnů v IGY centru, největším nákupním centru v Českých Budějovicích i v celých jižních Čechách, přitom v dochozí vzdálenosti od historického centra města. Zároveň je to poprvé, co řetězec otevírá pobočku v nákupním centru.

Národní kolo proslulé kuchařské soutěže BOCUSE D'OR bude poprvé hostit Grandhotel Pupp

Tuzemská gastroscéna žije v očekávání velké události – 2. ročníku českého národního kola Bocuse d’Or, nejprestižnější, ale také nejtěžší kuchařské soutěže na světě. Vrcholné kuchařské klání se uskuteční za účasti laické i odborné veřejnosti od 30. června do 1. července v legendárním Grandhotelu Pupp v Karlových Varech. Do soutěžních kuchyní se postaví šest mladých profesionálních kuchařů se svými týmy, aby před zraky diváků během 5 hodin a 35 minut kompletně připravili dva teplé pokrmy dle zadání. Vítěz získá prestižní titul a šanci postoupit do evropského kola Bocuse d’Or, ze kterého vede cesta do světového finále. Národní kolo ozdobí bohatý doprovodný program plný mimořádných gastronomických zážitků.

Zažijte Olomoucký tvarůžkový festival

Nejen milovníci tvarůžků se mají na co těšit. První dubnový víkend totiž centrum Olomouce už poosmé zaplní a hlavně provoní Olomoucký tvarůžkový festival. Přijďte si užít největší gastronomickou událost v Olomouci. Poznačte si v kalendáři víkend 5. a 6. dubna od 10 do 18 hodin!
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.